Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Szülők ti mit szólnátok hozzá?

Szülők ti mit szólnátok hozzá?

Figyelt kérdés

Én vagyok a lány, tizennégy éves vagyok. Szeretnék a csuklómra egy tetoválást. Mom felirattal és egy szivecskével

pl. [link]

Szóval nem egy durva tetkóról van szó. A kép amit most bemásoltam csak példaképp, hogy egy ilyen kis egyszerű lenne. Hány éves kortól lehet megcsináltatni szülők nélkül? Nincsenek együtt a szüleim...szóval nem apámmal szeretnék elmenni, sem anyummal, ez olyan meglepetés lenne nekik. Egyik kezemen Mom[anya] másik Dad[apa].

Akár tizenhat évesen elmehetek?

2012. nov. 25. 17:41
 1/9 anonim ***** válasza:
88%

18 éves kortól lehet szülő nélkül. Ha a lányom lennél, legalább 2-3 évet kéne várnod, hogy lássam, nem csak átmeneti hóbort. :)

Egyébként nekem 16 évesen lett szülői engedéllyel (apu nem volt ott, csak megírta a papírt), egy olyan mintát varrattam, amiért már 2 éve könyörögtem neki (elhunyt anyum tiszteletére emléktetoválás).

17/l

2012. nov. 25. 18:13
 2/9 anonim ***** válasza:
77%
Én nem örülné neki, őpedig nem vagyok vénasszony, sem maradi, de sajnos nekem nincs olyan imsrősöm aki ne bánta volna meg a tetoválását.
2012. nov. 25. 18:21
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Szép és jó dolog a tetoválás, én is tervezek jópárat, de nem véletlen az a 18-as határ, ráadásul egy elég sablonos ötletről beszélünk, látható helyen. Én is 16 vagyok és van is tetoválásom, de az oldalamon, ahol csak a strandon látszik, a nagypapám emlékére. Szóval na.
2012. nov. 25. 19:49
 4/9 anonim ***** válasza:
74%

Én 15 vagyok és úgy nagyjából egy fél éve szeretnék tetoválást, de minimum 17 ,18 éves koromig fogok várni vele. Mert kivárom,hogy akkor is ugyanolyan jó ötletnek fogom-e tartani vagy sem, mert mégis csak egy tetoválásról van szó nem lemosható tollról.. De természetesen nagyon szeretnék és szerintem fogok is csináltatni egy kicsit a vállamra a kedvenc bandám miatt.

Meg én amúgy is piercing párti vagyok és azt hamarabb szeretnék majd...

2012. nov. 25. 21:42
 5/9 anonim ***** válasza:
Nem engedném.
2012. nov. 26. 06:03
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
nem engedném,majd ha 18 lesz akkor megcsináltathatja saját pénzből,valószínűleg akkor már nem akarja,mert ez csak sima kis múló hóbort
2012. nov. 26. 07:41
 7/9 anonim ***** válasza:
Nem engedném. 14 évesen ne tetováltasson senki. Ha 18 évesen úgy érzed, apád-anyád kell a kezedre, tedd meg. De másképp fogod látni, ez fix.
2012. nov. 26. 08:44
 8/9 anonim ***** válasza:

22 évesen csináltattam meg az első (és szerintem utolsó) tetoválásom. ha jól emlékszem 16 éves korom óta vágytam rá, de mindig mást találtam ki, hogy most ez tetszik most az... most ide szeretnék, most oda. tehát konkrét elképzelésem nem volt.

végül egy violinkulcs mellett döntöttem a tarkómon. mivel lány vagyok és hosszú a hajam, csak akkor mutatom, ha akarom, amúgy meg el tudom 'rejteni' a hajammal. nem bántam meg, szeretem nagyon.

viszont tényleg közel 6 évet vártam, mire elhatároztam magam. SŐT!! mielőtt beültem a szalonba, felhívtam anyukámat, hogy megkérdezzem a véleményét a dologról.

[link]

ez van rajtam... :)

2012. nov. 27. 11:16
 9/9 anonim ***** válasza:

Csuklóra ne!

Én tele vagyok szinte, de ruha alatt, mert gondolni kell a jövőre, sokan lenézik a tetováltakat, ha teli hátas, ha csak egy kis apróság. Munka miatt meg pláne nem érdemes látható helyre varratni.

2012. dec. 14. 12:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!