Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Sok szülő miért azzal bünteti...

Sok szülő miért azzal bünteti a gyerekét, hogy elveszi a telefonját?

Figyelt kérdés
Persze, nevelni kell. De azzal, hogy elkobozza pár hétre a telefont? Mi értelme van? A telefon talán az az elektronikus eszköz amire bármikor szükség lehet. Mi van ha bajba kerül? Rosszul lesz valahol? stb.

2013. márc. 19. 19:44
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
85%
Jaaa, és ha elrabolnak, akkor a telefont biztos nálad hagyják...
2013. márc. 19. 20:59
 12/29 anonim ***** válasza:
67%
Szerintem is hülyeség elvenni a telefont, nagyobb büntetés a számítógép megvonás, és nem kell netes telefont venni, akkor próbálkozzon :P Amugy a napokban olvastam egy újságba hogy egy 12 éves kisfiú öngyilkos lett mert összeszólalkodott az anyjával, aki elvette a telefonját...Nagyon elvannak eresztve a mai gyerekek...nem kéne ezt hagyni
2013. márc. 19. 22:24
 13/29 anonim ***** válasza:
62%

Szerintem hülyeség elvenni.Tény hogy ha megtámadják akkor valószínűleg a telefonját is elveszik.De ha mondjuk elalszik a buszon és valahol az Isten háta mögött ébred és nincs nála pénz visszafele jegyre akkor mit csináljon?Ezt tapasztalatból mondom, mert én Taksonyból járok be Zuglóba minden nap és előfordult már hogy fent maradtam a buszon és Dunavarsányban ébredtem.

Eddig 1 példát láttam rá hogy elvették valakinek a szülei a telefonját és már akkor sem értettem hogy miért.

2013. márc. 20. 06:09
 14/29 anonim ***** válasza:
58%
Szerintem pedig jó büntetés,hogy nincs gép és nincs telefon a legnagyobb büntetés egy kamasznak,nem vagyok öreg,de simán meg voltunk ezek nélkül,13 évesen kaptam először csak telefonáltam és smst,küldtem nem azon lógtam egész nap még tanórán is,és pózolós képeket sem töltögettem fel,ebből is látszik szuper büntetés,mert a tinik meghalnak ezek nélkül. 23L
2013. márc. 20. 08:47
 15/29 anonim ***** válasza:
23%

Most komolyan? Szerintetek amig nem volt mobil mindenki belehalt a rosszulletbe vagy mi a szosz?

Igenis buntetni kell,elvenni a telefont,eltitani a geptol...stb.

13as

14evesen elmentem baratnomekhez de hazafele rossz vonatra szalltam amire a hatarnal jottem ra. Nem volt meg mobil megis itt vagyok!!

Ezek csak kamasz kifogasok!! Most rosszul esik,Igen mindenki volt kamasz. Majd rajosztok ti is,ugy ahogy mi is rajottunk.

2013. márc. 20. 08:58
 16/29 anonim ***** válasza:
38%
Egyébként, ha utazgatsz sokat, valószínűleg van nálad pénz. Az már megint csak a kamasz hibája, ha elkölti cigire, piára, bármire (aztán sír a szátok, hogy azok a szemét szülők nem adnak)
2013. márc. 20. 09:13
 17/29 anonim ***** válasza:
69%

Mivel a legtöbb telefon ma már okos telefon, és a gyerek számitógépnek használja!

Én biztos, hogy nem vennék ilyen telefont a gyerekemnek, egy alap mobil, amivel hivni lehet, ennyi.

Ha elég felelőségteljes ahhoz, hogy meg tudja venni magának, és pl nem az iskolából internetezik tanulás helyett, akkor lehet róla szó.

2013. márc. 20. 10:53
 18/29 anonim ***** válasza:
60%
Mert a telefon játék. Akárhogy is akarod bizonygatni, elsősorban az. Ha összeszámolnánk, hogy hány diák hány hívást bonyolított le azért, mert "bajban van, vagy rosszul lett", akkor tönkremenne a telefontársaság. Szánalmas kifogás és hiszti, mert vissza akarod kapni a játékod. Majd felnősz.
2013. márc. 20. 11:16
 19/29 anonim ***** válasza:
50%
Nem hiszem,hogy szánalmas kifogás. Mikor engem megtámadtak nem a telefonomat akarták elvenni,hanem a bugyimba akartak bejutni.. mivel a kezemben/zsebemben volt a telefon,gyortárcsázó és már montam is apának,hogy induljon elém, fél perc alatt ottvolt.
2013. márc. 20. 14:41
 20/29 anonim ***** válasza:
19%

Aha biztos utolsó, jó nagy kamu duma az. Biztos a srác véletlenül se szorítaná le a kezedet, vagy a szádat be nem fogná, de te meg simán előveszed a telefonodat és lazán elmondod a vaternak éppen bugyimba matatnak, apuka meg beugrok a teleportos wcbe és megjelenik egyből a helyszínen hogyne :D:DD:

Kérdésre válaszolva , azért kell elvenni a gyerek telefonját, mert anélkül már nem tudnak meglenni. A mai generáció ebben nőtt fel, el sem tudják képzelni, mi lenne, ha nem tudnának minden percben lájkolgatni és megosztani dolgokat. És ezért ha nincs kezükbe a telefon vagy a számítógép akkor teljesen depressziósok lesznek :DD

2013. márc. 20. 15:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!