13 éves lány létemre 160 cm magas vagyok. Nőhetek még, ugye?
Azt tudom, hogy elméletileg simán lehetek magasabb, most nem erre vagyok kíváncsi. Az a helyzet, hogy itt, GYIK-en mindig azt olvasom, hogy a többség 12-13 éves korára eléri a végleges magasságát, úgyhogy már teljesen be vagyok sz*rva.:D Nem akarok kis "porbafingó" maradni.xD
Egyébként eddig még nem álltam meg a növésben, szóval magasabb vagyok, mint mondjuk egy éve voltam (igaz, csak kb. 4 centivel). A szüleim sem alacsonyak, anyu 166 cm (állítása szerint régen 168 volt), apu meg 180 és 185 között van valahol. Sőt, a háziorvosom szerint is magas leszek. Csak azért "pánikoltam be", mert az osztályban 3 gyerek kivételével mindenki magasabb nálam, ráadásul még itt is azt mondják, nincs sok esély...
Szóval mennyire sanszos, hogy elérem mondjuk a 170-et?
Nem vagy alacsony.
Miért akarsz te 170 lenni ? Az magas...
Az adataidból ítélve te 182-183 cm leszel, úgyhogy aggodalomra csak akkor van okod, ha nem szeretnél annyi lenni.
Kb 2 hónapra saccolom és hirtelen fogsz nőni 170 cm-ig, majd utána fokozatosan 18 éves korodig nősz még 12-13 cm-t.
Ne viccelj! Én 162 centi vagyok / szerencsére arányosan sportos testalkatú/ és imádok ilyen "porbafingó" lenni :) Hála az égnek, hogy nem nőttem meg, szerintem ez csak előnyökkel jár / nekem biztos.
25 N
Nem vagyok alacsony? Magas vagyok?:O
Minden korombeli lány 170 körül van, már be is szóltak nem egyszer, hogy 'hehe, milyen kis törpe vagy'. Sőt, valaki már a 180 felé közelít, én meg csak pislogok nagyokat...:D
A 182-183 szerintem túlzás, nem hiszem, hogy akkora leszek, mint a fater.:D Mondjuk nem lenne baj, de szvsz ez képtelenség.
Egyébként miért vannak előnyben az alacsonyabbak?
Na, azt ne mondd, hogy az a normális, ha 13 évesen valaki 175 cenit...
Akkor sem vagy alacsony. Sőt, én még magasnak is érzem magam, pedig "csak" 4 centivel vagyok magasabb.
16/l
Nem mondom, hogy az a normális, ha valaki egy felnőtt férfi magasságával rendelkezik ennyi idősen, csak azért írtam az ilyen csajokról, mert egyre többel szembesülök.
Amúgy lehet, hogy nem lennék alacsony, de viszonylag az vagyok, mert a többiek átlagosan egy tizessel nagyobbak nálam. Oltogatnak is, mint már mondtam. Én meg nem akarok örökké felnézni (szó szerint) mindenkire.:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!