Miért van az hogy nem értek szót a korosztályommal?
Oh, drága:))
Én is így vagyok, csak én már 15 leszek, és én ezekkel a "másokkal" lógtam nyárig, akkor volt a kiborulás, járhattam is agyturkászhoz és egyéb finomságok.
Szerintem ne izoláld magad. Tűrd a hülyeségüket, en is neten beszélgetek hasonszőrűekkel, napközben meg tűrök.
ha gondolod, írhatsz egy privátot és kiöntheted magad:))
14L
Én lány vagyok, 15 éves.
Nem kell a nagyképű, menőző "senkikkel" foglalkozni. Én például nem jövök ki annyira jól lányokkal. Pletykás mint, nem bízok meg bennük. A fiúkkal jobban elvagyok, rendesebbek, és megbízhatóbbak mint a "barátnők".
Én is "különc" vagyok az osztályból. Nem nagyon van kivel lennem. Ma a barátnőm is hiányzott suliból, akiben azért megbízok valamennyire, másik lány akivel jóba vagyok sem. Szerencsére azért van kivel lennem mert egy suliba járunk a barátommal. Meg van 3 fiú az osztályomban.
Szóval nem vagy sem elkényeztetve, nincs veled baj. Tapasztalatból tudom neked írni, az emberek 80% kibírhatatlan(vagyis egy személynek), nem kell vele foglalkozni, olyan barátot keres akivel jól érzed magad, és nem szemetek.
Ahogy elolvastam a kérdést egyből gondoltam,hogy 12-14 éves lehetsz. Szerintem ebben a korban minden 2. gyerek azt hiszi,hogy ő különc,érettebb a többieknél stb.
Én 16 vagyok,de tudok beszélgetni velem egykoróukkal,11 évesekkel és 30évesekkel is..ez nem érettségen múlik,szerintem,
Én azt veszem észre,hogy lassan aliglehet megkülönböztetni egy 12 évest egy 16 évestől.
Nem hinném,hogy veled van a gond vagy ilyesmi,majd kinövöd:)
Én 13 éves lány vagyok. Nálam az a probléma, hogy szerintem nem én vagyok érettebb, hanem az osztálytársaim gyerekesek a korukhoz képest. Az osztályfőnökünk is azt mondta, hogy sok osztálya volt már, de a miénk a legrosszabb, és a legtöbbek közülünk úgy viselkednek mint a harmadikosok. Meg a többi tanárunk szerint is. Ez azért egy hetedikesnek elég ciki. Persze őket ez se zavarja...
Mindenesetre ki kell bírni, meg az értelmesebbeket keresni. :)
Én sem értettem szót az osztálytársaimmal, de engem emiatt ki is közösitettek...
Próbálj az iskolán kivül barátokat szerezni, keress valami olyan hobbit, ahol olyan emberekkel lehetsz, akik olyanok mint te
Nagyon durva lesz,amit most én írni fogok.Nekem is 1112 éves koromban kezdődött ez a dolog el,hogy néztem,ahogy a többiek röhögcsélnek meg vihognak meg fogócskáznak meg idiótán,gyerekesen viselkednek.Aztán elkezdtek kiközösíteni meg ilyenek.Nagyon sokáig tűrtem a beszólásokat,attól a két fiútól kapott veréseket(fejbe vágtak a kezükkel),aztán egy idő után megelégeltem az egészet.Az egyik "menő" lányt lazán kiosztottam,a többivel meg utána nem foglalkoztam.Olyan hihetetlenül unalmas lehet az ilyeneknek az élete,hogy muszáj állandóan vihogniuk,mert ha nem teszik,akkor kétségbe vannak esve és céltalanok.Na aztán bekerültem középiskolába.Elmérgesedett a helyzet!!!!!!!NAGYON durva különbségek vannak az emberek között!!!!Nem mindegy,hogy honnan jöttél,mit csinálsz,ki vagy,milyen a stílusod..és 9.osztályos koromba rájöttem,hogy ez sem az én terepem.Meg lett a baráti köröm(ez áll 3 lányból,jelzem,hogy az osztályba CSAK lányok járnak,24 lány,de 31-el indultunk!).Gondold el,reggel bemegyek az osztályba,7:25-re érek be általában.Azt veszem észre,hogy nyugalom van,amíg a normális emberek vannak bent csak.Aztán jönnek a "menőknek" bélyegzett nokedlik.A legdurvább az,hogy a FŐNOKEDLI(!) kövér,össze-vissza stílusú,csúnya arcú,lenéző,haragtartó.A csatlósait leginkább úgy jellemezném,hogy félnek attól,hogy mi lesz ha ellenkeznek vele,vagy nem nevetnek a viccein.Aztán utánuk jönnek a sima p_csák,akikkel még(!) békében vagyok,de igazából nem beszélgetek velük,mert annyira nincsen közös témánk.Őket nem utálom,de nem is szeretem.Utánuk érkeznek a sötét jelennel,sötét múlttal és sötét,reménytelen jövővel rendelkező plázaműcicababák.ÉS RÖHÖGNEK,VISÍTOZNAK és nem tudják befogni a nagy szájukat.Mindenkit lehülyéznek,az osztályközösséggel van bajuk,amivel már nekem is akad gondom bőven,mivel ők közösítenek ki engem..meg a barátnőmet is,csak őt nem zavarja és inkább "nyal" nekik.Egyszer megkérdeztem ettől a barátnőmtől,aki a padtársam is,hogy ugyan,hogy vagy képes nekik nyalni?Azt mondta,hogy ő nem nyal,csak beszélget.Mondtam neki,hogy vigyázzon,mert kiröhögik igazából,de hát nem hitt nekik.Nem tudtam mit tenni ezek után.Végülis nem akarom,hogy őt is annyit szekálják,mint engem.
A legidiótább megnyilvánulást a tanárok többsége is észrevette,az okoskától hangzott el egy mondat,hogy úgymond "kivételeznek a tanárok néhány emberrel"..mikor jól tudja mindenki,hogy semmiféle kivételezés nincs.
Na BOCSI,hogy ennyit írtam..de annyira lehetetlen emberek vannak..és az is számít,hogy te hogyan szocializálódtál például a családodban.Tehát ha a családodban nem a vihogás,meg a röhögés volt a legfőbb örömforrás,akkor hiába is akarnál olyan lenni,mint a többiek,sosem tudsz az lenni..és EZ NEM HIBA!!:DDD sőt,örülök,hogy látom,hogy sokan osztják már a véleményemet a gyerekességgel kapcsolatban.
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!