Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Ennyire selejt vagyok? :S

Ennyire selejt vagyok? :S

Figyelt kérdés
Nagyon lebecsülöm magam, irigy vagyok arra, aki egy kicsit is jobban tanul nálam. Soha nem volt még pasim, és mindenkinek volt oviban minimum egy szerelme... Fiúkkal jól kijövök , hülyéskedek, de ők is barátilag néznek rám, ami nem baj, mert én is havernak tekintem őket. De mikor tök csúnya lányok egy félistennel járnak, az elég lehangoló. Magamat nem tartanám szépnek, ask.fm-en 10-ből 7 pontot adnak a külsőmre. Mindenki csak illemből mondja, hogy szép vagyok, nem szívből... Szeretnék olyan lány lenni, aki magabiztos, de nem beképzelt, akit sokan szeretnek. Ezért is irigy vagyok az osztálytársamra, őt mindenki bírja. Ha kell, flegma, ha kell, kedves, ha kell vicces...Én nem ilyen vagyok. És ez nagyon szar.:( Annyira szeretnék szebb, jobb lenni... valaki érez még így? vannak rajtam kívül selejtek, de én vagyok a Főselejt.:///
2013. márc. 23. 16:47
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%

Off: Gerincferdülésre nem használ az úszás, menj el manuálterápiára és gyógytornára is, nekem az tette rendbe.

Kérdezőnek meg: Én is így éreztem magam anno: átlagos lány, akinek valahogy sosem udvarolt senki. Aztán 21 évesen találkoztam a majdani férjemmel és már 10 éve együtt vagyunk szerelemben, a körberajongott irigyelt barátnőim pedig még mindig "válogatnak". Úgyhogy a minőség számít és nem a mennyiség, kitartás.

2013. márc. 23. 20:26
 12/17 anonim ***** válasza:

Ask.fm?!Ne tedd saját magad nevetségessé!Az ask.fm-en lévő fiúk többsége egy nagy nulla!Értelmesek nincsenek ott,maximum,unatkozó,hülyülő gyerekek,akik a saját kudarcukat másokon vezetik le!Felejtsd el ezeket a szánalmas internetes oldalakat.Itt a tavasz,keress valami sportot,szakkört,menj el futni,biciklizni,görkorizni,úszni stb. Olvass sokat,tanulj nyelvet.A lehetőségek tárháza végtelen,a kérdés az,hogy tudsz-e élni vele.Az ask.fm meg az "úristen,de ronda vagyok" szindromád helyett inkább ülj le tanulni.Ha okos,művelt vagy arra az (intelligens) fiúk felfigyelnek.Ha nem mész szakkörökre,megállsz azon a szinten,hogy más mennyivel jobb,mint te,akkor ne csodálkozz azon,hogy nem tudsz ismerkedni.Kösd le magad,és máris sokkal másabb lesz minden!:)

Egyébként a ruhákon sokat lehet dobni egy kiegészítővel,övvel.Az jó,ha a szemed nagy,az emberek többségének az a problémája,hogy kicsi a szeme.De keress sminket nagy szempárokra,találni fogsz,olyat ami jól áll,pl.tudtommal az alul-felül kihúzott szem összehúzza a szemeket.A telt ajak,se csúnya.Az,hogy sötét a hajad,miért baj?De ezen lehet változtatni,ahogy az alakon is.Nincsnek is nagy szépséghibáid (egy minimális mindenkinek van) és a legtöbb még javítható is.Sminkkel,hajfestéssel(?),tornászással.

2013. márc. 23. 21:21
 13/17 A kérdező kommentje:
Fuu, köszi mindenkinek.:) Próbálok nem siránkozni, hanem tenni valamit azért, hogy jobban érezzem magam. Amint jön a jó idő, fogok menni futni (tudom h valaki hidegben is fut, de az én megfázásomra még csak az kéne...:D) Hajamat megcsinálom fodrásznál...Szóval a nyárra komoly terveim vannak. Nem csak külsőleg, belsőleg is megakarok változni. És most ezt nem csak mondani fogom, hanem meg is teszem. És teljesen igazatok van, mindegyikőtöknek. Az álompasim meg majd jön akkor amikor jönnie kell.:) És ezt már komolyan így gondolom. Ha belegondolok, vannak nálam szerencsétlenebbek is, ők nem panaszkodnak. Akkor én miért tegyem? Nem lesz semmivel jobb. Még egyszer köszönöm a válaszokat, segítettek nagyon sokat.:)
2013. márc. 23. 21:25
 14/17 anonim ***** válasza:

