Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Most tényleg egy selejt vagyok?

Most tényleg egy selejt vagyok?

Figyelt kérdés
Az a helyzet hogy 14 éves lány vagyok, és a saját nememhez is vonzódok... igazából most is szerelmes vagyok egy lányba, de tudom, hogy ő hetero =( .. ő nem tujda rólam, hogy én hogy érzek csak a haverjának tekint... persze a fiúkat is megézem ( tetszett is már 1-2 fiú) ... de annyira rosszul érzem magam mert a környezetembe élő emberek (rokonaim,barátaim) elitélik azokat az embereket akik a sajátnemükhöz vonzódnak... ajj, és úgy félek hogy később gondjaim lesznek emiatt. Igaz most nem ezt tekintem a legfontosabbnak az életembe próbálok a tanulásra koncentrálni. De szeretném megkérdezni azokat akik voltak/vannak ilyen helyzetbe ők hogy viselik ezt az egészet...
2010. szept. 3. 20:10
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Kocentrálj a tanulásra. Velem volt ilyen (huzamosabb ideig), kinőttem. Most férjnél vagyok. :D 22/L
2010. szept. 3. 20:18
 2/12 anonim ***** válasza:
17%
A homoszexualitás a divaton túl csak egy viselkedési zavar! Szedd össze magadat, még lehet belőled valaki!
2010. szept. 3. 20:23
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Még csak 14 vagy, simán kinőheted. Várj még evvel, hogy most bi, leszbi vagy hetero-e vagy. Korai kijelenteni, szimplán csak a hormonok is játszhatnak Veled. 20 évesen gondolkodj rajta el ismét! :)
2010. szept. 3. 20:24
 4/12 anonim ***** válasza:
79%
10évesen beleszerettem a töritanárnőmbe. egészen 14éves koromig imádtam és mindig a kedvében akartam járni. Aztán jött a gimi, a pasik. Most férjnél vagyok, van két gyönyörű gyerekem és...... nos igen. Töritanár vagyok egy suliban.... ha nálam tanulsz keress nyugodtan! XD
2010. szept. 3. 20:24
 5/12 anonim ***** válasza:
Rövid válasz, hatha hatasosabb, mint a hosszú: NEM VAGY AZ.
2010. szept. 3. 21:20
 6/12 anonim ***** válasza:
Nem.Nőssz,feljőldsz és kinövöd..
2010. szept. 3. 21:32
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

Hat éve szeretek egy lányt, nem annyira rég bevallottam neki, és kiderült, hogy ő is így érez. Hihetetlenül boldog lettem, amikor megtudtam, de nehéz így élni. Nem adhatok neki bárhol puszit, az utcán a kezét is csak félve fogom meg, ha valaki odajön útbaigazítást kérni, akkor rögtön azt hiszem, hogy kötözködni akar. A család még nem tudja, illetve az a néhány ember, aki sejti, nem képes elfogadni - újra és újra rákérdeznek, hogy mi is van köztünk, kutatnak a holmijaim között, hogy bizonyítékokra leljenek. Reménykednek, hogy az egész csak egy rossz álom. Csalódtak bennem, elszomorítottam őket.

Ez a szöveg, hogy kinövöd, nem mindig igaz. Ha szeretsz valakit, akkor nem azért szereted, ami a lábai között van - gondolom, erre már te is rájöttél. Ettől függetlenül nem kell nagyon elkeseredni, talán egyszer képes leszel új életet kezdeni - távol, egy idegen helyen, ahol magad is idegen lehetsz.

2010. szept. 3. 21:55
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Ne viccelj már! Miért lennél selejt! Te erről nem tehetsz, és senkit nem bántasz meg vele! Aki azt mondja, hogy igen, az hazudik! Te ettől még ugyanolyan értékes ember vagy, mint bármelyik jó szándékú ember a világon, semmivel sem kevésbé jó! Minden elképzelhető jót kívánok Neked egész életedre!!!
2010. szept. 4. 07:13
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

Én is bi vagyok...de ezt még ki lehet nőni.Szóval ne foglalkozz ezzel szerintem.Majd csak találsz valakit aki viszont szeret,akár fiú akár lány.Másokkal meg fölösleges foglalkozni,mert nem ők élik az életed,hanem te.Ne másoknak akarj megfelelni,hanem egyes egyedül magadnak.Meg persze még a szüleidnek,de ilyen téren nem ők irányítanak. :)

14/L

2010. szept. 4. 19:16
 10/12 anonim ***** válasza:
100%

Én is biszex vagyok.

Mindigis komolyabb voltam a környezetmnél és valahogy a világképem is más.

Lehet hogy mg kinövöd, de ha nem akkor sincs semmi baj, rengeteg lány érez így rajtad kívül is

14l

2010. szept. 5. 14:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!