13 éves lány létemre 160 cm magas vagyok. Nőhetek még, ugye?
Azt tudom, hogy elméletileg simán lehetek magasabb, most nem erre vagyok kíváncsi. Az a helyzet, hogy itt, GYIK-en mindig azt olvasom, hogy a többség 12-13 éves korára eléri a végleges magasságát, úgyhogy már teljesen be vagyok sz*rva.:D Nem akarok kis "porbafingó" maradni.xD
Egyébként eddig még nem álltam meg a növésben, szóval magasabb vagyok, mint mondjuk egy éve voltam (igaz, csak kb. 4 centivel). A szüleim sem alacsonyak, anyu 166 cm (állítása szerint régen 168 volt), apu meg 180 és 185 között van valahol. Sőt, a háziorvosom szerint is magas leszek. Csak azért "pánikoltam be", mert az osztályban 3 gyerek kivételével mindenki magasabb nálam, ráadásul még itt is azt mondják, nincs sok esély...
Szóval mennyire sanszos, hogy elérem mondjuk a 170-et?
Ne akarj magas lenni:D
Én 14 éves vagyok és nem vagyok 160.
Igen,megszokták jegyezni,hogy kicsi vagyok,de ezt bóknak veszem.Nem csúfolásból mondják.
Sőt,akit megkérdeztem fiúkat mind azt mondták,hogy nekik a kisebb lányok jönnek be.
Nem értem mi a bajod a magasságoddal.Még biztosan fogsz nőni.Ja és köszi h. "porbafingó" vagyok:D Sikerült minden egyes kisebb növésűt leszólnod;)
Miért ne akarjak magas lenni?:D
Na igen, de az én esetemben puszta cseszegetés céljából jegyzik meg a dolgot, nyilván én is másképp állnék hozzá, ha nem illetnének mindig negatív kritikával.
"Sikerült minden egyes kisebb növésűt leszólnod" Jó, bocs.xD Nem bírtam megállni a kifejezés használatát.:D Amúg ezzel magamat is leszóltam.
magas tuti h nem vagy...-.-"
akkor én 12 éves léttemre 167 cm-el mi vagyok?...-.-"
alacsony vagy. legalább 165-nek kellene lenned,magadtól is rájöhettél volnaxd(:
nem hiszem,hogy eléred. szerintem 166-68 körül leszel.
de 13 vagy,elvileg jársz iskolába,és tanulsz. tudhatnád 16-18 éves korodig nőhetsz és fejlődhetsz.
istenem ennyi észlényt...-.-
Te meg megtanulhatnál olvasni, ill. szöveget értelmezni, ugyanis leírtam, hogy elvileg még nőhetek. A hangsúly pedig az 'elvileg' szón van, mivel a legtöbben már 14 évesen leállnak a növésben. Tessék, be is másolom azt a szövegrészt (mellesleg ezzel kezdődik az egész hegyi beszédem):
'Azt tudom, hogy elméletileg simán lehetek magasabb [...]'
De egyébként ha már itt tartunk, a tudományos cikkek szerint 21 éves koráig (tehát se nem 16, se nem 18) fejlődik az ember, úgyhogy én is beléd tudnék kötni.
Továbbá tisztában kéne lenned azzal is, hogy a 165 centi nem az alsó határ 13 éveseknél, hanem az átlagmagasság felnőtteknél.
Ezzel a 166-168-as elméleteddel pedig csak az a baj, hogy anyu is pont ekkora, nála meg ELVILEG magasabbra kell nőnöm (ha már az elméletekből indulunk ki).
Te is elgondolkozhatnál ám, mielőtt össze-vissza hülyézel itt mindenkit. Kis IQ-fighter.:D
xDDDDD
De kemény rontást küldtél rám, ember!xDD
Miért is nem érdemlem meg?:D Egyébként meg akkor mi lenne, ha nem nőnék? Semmi. Ezek szerint te még nem hallottad, hogy a legjobb dolgokból mindig keveset adnak...:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!