Sok szülő miért azzal bünteti a gyerekét, hogy elveszi a telefonját?
Szerintem hülyeség elvenni.Tény hogy ha megtámadják akkor valószínűleg a telefonját is elveszik.De ha mondjuk elalszik a buszon és valahol az Isten háta mögött ébred és nincs nála pénz visszafele jegyre akkor mit csináljon?Ezt tapasztalatból mondom, mert én Taksonyból járok be Zuglóba minden nap és előfordult már hogy fent maradtam a buszon és Dunavarsányban ébredtem.
Eddig 1 példát láttam rá hogy elvették valakinek a szülei a telefonját és már akkor sem értettem hogy miért.
Most komolyan? Szerintetek amig nem volt mobil mindenki belehalt a rosszulletbe vagy mi a szosz?
Igenis buntetni kell,elvenni a telefont,eltitani a geptol...stb.
13as
14evesen elmentem baratnomekhez de hazafele rossz vonatra szalltam amire a hatarnal jottem ra. Nem volt meg mobil megis itt vagyok!!
Ezek csak kamasz kifogasok!! Most rosszul esik,Igen mindenki volt kamasz. Majd rajosztok ti is,ugy ahogy mi is rajottunk.
Mivel a legtöbb telefon ma már okos telefon, és a gyerek számitógépnek használja!
Én biztos, hogy nem vennék ilyen telefont a gyerekemnek, egy alap mobil, amivel hivni lehet, ennyi.
Ha elég felelőségteljes ahhoz, hogy meg tudja venni magának, és pl nem az iskolából internetezik tanulás helyett, akkor lehet róla szó.
Aha biztos utolsó, jó nagy kamu duma az. Biztos a srác véletlenül se szorítaná le a kezedet, vagy a szádat be nem fogná, de te meg simán előveszed a telefonodat és lazán elmondod a vaternak éppen bugyimba matatnak, apuka meg beugrok a teleportos wcbe és megjelenik egyből a helyszínen hogyne :D:DD:
Kérdésre válaszolva , azért kell elvenni a gyerek telefonját, mert anélkül már nem tudnak meglenni. A mai generáció ebben nőtt fel, el sem tudják képzelni, mi lenne, ha nem tudnának minden percben lájkolgatni és megosztani dolgokat. És ezért ha nincs kezükbe a telefon vagy a számítógép akkor teljesen depressziósok lesznek :DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!