Miért kiváncsiak az emberek az ilyen Alekosz féle selejt emberekre és musorokra?
Múltkor láttam egy nézettségi indexet csak onnan tudom hogy ezt nézik a legtöbben és a való világot még amikor ment!Az embrerek 80%-a ezt a selejt musort nézte!
Pontos adatot nem tudok,de valami 2 és 3 millio között nézettség szám volt!De ennek ellenére minden degenerált azt mondja hogy ő ugyan nem nézi....
Hehe akkor ezek szerint a fél ország erre a csicska gyerekre kiváncs,ez mindent elárul,a helyett hogy normális műsorokat adnának e helyett az ilyen barmokat kell nézni,vagyis én nem nézem!Ja tudom el lehet kapcsolni,én meg is teszem,de a sok degenerált többsége nézi és az ilyen ocska műsorokra kiváncsi!Te is nézed mi?:)
Én is megnéztem a feleséget keres műsorát a neten. Mivel vizsgaidőszak van, és elég komoly tudományos tárgyakból készülök,ezért kellett valami ami teljesen lefáraszt, és leviszi az agyam nullára, sőt még tetéztem is azzal, hogy mellé olvastam az indexes hogyvolt blogot, hát olykor sírtam a nevetéstől, pedig ilyen alpári műsorokat nem szoktam nézni. Csak mellékesen jegyzem meg, hogy az egyik tanárom, aki mellékesen rettentő okos, és nagy tudású a saját szakmájában, nos ő pedig ez Éden Hotelt nézte, valószínű őt az kapcsolta ki teljesen.
végül is sikerült ez a fajta kikapcsolás, hiszen eddig minden vizsgám megvan:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!