Mit szólnátok ha a 14 éves lányotok részegen menni haz?
Figyelt kérdés
A 14 éves lányotok részegen egy doboz cigivel a zsebébe jônne haza. az számít hogy d.u.5kor vagy este 9kor? ha számit irjátok le mi lenne a büntetés HA lenne büntetés.. ja, nem suli idôbe hanem szombaton..2012. dec. 18. 20:29
1/9 A kérdező kommentje:
Mit szólnátok ha a 14 éves
lányotok részegen menne haza?*
bocsánat a hibáért
2012. dec. 18. 20:30
2/9 anonim válasza:
Azt hiszem először sztrókot kapnék,utána jöhetne a büntetés.
Egyébként,egy biztos,átgondolnám magamban a dolgot.Az,hogyha egy gyerek hibázik,lehet a szülő hibája IS.Mérlegelném,hogy mennyit beszélgettem vele,mi lehet az oka annak,hogy ezt csinálta.Ahol ilyen "baleset" történik,sokszor nincs rendben a családi háttér.Pl. szülők karrieristák stb. Persze,tisztelet a kivételnek.Én munkájáért élő anya mellett nőttem fel,nem volt kellemes,szeretem,mert az anyám,de nem emlékszem,egy olyan délutánra,ahol társasoztunk volna:( Normális felnőtt,immár anyuka lettem,de elmondhatom,a szüleim felől akár el is zülledthettem volna.
Természetesen,kapna büntetést,komoly büntetést.
3/9 anonim válasza:
hát egy nagy pofon,egy elbeszélgetés,este 9ig nem engedném ki 8ra otthon kéne lennie,nem netezhetne,elvenném a mobilját,nem találkozhat a barátnőkkel,nincs mozi stb.buliba amúgy sem engedném el
4/9 anonim válasza:
Én nem verekszem, de megszűnt a kijárás, és a barátnőkkel való szórakázás is, jó időre. Nem vagyok szigorú szülő, majdnem mindent megoldunk, megengedünk, keretekkel természetesen, de ha valaki visszaél a bizalmammal, az elvágta magát! 14 évesen veszélyes játék ez, félő, hogy nálunk súlyos következményei lennének. Ezért remélem, soha nem fog ilyet tenni a gyerekem. Tudja, hogy szebb az élete, ha partnerként "összedolgozunk", és nem "éri meg" átvágni a fejünket, mert abból csak a szívás van. Az meg kinek jó?
5/9 anonim válasza:
Én írtam. A jelzőid sértőek, de hát ez is volt a célja, úgyhogy büszke lehetsz rá. Nem csodálkozom picit sem, meglátszik, hogy nem nevelnek, csak nősz, mint a gomba. Sajnálom, hogy szerinted egy részeg 14 éves lány cigivel normális, hétköznapi látvány. Arról meg nem nyitok veled vitát, hogy az én gyerekeimnek, vagy neked ezzel a hozzáállással lesz kiegyensúlyozottabb, boldogabb élete. Burkolózz füstbe, iszogass a haverokkal és mondogasd, hogy ez jó neked, attól még nem lesz igaz.
6/9 anonim válasza:
Nagyon elgondolkodnék, hogy hol rontottam el a nevelését, hol szakadt meg a kettőnk közötti bizalom. Ezután teljes változás lenne otthon. Új határok, sok beszélgetés, de nagyobb szigor is. Akár környezetváltozás, szakember igénybevétele.
7/9 anonim válasza:
na, megjötted a maradi szülők. még csak 17vagyok, de szerintem egyáltalán nem hiba, vagy súlyos vétek az hogy 14 évesen beb@szik, cigizik. én 14 évesen sokkalta durvábbakat csináltam. nem olyan vilagban élünk ahol ezt ennyire komolyan kéne venni... csak egy kérdést tennék fel azon szülők felé akik azt mondták hogymeg kell torolni ezt a bűntettet...Maguk soha nem szivtak egy szál cigit, vagy ittak 14-15évesen? NE ÁLSZENTESKEDJÜNK KÖNYÖRGÖK...ahelyesírási hibákért elnézést kérek csak telon nem könnyű írni
8/9 anonim válasza:
nem álszenteskedek nem ittam és nem dohányoztam taknyos 14-15 évesen,dohányozni mai napig nem dohányzom alkoholt szoktam inni,és képzeld a mai világban is fontos,hogy normális értékrendje legyen a gyereknek,téged valószínűleg nem sikerült normálisan nevelni,hogy szerinted normális ha 14-15 éves gyerekek isznak,cigiznek
9/9 anonim válasza:
Én még nyáron rúgtam be kegyetlenül és én is 14 voltam akkor , de anyu nem büntetett meg. Éppen elég volt a másnap, hogy fáradtan, fájó fejjel takaritanom kellett a házibuli maradványait ami nálunk volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!