Mit lehet ilyen helyzetben csinálni? A szüleim szinte rabként kezelnek
Csináltam valamit,amiről nem akartam,hogy tudjanak,de mégis megtudták.Azóta nem úgy kezelnek mint egy 17 éves lányt,hanem mint egy bűnözőt.
Nem engednek sehová,hoznak-visznek mindenhova,anya bejön napközbe a suliba,hogy megnézze,tényleg ott vagyok-e.Elvették azt a telefonomat,amit ők vettek(azt hiszik,hogy az az egy van),jelszót tetettek az itthoni számítógépre és úgy viselkednek velem,mintha embert öltem volna...Mikor megtudták,hogy mi a szitu,akkor mondtam,hogy elköltözök és élhetik az életüket nélkülem.De nem engedték,azt mondták,hogy amíg 18 nem leszek,addig azt csinálom,amit ők mondanak és ha kell,akkor a világ másik végéről hozatnak haza.Nem bírom tovább velük,de fogalmam sincs,hogy mit csináljak,ha tényleg hazahozatnának bárhonnan.
Nincs valami,amivel eltudnám érni,hogy költözhessek?
Nem hinném,hogy hiba volt,amit tettem vagy amit jelenleg is csinálok.
A vita tárgya röviden annyi,hogy kapcsolatba kerültem olyan valakivel,aki pénzt adott és segített pár dologban.
Nincs semmi konkrét célom a pénzzel.Először nem tudtam,hogy mit csináljak vele,vettem belőle pár drága dolgot magamnak,amit a szüleim nem vettek volna meg soha.De most inkább félreteszem a nagyobb részét.
Nem a pénz miatt csináltam,de ha már ideadja és mivel neki nem számít a pénz,ezért nem utasítom vissza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!