Miért kiváncsiak az emberek az ilyen Alekosz féle selejt emberekre és musorokra?
Múltkor láttam egy nézettségi indexet csak onnan tudom hogy ezt nézik a legtöbben és a való világot még amikor ment!Az embrerek 80%-a ezt a selejt musort nézte!
Pontos adatot nem tudok,de valami 2 és 3 millio között nézettség szám volt!De ennek ellenére minden degenerált azt mondja hogy ő ugyan nem nézi....
Hehe akkor ezek szerint a fél ország erre a csicska gyerekre kiváncs,ez mindent elárul,a helyett hogy normális műsorokat adnának e helyett az ilyen barmokat kell nézni,vagyis én nem nézem!Ja tudom el lehet kapcsolni,én meg is teszem,de a sok degenerált többsége nézi és az ilyen ocska műsorokra kiváncsi!Te is nézed mi?:)
Ami azt illeti én tényleg nem nézem, a vicc viszont, hogy így is tudom ki ő , mert akarva akaratlanul ebbe botlok mindenhol. Az utcán is ezt hallom, a neten is, mindenhol.
Csatlakozom az iváshoz!
22/N
A válasz írója 74%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 18:20
Köszönjük a mélyen szántó és bölcs hozzászolásodat!:)
Gondolom te nem hagyod ki egy részt se.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!