Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Ennyire selejt vagyok? :S

Ennyire selejt vagyok? :S

Figyelt kérdés
Nagyon lebecsülöm magam, irigy vagyok arra, aki egy kicsit is jobban tanul nálam. Soha nem volt még pasim, és mindenkinek volt oviban minimum egy szerelme... Fiúkkal jól kijövök , hülyéskedek, de ők is barátilag néznek rám, ami nem baj, mert én is havernak tekintem őket. De mikor tök csúnya lányok egy félistennel járnak, az elég lehangoló. Magamat nem tartanám szépnek, ask.fm-en 10-ből 7 pontot adnak a külsőmre. Mindenki csak illemből mondja, hogy szép vagyok, nem szívből... Szeretnék olyan lány lenni, aki magabiztos, de nem beképzelt, akit sokan szeretnek. Ezért is irigy vagyok az osztálytársamra, őt mindenki bírja. Ha kell, flegma, ha kell, kedves, ha kell vicces...Én nem ilyen vagyok. És ez nagyon szar.:( Annyira szeretnék szebb, jobb lenni... valaki érez még így? vannak rajtam kívül selejtek, de én vagyok a Főselejt.:///
2013. márc. 23. 16:47
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
95%

Te nem selejt vagy, hanem egy tizenéves kamaszlány, ennyi. :)

Ennyi idősen időnként mindenki rondának/selejtnek meg nem tudom milyennek tartja és másokhoz hasonlítgatja magát.

Felejts el, hogy hány pontos a külsőd (ezt a hülyeséget, jó ég :D ), egyszerűen érezd jól magad, ápold a baráti kapcsolataidat (nem kell, hogy mindenki a barátod legyen!), foglalkozz a tanulmányaiddal, hobbiddal.

Ahogy nősz, úgy fog nőni az önbizalmad, és jó reménység szerint az önbecsülésed is.

2013. márc. 23. 16:54
 2/17 A kérdező kommentje:
Jó ez a hány pontos a külsőm tényleg hülyeség, és tudom hogy később csak nevetek magamon, de jelenleg annyira önbizalom hiányos vagyok... Soha nem lesz férjem, gyerekem, szerintem életem végéig nem fogok csókolózni (na jó az durva lenne...) meg egyáltalán. A legnagyobb bajom a külsőmmel van. A ruháim nem menőek, a szemem nagy, a szám meg telt (pedig én vékony ajkat szeretnék://), a hajam sötét, és még az alakom se jó. Meg mikor sorolom a csajoknak az elvárásaimat fiúknál, akkor mondom h okos legyen...erre az egyik: hát nekem ne olyan pasim legyen aki hanyagol a tanulás miatt... szval a kortársaim se értenek meg egytől egyig. Zavarosan írok, de remélem értitek mi a problémám...
2013. márc. 23. 17:07
 3/17 anonim ***** válasza:
19%
Most mit sajnáltatod magad??
2013. márc. 23. 17:16
 4/17 A kérdező kommentje:
Nem sajnáltatom magam, csak szeretnék egy embert, aki megért. Lehet sajnáltatásnak tűnik, de nem az... :(
2013. márc. 23. 17:23
 5/17 anonim ***** válasza:
100%
Kezdj el valamit sportolni,régebben nekem is az segített az önbizalomhiányomon,és ha olyan sportot választasz,amit még szeretsz is,akkor max siker.:)
2013. márc. 23. 17:31
 6/17 senior24 ***** válasza:
65%

Volt egy ugyanilyen osztálytársam gimibe.Minden relatív(Albert Einstein,és igaza van),nincs olyanh abszulut ronda vagy abszulut bármi,minden relativ.

A másik h tudom h ilyenkor tombolnak a hormonok,de örülj neki h nem vagy egy "Siófok c'fkája"mert a te korodban söt fiatalabban azért versenyeznek a kisovodás gondolkodásu felnöttnek magukat érző tinilányok h ki kefélt már többet és kinek hány pasija van.

Akinek meg igy tetszel és igy jössz be és igy fogad el téged,akkor azzal érdemes foglalkozni.A legtöbb tinic'fka,akik már 14 évesen több f'szt fogtakmint kilincset és eddig talán még csak az uthenger nem ment át rajtuk,azok meg azt hiszik h tökéletes gyönyörüszép visszautasithatatlan ajánlatok és sajnos a legtöbb pasit megkapják,de csak azért mert a pasiknak is marha jo lehetöség a könnyen kaphato dugásra.