Megértelek, én is egy ilyen korszakomban vagyok pillanatnyilag. :)

Elolvasva ezt, szerintem egyáltalán nem vagy selejt, el nem tudom képzelni hogy lehet a nagy szem és a telt ajkak rondák. A sötét haj meg egy adottság, ha így születtél biztos ez megy az arcodhoz :) Ha meg nagyon nem tetszik be tudod festeni akár. Az arcodon pedig egy kis sminkkel biztosan rengeteget lehet javítani.

Én például szerintem reálisan látom magam a tükörben (egész normálisnak), de ettől függetlenül nagyon kevés az önbizalmam. Ha fiúkkal beszélgetek sokszor nagyon zavarban vagyok, és össze-vissza beszélek. :) Vannak akikkel tudok normális is lenni, de őket csak barátnak tudom elképzelni. Aki egy kicsit is tetszik, azzal furán viselkedem. Az idegenekkel meg nem találom sose a közös témát, csak a közeli barátaimmal tudok normálisan beszélgetni, akikből viszont nagyon kevés van. Vannak haverjaim, osztálytársak akikkel jóban vagyok, de az más. A legjobb barátnőmmel már nem is vagyunk osztálytársak, és érzem hogy kezdünk nagyon eltávolodni egymástól. Szóval teljesen egyedül érzem magam néha, minta nem tudnák semmit senkivel megosztani :/ Én vagyok a valódi selejt, nem te. :D

Egyébként a 10/7 az jóval átlag feletti. Legalábbis az én számolásom szerint, az 5 az átlagos. :)

És nekem se volt soha fiúm. (Ja, hogy alsóban jártam valakivel, amiről én akkor azt hittem csak barátok vagyunk, és amikor Valentin napra kaptam tőle ajándékot akkor döbbentem rá :) De ez egy másik történet... ) Soha nem csókolóztam, és félek hogy én vagyok az utolsó ilyen ember az osztályban. (15 évesek vagyunk...) Voltak már fiúk akiknek tetszettem, de ők valahogy nem vonzottak... Szóval az életem egy nagy szar. :)

Egyébként jó olvasni, hogy másnak is vannak ilyesmi problémái, nem csak nekem. És én is megfogadtam, hogy nyáron majd változok, ha jó idő lesz elmegyek futni... Egyébként be is szoktam tartani. :)

Amúgy hány éves vagy?

2013. márc. 24. 15:43
 15/17 A kérdező kommentje:
12 éves vagyok. A sötét haj azért zavar, mert ahogy veszem észre, a fiúknak jobban tetszik a sötétszőke, szőke haj, mint a sötétbarna.:D Futni tényleg fogok menni...:) Ahogy szétnéztem a szekrényemben, nincsenek is olyan rossz ruháim...:D A hajamban még az is zavar, hogy nem tudok vele semmit kezdeni. A copf irtó rondán áll, így csak kiengedve hordom a hajam. Sokat meg nem tudok mahinálni vele, nincs időm reggel arra, hogy fél óráig hajvasalóval bohóckodjak... Tettem már fel régebben magamról képet ide, hogy véleményt kérjek, valaki szerint átlagos vagyok, valaki szerint szép.:) Amúgy menő, és szép emberek társaságában rosszul érzem magam. Nem is nézek gyakran a szemükbe, mert úgy érzem, hogy hányingerük van egy olyan embertől, aki egy kicsit is csúnyább náluk. Lehet, hogy nem igaz, de így gondolom... Mostantól változtatni fogok a hozzáállásomon, és igyekszem a legtöbbet kihozni magamból..
2013. márc. 24. 17:45
 16/17 anonim ***** válasza:
szia! enis igy erzek,es jo lenne valakivel megbeszelni. ha gondolod irj privit:) 15L
2013. márc. 26. 17:42
 17/17 anonim válasza:
Én pont, hogy nagy szemeket,sötét hajat és telt ajkakat akarok... :S
2015. jan. 12. 22:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!