Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Vennétek 12 éves gyereketeknek...

Vennétek 12 éves gyereketeknek okostelefont/tabletet?

Figyelt kérdés

Ha igen, miért? - ha nem, miért?

Mit vennétek neki inkább?

2013. márc. 21. 19:32
1 2 3 4 5
 31/43 anonim ***** válasza:
miert kell lepontozni az utcsot igaza van hogy olcsobb de en 8. 9. korában vagyis 13-14 körül vennek neki tabot az én lányom osztalytarsa 12 és mégis kappott de bevitte az iskolába és a elloptak viszont fiam aki 9. es ő kapott egy minit de nem viszi sehova otthon van ha végzett tanulással akkor tabozhat ha nem akkor nem a fiam tabjan van 4 év garancia a lanyomnak akkor akarok venni amikor megerdemli és bevaltjuk azt egy nagyra amire ra fizetunk a fiam addigra egyetemista lesz szunetben tabozhat délelőtt a lanyom délután remelem segitettem
2013. márc. 24. 16:43
 32/43 anonim ***** válasza:
56%

egy 12 éves gyereknek minek tablet és okostelefon????szerintem rá ér szakközépben kapni ilyeneket addig teljesen jó egy feltöltős kis telo, amin ellehet érni.én emlékszem hogy 12 éves koromban eszembe sem jutott a számítógép.mi a lakótelepen bújócskáztunk,emlékszem hogy volt gyerekkorom...persze adjatok neki most a kezébe ilyeneket aztán majd csak azt veszítek észre hogy nem is látjátok a gyereketeket mert bent gubbaszt a szobájában a gép előtt vagy tableten vagy okostelefonon. Majd facebookon chateltek miközben egy lakásban vagytok.

Felesleges...

2013. márc. 26. 14:45
 33/43 anonim ***** válasza:
9%
megmondom mire jó egy tablet: egyszerűen olyan mint egy okostelefon csak nagyobb. kényelmesebb sokszor mint egy noti, járművön könnyebb előszedni,wc-n, kádban ágyban kényelmesebb. megnézem aki mondjuk a wc-n ülve notit használ. :-)
2013. márc. 27. 23:45
 34/43 anonim ***** válasza:
49%
és mindenképp elengedhetetlen az internet a wc-n ülve, és lefekvésnél az ágyban
2013. márc. 27. 23:50
 35/43 anonim ***** válasza:
nem ezen múlik vki bent gubbaszt vagy sem. én időmben max c64 volt, az sem nekem, mégis alig lehetett kiimádkozni a szabadba, jól elvoltam a könyveimmel meg a legokámmal
2013. márc. 28. 00:00
 36/43 anonim ***** válasza:
te nem szoktál csak úgy heverészni? én pl kádban üldögélve szoktam gyakorikérdésez,ni :-D
2013. márc. 28. 00:28
 37/43 anonim ***** válasza:
szal nem elengedhetetlen meg nem kell, sőt számítógép és net sem kell, csak jó :-)
2013. márc. 28. 00:29
 38/43 anonim ***** válasza:
10%
gondolom a másod diplomádat - amit érvként meg el ám említeni hogy bizony nem vagy ám akárkicsoda - írógépen írod. diplomásként elvárható lenne annak felfogása hogy nem a te értékrended az egyedül üdvözítő és nem csak hozzád hasonló technofóbok élnek, sőt azok akik nem idegenkednek a új eszközöktől attól még rendes emberek.
2013. márc. 28. 00:55
 39/43 anonim válasza:

Okostelefon: az anyagi, a tanulmányi, és a hozzáállási helyzetektől függ. Na de ha kitűnő, még akkor sem vennék neki bármilyen iphone-t vagy galaxy s 4-et... Maximum árkategória 35.000. Ft, és fontos, hogy kártyás telefont vegyenek neki.

Tablet: Állítólag a leggyengébb számítástechnikai készülék, márkától független. Lefagy, elromlik, lemerül, meghülyül...stb.

Én tablet helyett inkább számítógépet vagy laptopot vennék neki, de ha a kettő közül lehet választani, inkább a számítógép, a teljesítménye miatt.

2013. nov. 10. 12:41
 40/43 anonim ***** válasza:
elég későn válaszolok. d eén 12 éves vagyok és van tabletem,okos telefonom,laptopom
2015. júl. 26. 01:11
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!