Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Most mit csináljak? Nagyon...

Most mit csináljak? Nagyon kiborultam:/

Figyelt kérdés

Bocsi kicsit zavaros lesz de ezen most tényleg kiborultam mert ez nekem nagyon fontos volt.

Van egy barátom aki eléggé messze lakik és tavaszi szünetben terveztem elmenni hozzá. Ezt anyuval megbeszéltük akit eléggé sokáig kellett győzködnöm de végülis belement (néhány feltétellel amik most kicsit hosszúak és nem is annyira lényegesek) . És ennek annyira de annyira örültem mert már nagyon régóta ismerem őt és tök rég láttam utoljára (már találkoztunk persze:)) . Közbe volt egy könyv, amit nagyon imádok az utolsó kötete most jelent meg és mivel volt rá pénzem gondoltam hogy megrendelem ami mindennel együtt 4500 FT. és pont annyi zsebpénzem van. Ma anyunak mondtam hogy hétvégén megbeszélhetnénk ezt az utazást mert úgy volt hogy jövőhétvégén megyünk..Erre pedig azt mondta hogy hogy tudnánk így elmenni ha az összes zsebpénzemet elköltöm erre a könyvre és hogy erre egyáltalán nincs mos pénzünk.

De hónapokkal ezelőtt megígérte! Azzal a barátommal is annyi mindent elterveztünk arra a hétvégére! És ha tudtam volna nem rendelem meg azt a könyvet az nem fontos és ha tehetném visszavonnám a rendelést ( a könyv még nem jött meg) de nemhiszem hogy lehet és nemtudoooom:S De anyu nekem erről nemszólt hogy kell az utazásra a zsebpénzem. És nemtudom mennyire nincs pénzünk tényleg, de most mit csináljak?? Hónapok óta erre vártam és ez nekem nagyon fontos..14L.

2013. márc. 11. 07:19
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
32%
fogadjunk hogy a könyv amit meg akarsz venni az a Szent Johanna Gimi? sztem nem éri meg h megvedd
2013. márc. 11. 16:15
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Az interneten megrendelt árukra 8 napos elállási lehetőség van.Ha el akarsz menni,akkor írj egy e-mailt az eladónak,hogy nem kéred a könyvet.Én már nem egszer tettem így,az eladó megértette.(okot sem írtam)
2013. márc. 11. 17:50
 13/14 anonim ***** válasza:
39%
mennyi dedós van itt pontoznak lefele
2013. márc. 11. 18:44
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
küldd el nekem,én meg kifizetem,nekem úgyis kéne a 8.rész:)
2013. márc. 11. 19:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!