Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Vennétek 12 éves gyereketeknek...

Vennétek 12 éves gyereketeknek okostelefont/tabletet?

Figyelt kérdés

Ha igen, miért? - ha nem, miért?

Mit vennétek neki inkább?

2013. márc. 21. 19:32
1 2 3 4 5
 21/43 anonim ***** válasza:
59%
Mivel nem vagyok szülő nem tudok válaszolni, de szinte már ez a természetes. Mikor látom az utcán, buszon vagy akárhol hogy a taknyos kis kölkök nyomkodják a tapizós telefont, olyan szívesen kikapnám a kezükből és elszaladnék vele. Nem azért mert az a telefon kell nekem, vagy bármi, hanem hogy a hülye gyerek/szülő tanuljon az esetből...
2013. márc. 21. 22:26
 22/43 anonim ***** válasza:
72%

Nem, mert nem való egy 12 évesnek korlátlan internet hozzáférés! Emellett ezek nem játékszerek.

Telefonból megvenném a legegyszerűbbet, tablet helyett meg valami normális, de izgalmas játékot, ami neki való.

2013. márc. 22. 12:14
 23/43 anonim ***** válasza:
90%
Utsó vagyok. Egyébként mi is jól keresünk, a pénz nem gond, de ennek ellenére én nem vagyok annak híve, hogy mindent meg kell venni a gyereknek, ami divatos. Tanuljon meg küzdeni dolgokért, hiszen később sem csak az ölébe fog pottyanni minden.
2013. márc. 22. 12:17
 24/43 anonim ***** válasza:
50%
Mondjuk én a gyerek vagyok, de anyámék vettek nekem és a kissebb taósimnak is olostelefont, tabletet, laptopot. Na bumm, nem lettem telefonfüggő, sőt, még csak el sem romlott soha a mobilom.
2013. márc. 22. 19:55
 25/43 anonim ***** válasza:
60%
Ettől még mérhetetlen ostoba szüleid vannak...
2013. márc. 22. 20:55
 26/43 anonim ***** válasza:
44%

Én épp a másoddiplomámat csinálom és egyik kütyüre sincs szükségem.

Nem hiszem el, hogy egy 12 évesnek szüksége van ezekre, vagy ki tudja használni a funkciókat.

Nem azt mondom, hogy el kell előlük zárni a technikát, mert ez a jövő, muszáj (illetve a későbbiekben szükséges lesz), hogy tudják használni... De őszintén feleslegesnek tartom... Ez olyan, mintha most megvennék neki az érettségiző öltönyét.. szép meg jó, de hogy semmi szüksége nincs rá, az is biztos.

Abból a pénzből lehetne venni egy normális, olcsó, telefonálásra való telefont, és sok más jó dolgot. Játékot, sportszert, könyvet... stb.

2013. márc. 23. 13:01
 27/43 anonim ***** válasza:
57%
egy 2 évesnek nincs szüksége okos telefonra,se tabletre se laptora,sőt egy 6 évesnek sincs,ha kell a gép ott a családi gép,megcsinálhatja a leckéjét,netezhet napi 1-2 órát,bár 12 évesnek inkább 1 órát,és tuti különböző biztonsági funkciókat telepítenék mindkét gépre.Kapjon egy sima telefont,sportszereket,könyveket.
2013. márc. 23. 13:04
 28/43 anonim ***** válasza:
*12,16 csak nem jó az 1 es gomb
2013. márc. 23. 13:05
 29/43 anonim ***** válasza:
44%
Nem. Alap kártyás telefont, hogy el lehessen érni, és haza tudjon szólni. Tabletet meg minek? Divatos, de semmi olyant nem tud, ami miatt létszükséglet lenne.
2013. márc. 23. 14:51
 30/43 anonim ***** válasza:
27%
siman a tab olcsóbb mint a gép és tabon is van olyan alqkalmazas hogy tudsz telefonalni szoval most veszel neki 10000 korul egy laptopot vagy ennyiert egy tabot meg egy telot am most en is tabon vok
2013. márc. 23. 15:23
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!