Most tényleg egy selejt vagyok?
Miért lennél selejt?:) ugyanolyan vagy,mint a többi ember.
Ez kb. olyan mintha nem szereted a sültkrumplit, de más igen. Attól még teljesen ugyanolyan vagy, mint a többi. :D
Amúgy, sajnos tényleg bejött ez a divat bisexég -_-" isszonyat rossz. Amúgy énis biszexuális vagyok. Egész életemben éreztem vonzalmat lányok felé, de 11 éves koromban fogtam csak fel. És engem egyátalán nem zavart.
Teljesen úgy fogtam fel, és az érzés is ugyanolyan volt, -és még mindig ugyanolyan-,mintha pasiba szeretnék belé. :D Elmondtam pár embernek, akik nálam idősebbek, és inkább fiúk voltak. Mondogatták nekem, hogy kifogom nőni, még kicsi vagyok. Volt egy melegbarátom, ő is mondta. De nem így lett. :)
Ha kellemes érzés, akkor ne ellenkezz, csak azért mert másnak nem tetszik. Ők nem fognak elkísérni, és melletted állni egész életedben, sőt, a magánéletedben sem fognak túl nagy szerepet játszani.
Amúgy. Az én barátaim nagyon jól fogadták, sőt, a másik osztályból is tudnak róla - rühelljük egymást azzal az osztállyal - de mégse kaptam semmi vádat emiatt. :D
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!