Szülök ti mit szólnátok ha 6-7 -edikes fiatok/lányotok rocker lenne?
Figyelt kérdés
2013. jan. 25. 11:34
1/16 anonim válasza:
Addig semmit, amíg nem züllik el.
2/16 Golan Trevize válasza:
Az nem baj, csak emós meg ilyen ne legyen.
4/16 anonim válasza:
Attól függ, mi a "rocker". Ha bőrszerkóban jár, kemény zenét hallgat, az nem gáz, de ha pinceklubokban piál a haverokkal, vagy bárhogy a tanulás rovására megy, akkor nem hagynám szó nélkül.
5/16 anonim válasza:
én még emlékszem, hogy 6/7-es koromban imádtam a guns and roses-t, és állandóan kockás ingben akartam járni :)
szóval hagynám, és figyelném, hogy ne zülljön el.
6/16 anonim válasza:
Örülnék neki! :) Mi is szeretjük a rock zenét a párommal. Sokkal rosszabb lenne, ha pl. emós lenne, vagy ha fiú létére rózsaszín pulcsiban járna.
7/16 anonim válasza:
Örülnék neki, ne is legyen kis trendi díszb-zi...
9/16 anonim válasza:
Teljesen mindegy ki milyen zenei irányzatot képvisel amíg tetteivel sem másoknak, sem magának nem árt.
Nem vagyok szülő, de én ehhez fogom magam tartani legyen a gyerekemnek akármilyen heppje vagy hobbija :)
10/16 anonim válasza:
én is az voltam ilyen idős koromban, kinőttem. változatlanul szeretem a rockzenét, de ez külsőségekben nem mutatkozik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!