Csak az a baj h még nem találkoztam velem,ugyanis én szeretem letörni az egojukat,azzal h visszautasitom öket,meg persze eszem ágában sem lenne leállni velük de még arra sem h megkérdezzem tölük az idöt.

Az a baj h a legtöbb pasinak csak ki kell libbenteni a melleket és a s'gget és már az orruknál fogva vezetik öket.Hát én nem vagyok olyan és mondom,imádom letörni az ilyen kis c'fkák egoját,akik beprobálkoznak nálam és általában nagy örömömre besértödés lesz a vége :D

És tényleg fiatal is vagy még nagyon,sztem minden tini belesik ebbe az érzésbe,persze vannak kivételek.

Sajnos a tiniknek még nagyon is a külső a mérvadó,biztos nézik a személyiségét is az embernek,de igen irányadó a külső is,söt sokszor az egyetlen ok.

És tényleg ahogy érzed magad belülröl az kivülröl is meglátszik.A ronda csajok akik "félistenekkel" járnak,talán azért van,mert embertelenül magabiztos,flegma pofátlan viselkedést tanusitanak,meg persze játszák a doromboló cicalányt,vagy azért mert olcsón kaphatóak,a pasik meg hülyék lennének kihagyni.Egy két diszkos este és már más a partner.Ismerem az ilyen fajtájú élősködö,elkényeztetett naplopo,semmire kellő,olcsó f'szvadászokat.Akik igen nagy mesterséggel üzik a manipulálást is.

2013. márc. 23. 17:45
 7/17 anonim ***** válasza:
100%

Igen, én is érzek még így, de van miért.Leírom én is a problémákat.Nem sajnáltatásból, mert ezen már csak röhögni lehet.

-külső dolgok: 165 cm vagyok, külsőleg nincs sok rondább ember nálam, pattanásos az arcom, tág pórusaim vannak, gerincferdülésem van, zsíros az arcbőröm, emiatt utálok is magamhoz nyúlni, továbbá 17 éves létemre kopaszodom.

belső: ismerettségi köröm a jelenlegi és a volt osztálytársaimon kívül nincs, nem tudok még a saját szüleimmel sem beszélgetni, a buszon is szinte menekülök a beszédhelyzetek elől, ha egy régi osztálytársamat meglátom.Barátaim egy embert kivéve nincsenek.Az egész világot és az életet kilátástalannak látom, nem érdekel semmi, nem tudok semminek örülni, van, hogy egy osztálytársam órán valami vicceset mond, mindenki rajta nevet, én pedig nulla érzelemmel ülök és nézek ki a fejemből.

2013. márc. 23. 18:11
 8/17 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, ne légy irigy az osztálytársadra,neki is megvannak a bajai.

Egyébként hozzád hasonló vagyok azzal a különbséggel,hogy engem nem érdekel. Tudom mire vagyok képes, és ezt magadban fel kellene neked is ismerni. Tudnál te is fogni egy helyes pasit ha igazán akarnád és nem lennél ennyire önbizalom hiányos. :)

(utolsónak:gondolom fiú vagy, a pattanásokon és a gerincferdülésen lehet segíteni. Keress fel egy bőrgyógyászt,ha tényleg olyan rossz a helyzet felír egy gyógyszert ami kb egy hónap után kifejti a hatását és a pattanásaid több mint fele ennyi idő alatt eltűnik. A gerincferdülésen gyógytorna segít, jó már idősebb van,nagy csodára ne számíts,de javít rajta külsőleg is és a fájdalmakat is enyhíti. Az 165 pedig nem olyan alacsony )

2013. márc. 23. 18:22
 9/17 anonim ***** válasza:

Voltam már, fel is írt egy gyógyszert, de azon kívül, hogy kiszáradt és kirepedezett tőle a szám nem sok változás történt.Előtte is próbáltam már zyneritet, Aknesolt, dermofil pasztát, iszapos arclemosót meg sokféle gyógyszertári vagy drogériai dolgot, kozmetikust meg házi pakolást, de 4 év alatt semmit nem találtam, ami hatott volna.

Gerincferdüléssel úszni járok.

2013. márc. 23. 18:52
 10/17 anonim ***** válasza:
86%

Tudod, hogy mi a baj?

Az, hogy minden idődet arra szánod, hogy ezen görcsölj. Ask.fm? Most ez komoly? Te komolyan adsz az ilyen kis sz_rháziak véleményére? Ne viccelj már, nem ez a mérvadó az életben... Nem egy pár 15-16 kis f_szrázó fogja meghatározni a te életedet, hanem te saját magad!

2013. márc. 23. 18:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!