Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Miért kiváncsiak az emberek...

Miért kiváncsiak az emberek az ilyen Alekosz féle selejt emberekre és musorokra?

Figyelt kérdés

Múltkor láttam egy nézettségi indexet csak onnan tudom hogy ezt nézik a legtöbben és a való világot még amikor ment!Az embrerek 80%-a ezt a selejt musort nézte!

Pontos adatot nem tudok,de valami 2 és 3 millio között nézettség szám volt!De ennek ellenére minden degenerált azt mondja hogy ő ugyan nem nézi....

Hehe akkor ezek szerint a fél ország erre a csicska gyerekre kiváncs,ez mindent elárul,a helyett hogy normális műsorokat adnának e helyett az ilyen barmokat kell nézni,vagyis én nem nézem!Ja tudom el lehet kapcsolni,én meg is teszem,de a sok degenerált többsége nézi és az ilyen ocska műsorokra kiváncsi!Te is nézed mi?:)

2011. máj. 30. 18:15
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
most, hogy vége, már én sem nézem. jöhetek inni? xD
2011. máj. 30. 20:07
 22/26 anonim ***** válasza:

Én is megnéztem a feleséget keres műsorát a neten. Mivel vizsgaidőszak van, és elég komoly tudományos tárgyakból készülök,ezért kellett valami ami teljesen lefáraszt, és leviszi az agyam nullára, sőt még tetéztem is azzal, hogy mellé olvastam az indexes hogyvolt blogot, hát olykor sírtam a nevetéstől, pedig ilyen alpári műsorokat nem szoktam nézni. Csak mellékesen jegyzem meg, hogy az egyik tanárom, aki mellékesen rettentő okos, és nagy tudású a saját szakmájában, nos ő pedig ez Éden Hotelt nézte, valószínű őt az kapcsolta ki teljesen.

végül is sikerült ez a fajta kikapcsolás, hiszen eddig minden vizsgám megvan:-)

2011. máj. 31. 01:20
 23/26 anonim ***** válasza:
Miért tesznek fel az emberek még mindig ilyen haszontalan, provokáló kérdéseket?
2011. jún. 1. 18:51
 24/26 anonim ***** válasza:
48%
Azért nézik, mert az intelligencia-szintjük az ő szintjükön van. Ha beraknának egy tudományos filmet a főműsoridőbe, akkor azt nem sokan néznék..sajnos.. 16/L
2011. jún. 5. 15:36
 25/26 anonim ***** válasza:
Ez teljesen igaz.
2011. jún. 5. 15:40
 26/26 anonim ***** válasza:
16:36-os, mintha te néznéd...
2011. jún. 5. 20:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!