Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » 13 éves lány létemre 160 cm...

13 éves lány létemre 160 cm magas vagyok. Nőhetek még, ugye?

Figyelt kérdés

Azt tudom, hogy elméletileg simán lehetek magasabb, most nem erre vagyok kíváncsi. Az a helyzet, hogy itt, GYIK-en mindig azt olvasom, hogy a többség 12-13 éves korára eléri a végleges magasságát, úgyhogy már teljesen be vagyok sz*rva.:D Nem akarok kis "porbafingó" maradni.xD

Egyébként eddig még nem álltam meg a növésben, szóval magasabb vagyok, mint mondjuk egy éve voltam (igaz, csak kb. 4 centivel). A szüleim sem alacsonyak, anyu 166 cm (állítása szerint régen 168 volt), apu meg 180 és 185 között van valahol. Sőt, a háziorvosom szerint is magas leszek. Csak azért "pánikoltam be", mert az osztályban 3 gyerek kivételével mindenki magasabb nálam, ráadásul még itt is azt mondják, nincs sok esély...

Szóval mennyire sanszos, hogy elérem mondjuk a 170-et?

2011. júl. 3. 17:45
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
61%
én 14,5 vagyok és kb 162 centi
2011. júl. 4. 00:29
 12/27 anonim ***** válasza:
100%

Ne akarj magas lenni:D

Én 14 éves vagyok és nem vagyok 160.

Igen,megszokták jegyezni,hogy kicsi vagyok,de ezt bóknak veszem.Nem csúfolásból mondják.

Sőt,akit megkérdeztem fiúkat mind azt mondták,hogy nekik a kisebb lányok jönnek be.

Nem értem mi a bajod a magasságoddal.Még biztosan fogsz nőni.Ja és köszi h. "porbafingó" vagyok:D Sikerült minden egyes kisebb növésűt leszólnod;)

2011. júl. 5. 14:22
 13/27 A kérdező kommentje:

Miért ne akarjak magas lenni?:D

Na igen, de az én esetemben puszta cseszegetés céljából jegyzik meg a dolgot, nyilván én is másképp állnék hozzá, ha nem illetnének mindig negatív kritikával.

"Sikerült minden egyes kisebb növésűt leszólnod" Jó, bocs.xD Nem bírtam megállni a kifejezés használatát.:D Amúg ezzel magamat is leszóltam.

2011. júl. 5. 17:05
 14/27 anonim ***** válasza:
0%

magas tuti h nem vagy...-.-"

akkor én 12 éves léttemre 167 cm-el mi vagyok?...-.-"

alacsony vagy. legalább 165-nek kellene lenned,magadtól is rájöhettél volnaxd(:

nem hiszem,hogy eléred. szerintem 166-68 körül leszel.

de 13 vagy,elvileg jársz iskolába,és tanulsz. tudhatnád 16-18 éves korodig nőhetsz és fejlődhetsz.

istenem ennyi észlényt...-.-

2011. júl. 12. 15:56
 15/27 A kérdező kommentje:

Te meg megtanulhatnál olvasni, ill. szöveget értelmezni, ugyanis leírtam, hogy elvileg még nőhetek. A hangsúly pedig az 'elvileg' szón van, mivel a legtöbben már 14 évesen leállnak a növésben. Tessék, be is másolom azt a szövegrészt (mellesleg ezzel kezdődik az egész hegyi beszédem):

'Azt tudom, hogy elméletileg simán lehetek magasabb [...]'

De egyébként ha már itt tartunk, a tudományos cikkek szerint 21 éves koráig (tehát se nem 16, se nem 18) fejlődik az ember, úgyhogy én is beléd tudnék kötni.

Továbbá tisztában kéne lenned azzal is, hogy a 165 centi nem az alsó határ 13 éveseknél, hanem az átlagmagasság felnőtteknél.

Ezzel a 166-168-as elméleteddel pedig csak az a baj, hogy anyu is pont ekkora, nála meg ELVILEG magasabbra kell nőnöm (ha már az elméletekből indulunk ki).

Te is elgondolkozhatnál ám, mielőtt össze-vissza hülyézel itt mindenkit. Kis IQ-fighter.:D

2011. júl. 12. 18:20
 16/27 anonim ***** válasza:
0%
drága,olvasni tudok. velem nincs baj:) annyi,hogy te vagy túl hisztis^^ és már általában 16éves korig elérik a lányok,a magasságukat...ennyire profi választ akarsz,elmész 1 orvoshoz te nagyon okos...
2011. júl. 17. 22:03
 17/27 A kérdező kommentje:
Én meg a hiszti?xD Látszik, mennyire nem ismersz.:D Amúgy még most sem tudsz olvasni, mert azt is írtam, hogy voltam orvosnál is, csak mivel eddig nem jött be, amit mondott (és lassan kifutok az időből, mert a legtöbben 14 évesen leállnak), megszületett ez a kérdés. Te nagyon okos...:D
2011. júl. 17. 22:15
 18/27 A kérdező kommentje:
Látszik, hogy érvelésre képtelen funkcionális analfabéta vagy, úgyhogy nem is óhajtok tovább "vitatkozni" veled. Csak azt fújod, amit eddig.
2011. júl. 17. 22:18
 19/27 anonim ***** válasza:
12%
hát remélem h nem fogsz tovább nőni^^az ilyen nem érdemli meg:DDD
2011. júl. 17. 22:28
 20/27 A kérdező kommentje:

xDDDDD

De kemény rontást küldtél rám, ember!xDD

Miért is nem érdemlem meg?:D Egyébként meg akkor mi lenne, ha nem nőnék? Semmi. Ezek szerint te még nem hallottad, hogy a legjobb dolgokból mindig keveset adnak...:D

2011. júl. 17. 22:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!