Ti ebben az esetben mit tennétek?
Nem tudom, nem érezném azt,hogy annyira küzdenél azért,hogy ebben az osztályban maradhass (az osztályfőnök csak kifogás,engem egyenesen gyűlöl az osztályfőnököm,mégis ott vagyok) szimplán rájöttél,hogy tanulnod kéne (többet vagy esetleg jobb technikával,rájöttél ,hogy mások hamarabb végeznek stb) és persze,hogy könnyebb osztályt váltanod,mint ott maradni és megmutatni ,hogy igenis oda való vagy és a lekönnyebb dolog azt mondani valamire,hogy "ez nekem nem megy' meg,hogy "én ezt nem értem". Persze a te döntésed,ha nem akarsz oda járni,hát ne járj oda, a szüleid is belentek, a különbözeti meg nem olyan nehéz. De csak,hogy tudd attól,hogy osztálytváltasz,attól még a másik osztályban is kell tanulnod. Szóval az,hogy többől buktál és nem tanultál az nem az osztály vagy az osztályfönőköd hibája,hanem csakis a tied.
Én is 2.osztályos vagyok (hatosztályos gimi) és annyiszor éreztem/érzem úgy,hogy nem is vagyok én ide való..főleg mikor rossz jegyet kapok és ilyenkor mindig az jön,hogy inkább átmegyek valami gyenge szakközépbe,akkor legalább 4-5 tanuló leszek, már délben végezni fogok stb. . de rákell jönnöm,hogy nem ezt akarom,hanem tovább tanulni szeretnék és ahhoz kell az erős gimi. Na mindegy nem jártatom a számat/kezemet fölöslegesen tovább,csak már beleéltem magam itt a mondanivalómba:)
Bárhogy is döntesz,ne azt nézdd,hogy melyik lehetőség a könnyebb/egyszerűbb,hanem azt,hogy a végén melyikkel fogsz jobban járni. Ha úgy érzed a másik osztályban jobban tudnál teljesíteni,akkor menj át.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!