Szülők, mit szólnátok hozzá, ha 14 éves fiatok borotválná a szőrt a lábáról? Aggódni kellene?
Figyelt kérdés
2013. márc. 6. 22:22
11/18 anonim válasza:
Mit? Hát kb annyit, hogy miért? Ha elmondja elmondja, ha nem meg nem. Fenyegesd meg, hogy ha megvágja magát tetanusz kell. xD
Vagy mit vártál? Bu.zi a gyereked, verd el, lődd le, akaszd fel? Nyugi, legvalószínűbb hogy vagy nem tetszik neki, hogy annyi idősen szőrös a lába. Ha meg nem szőrös, akkor azért csinálja, hogy megerősödjenek a szőrszálak, és szőrös legyen. Ne gondolj semmi rosszra! De ha gondolod, kérdezd meg tőle hogy miért.
12/18 anonim válasza:
Lehet nem tetszik neki szőrösen, semmi probléma nincs ezzel :)
13/18 anonim válasza:
Nem hiszem, hogy meleg lenne, inkább csak ki akarja próbálni, hogy milyen lehet szőrtelen lábbal élni, vagy lehet, hogy zavarja őt a szőr. Én is borotváltam 16 és 17 éves koromban, de szerencsére leszoktam róla.
18/F
14/18 anonim válasza:
Én 16/f vagyok, de eszembe se jutott. Amúgy még borotválkozni se borotválkozok, mert ha megkezdeném, utána csak erősödne a borosta és egyre többet kéne. Amúgy miért nem beszéled meg vele? Ha téged zavar mondd meg neki, hogy nem férfias dolog. Vagy adj neki gyantát. :) hihi :D első húzás után elmegy a kedve! :D
15/18 anonim válasza:
Hát elmondanám neki, hogy enyhén szólva sem férfias, sőt kimondottan b..is, megtiltani nem tiltanám, mert felesleges lenne. Az ő teste és nem maradandó, mint egy tetkó.
16/18 anonim válasza:
Mostanság a fiúknál is divat a szolizás,láb leborotválás stb. Szerintem nem kell aggódni még most tényleg ez a "menő,divat" majd ha szoknyát kezd hordani akkor aggódj:p
17/18 anonim válasza:
Lehet, hogy piszkálják miatta, vannak ilyenek, pl nálunk volt két srác, akik csúfolták a suliba a csajokat, mert nagy a mellük (o.O furcsa világot élünk...) meg azt is, akinek szőrösebb volt a keze/lába. Ki fogják, nőni, a környezetében élők iqjától függ.
18/18 anonim válasza:
Hát az én lábamra is ráférne egy borotválás.
14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!