Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Most tényleg egy selejt vagyok?

Most tényleg egy selejt vagyok?

Figyelt kérdés
Az a helyzet hogy 14 éves lány vagyok, és a saját nememhez is vonzódok... igazából most is szerelmes vagyok egy lányba, de tudom, hogy ő hetero =( .. ő nem tujda rólam, hogy én hogy érzek csak a haverjának tekint... persze a fiúkat is megézem ( tetszett is már 1-2 fiú) ... de annyira rosszul érzem magam mert a környezetembe élő emberek (rokonaim,barátaim) elitélik azokat az embereket akik a sajátnemükhöz vonzódnak... ajj, és úgy félek hogy később gondjaim lesznek emiatt. Igaz most nem ezt tekintem a legfontosabbnak az életembe próbálok a tanulásra koncentrálni. De szeretném megkérdezni azokat akik voltak/vannak ilyen helyzetbe ők hogy viselik ezt az egészet...
2010. szept. 3. 20:10
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
20:24 meikbe tanítasz?
2010. szept. 7. 15:08
 12/12 anonim ***** válasza:

Miért lennél selejt?:) ugyanolyan vagy,mint a többi ember.

Ez kb. olyan mintha nem szereted a sültkrumplit, de más igen. Attól még teljesen ugyanolyan vagy, mint a többi. :D

Amúgy, sajnos tényleg bejött ez a divat bisexég -_-" isszonyat rossz. Amúgy énis biszexuális vagyok. Egész életemben éreztem vonzalmat lányok felé, de 11 éves koromban fogtam csak fel. És engem egyátalán nem zavart.

Teljesen úgy fogtam fel, és az érzés is ugyanolyan volt, -és még mindig ugyanolyan-,mintha pasiba szeretnék belé. :D Elmondtam pár embernek, akik nálam idősebbek, és inkább fiúk voltak. Mondogatták nekem, hogy kifogom nőni, még kicsi vagyok. Volt egy melegbarátom, ő is mondta. De nem így lett. :)

Ha kellemes érzés, akkor ne ellenkezz, csak azért mert másnak nem tetszik. Ők nem fognak elkísérni, és melletted állni egész életedben, sőt, a magánéletedben sem fognak túl nagy szerepet játszani.

Amúgy. Az én barátaim nagyon jól fogadták, sőt, a másik osztályból is tudnak róla - rühelljük egymást azzal az osztállyal - de mégse kaptam semmi vádat emiatt. :D

15/L

2010. szept. 7. 19:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!