Lehet valamit csinálni ebben a helyzetben? A töri tanárunkon mostanában érezni lehet az italt. 17/L
Ahogy bejön az osztályba megcsapja az orrunkat a pia szaga. Egymásnak ellentmondó dolgokat mond az órákon. Ma dolgozatírás közben szó nélkül kivette a tesicuccokat a szekrényből és kiborította az összeset asztalra.
Már nagyon zavar minket ez a viselkedése. Tavaly még az egyik kedvenc tanárunk volt, de teljesen megváltozott.
Nálunk sok tanár piált a suliba, mondjuk megértem amekkora stressz alatt voltak.. egy kicsit gettósuli volt. :D
Ha normálisan leadja az anyagot akkor ne csináljatok ebből problémát. Ha meg nem akkor szóljatok az osztályfőnöknek. De szerintem úgyis tudják a tanárok is...
Ez egy jó középkategóriás gimnázium, nem gettós és nem miattunk streszes.
Mint írtam nem adja le normálisan az anyagot, mert ellentmond saját magának.
Mikor érzitek rajta szóljatok egy tanárnak h beszéljen vmit vele és ha érzi ős is akk majd intézkedik...sztem
Itt a kőműves+karosszéria lakatos oktató iszik durván. Volt hogy mentünk ki a munkahelyre és jött a kőműves oktató h ne haragudjatok mán de eltörtem a létra lábát...meg h végighúztam a friss glettelést. ( Aztán kiderült bevolt b*szva mint a ló és elesett létrával rá minden sz*rra)
Régen még fater is mesélte h az orosz tanáruk volt olyan h bement az órára kicsit kapatosan és megszavaztatták ki milyen jegyet kapjon xD
17f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!