Kiro113 kérdése:
Mennyit nőhetek még?
Figyelt kérdés
14 éves vok és 160 cm 43 kiló elég nyüzügének tartom magam(fiu)anyum 155 cm apum 168 anyum családjában ő a legkisebb a testvérei szülei kb 168 170 fölött vannak apum ágáról ugyan ojan magasak mint ő.Kérdésem hogy kb Mennyit nőhetek még.2013. márc. 4. 15:36
1/7 anonim válasza:
14 évesen már nem sokat, talán 1 vagy 2 centit.
3/7 anonim válasza:
5 cm nőhetsz még kb. Onnan tudom, hogy tankönyvből olvastam, amit igen okos emberek leírtak.
4/7 anonim válasza:
Nekem anyu 157, apu 170 , én lányként mégis 165 cm vagyok, kb 13 éves korom óta (most 16 vagyok)
Szerintem azért fiúként nőhetsz még bőven, ti egyébként is tovább nőtök, mint a lányok :)
5/7 anonim válasza:
Az öcsém 15 éves koráig alacsonyabb volt nálam (1 év van köztünk, én lány vagyok) Én 16 évesen megálltam a növésben 172 cm-nél, ő akkor lehetett úgy 168-170 körül. Egy évvel később már 185 cm volt. Szóval szerintem lehet hogy te is nemsokára hirtelen sokat fogsz nőni, bár a családtagjaid magasságát tekintve nem hiszem h 170-nél magasabb leszel.
6/7 anonim válasza:
Az utolsó válaszoló vagyok. Vannak a neten ehhez hasonló programok, amik úgy körülbelülre behatárolják hogy valószínűleg mekkora leszel. Nyilván nem tud egy ilyen program biztosat mondani, nem 100% hogy ekkora leszel. A magasságod sok tényezőtől függ, nem lehet ilyen egyszerűen kiszámítani. De azért szerintem érdekes :D
Na szóval e szerint a program szerint 21 éves korodra 170 cm magas leszel. Apukám kipróbált valami hasonlót gyerekkoromban, nekem az jött ki hogy 168 leszek /végül 172 lettem/
7/7 anonim válasza:
Ez a program, a link lemaradt :D :
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!