Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » 13 éves lány létemre 160 cm...

13 éves lány létemre 160 cm magas vagyok. Nőhetek még, ugye?

Figyelt kérdés

Azt tudom, hogy elméletileg simán lehetek magasabb, most nem erre vagyok kíváncsi. Az a helyzet, hogy itt, GYIK-en mindig azt olvasom, hogy a többség 12-13 éves korára eléri a végleges magasságát, úgyhogy már teljesen be vagyok sz*rva.:D Nem akarok kis "porbafingó" maradni.xD

Egyébként eddig még nem álltam meg a növésben, szóval magasabb vagyok, mint mondjuk egy éve voltam (igaz, csak kb. 4 centivel). A szüleim sem alacsonyak, anyu 166 cm (állítása szerint régen 168 volt), apu meg 180 és 185 között van valahol. Sőt, a háziorvosom szerint is magas leszek. Csak azért "pánikoltam be", mert az osztályban 3 gyerek kivételével mindenki magasabb nálam, ráadásul még itt is azt mondják, nincs sok esély...

Szóval mennyire sanszos, hogy elérem mondjuk a 170-et?

2011. júl. 3. 17:45
1 2 3
 21/27 A kérdező kommentje:
De azért mekkora poén már, hogy idejöttél nyálat verni és eleinte lehülyézted még az elő fát is, most meg nem mondasz semmi használhatót, csak próbálsz megátkozni.xD És még én vagyok a "nagyon okos"...:D
2011. júl. 17. 22:48
 22/27 anonim ***** válasza:
54%

14 vagyok,és 160 cm. :) És a srácok többségének az alacsony csajok jönnek be,nem pedig a lovak(elnézést a magas lányoktól . ^^ ).: D Szerintem nem növünk már.:D

14.l

2012. ápr. 18. 18:08
 23/27 anonim ***** válasza:
100%

Általában valóban 14-15 éves kor körül kialakul a végleges magasság, de nem mindenkinél és az alacsonyabbaknál szerintem nagyobb az esély arra, hogy még nőnek.

Én 14 évesen 184 cm voltam, 15 évesen 187 cm, most 19 éves vagyok és nem nőttem azóta egy centit sem (tehát éppúgy 187 vagyok), viszont a nálam akkor alacsonyabb osztálytársaim közül páran nőttek, valaki már magasabb is nálam annak ellenére, hogy akkor még 10 cm-el alacsonyabb volt. És mivel a szüleid ennyivel magasabbak valószínű, hogy te is fogsz nőni, mivel a gyerekek általában pár cm-el magasabbak a szüleiknél (ugyanis jelentősen nő Magyarországon is az átlagmagasság). Az én szüleim 169 cm ill. 171 cm magasak.

19F

2012. ápr. 19. 23:13
 24/27 A kérdező kommentje:
Utolsó, kösz! Én úgy hallottam, hasonló magasságú szülők gyerekei szoktak magasra nőni, 10 vagy több centis különbség esetén viszont örökli valamelyiktől. Ez megmagyarázná a te paraméteredet is.
2012. ápr. 29. 12:27
 25/27 anonim válasza:
78%
hááát nem akarlak lelombozni , de ha már menstruálsz, akkor nem sok valószínűsége van, hogy növekedj , mert általában, az első menstruáció után megáll a növekedés, de kiemelném, hogy általában.
2013. febr. 22. 15:32
 26/27 -adolf- válasza:
0%
szerintem nemgáz ha egy lány alacsony de ha esetleg nem nőnél már tényleg akkor válasz magadnak magas fiút és legalább nem megy tönkre a térded .. ;)
2013. febr. 24. 21:46
 27/27 A kérdező kommentje:
Igazából be sem kellett következnie az első menstruációmnak ahhoz, hogy ennyinél rekedjek meg, immár évek óta tartok ugyanott, de mostanra közel sem élem meg akkora tragédiaként. Ekkora lettem, 10 centi se nem osztja, se nem szorozza az értékemet, kirívó esetnek különben sem számítok. Az állva szopás poénja meg igencsak elcsépelt már.:D
2013. febr. 25. 18:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!