Most tényleg egy selejt vagyok?
Hat éve szeretek egy lányt, nem annyira rég bevallottam neki, és kiderült, hogy ő is így érez. Hihetetlenül boldog lettem, amikor megtudtam, de nehéz így élni. Nem adhatok neki bárhol puszit, az utcán a kezét is csak félve fogom meg, ha valaki odajön útbaigazítást kérni, akkor rögtön azt hiszem, hogy kötözködni akar. A család még nem tudja, illetve az a néhány ember, aki sejti, nem képes elfogadni - újra és újra rákérdeznek, hogy mi is van köztünk, kutatnak a holmijaim között, hogy bizonyítékokra leljenek. Reménykednek, hogy az egész csak egy rossz álom. Csalódtak bennem, elszomorítottam őket.
Ez a szöveg, hogy kinövöd, nem mindig igaz. Ha szeretsz valakit, akkor nem azért szereted, ami a lábai között van - gondolom, erre már te is rájöttél. Ettől függetlenül nem kell nagyon elkeseredni, talán egyszer képes leszel új életet kezdeni - távol, egy idegen helyen, ahol magad is idegen lehetsz.
Én is bi vagyok...de ezt még ki lehet nőni.Szóval ne foglalkozz ezzel szerintem.Majd csak találsz valakit aki viszont szeret,akár fiú akár lány.Másokkal meg fölösleges foglalkozni,mert nem ők élik az életed,hanem te.Ne másoknak akarj megfelelni,hanem egyes egyedül magadnak.Meg persze még a szüleidnek,de ilyen téren nem ők irányítanak. :)
14/L
Én is biszex vagyok.
Mindigis komolyabb voltam a környezetmnél és valahogy a világképem is más.
Lehet hogy mg kinövöd, de ha nem akkor sincs semmi baj, rengeteg lány érez így rajtad kívül is
14l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!