12 évesen 158 cm magas vagyok és 47-49 kg. Ez normális? (lány vagyok. )
Nekem ez egy picit magas 12 evesen de amugy teljesen normális :)
Én 21 eves vagyok es 152 cm :) (dugó)
magas neked 12 évesen???:)
nálunk van egy (hatodikas osztban) egy 170cm magas gyerek (nem vicc)
sztem egy picit alacsony
12L (163 cm)
Most őszintén,mi értelme az ilyen kérdéseknek??
Ha nem normális is mivan,kinek mi a normális.
Bocsi ,de tényleg.
Nekem éppen nem normális én magasabb voltam ennyi idősen.na bumm,van akinek meg normális.
Én 150cm, 48kg, és 28 éves vagyok egy terhesség után is.
Ez van el kell fogadnom, én már nem leszek magasabb, nem tudok ellene semmit sem tenni.Te még lehetsz magasabb.:)
De ha nem az se akkora tragédia:) Nagymamám azt szokta mondani: "Jóból a kicsi is elég."
Én is 12 éves lány vagyok, azonban én 2 cm-el kevesebb, na akkor mi van?Van olyan is, aki 13 és másfél fejjel alacsonyabb nálam (az osztályomba jár jópár ilyen illető).Tehát szerintem abszolút nem alacsony!
Válasz a kérdésre : Igen, normális.Rajtam még súlyfelesleg is van, ezzel szemben te még akkor normális testaékat lennél, ha híznál 5-6 kilót.xD
21:13 vagyok!
Figyelj, én nem nézlek le téged, mert 10 éves vagy (én is csak 2 hét múlva leszek 12), de ha szerinted azok durva dolgok, amiket ők csinálnak, akkor nézd meg ezt (ezt a kérdést még én írtam ki nemrég, az én osztálytársaimról szól):
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__egyeb-kerdesek_..
Egyébként azzal, hogy korán érőek vagytok, ill.vagyunk, nem nagyon értek egyet, hiszen te most kb.negyedikes lehetsz, én meg hatodikos vagyok, s ezzel szemben az én osztályom úgy viselkedik, mint az óvodások (majd megátod, ha elolvasom azt a kérdést)...És pont azért, mert felnőttnek hiszik magukat, s igyekszenek úgy is viselkedni.Persze nem azt mondom, hogy te nem lehetsz értelmesebb az átlagnál, csak arra akarok kitérni, hogy a 90% igencsak érdekes értelmi szintet üt.(Remélem, érthetően fogalmaztam.)
előző.:
ffúújj.:Dnekem is vannak ilyen osztálytársaim.
sőt 7 csaj egy bulin már smároltak egymással.nem is egyszer.Szerencsére akkor nem voltam ott.Egy másik bulin ott voltam,de akkor csak 1-2x történt meg.nem tudom miért jó ez.hányinger,hogy egy csaj csajjal smároljon.:S
persze a fiuk meg látni akarják...-.-...
nem tom,de én nm így akarok bevágódni senkinél.
szerintem így jó.158 és 47-49kg:)
örülj nekiamíg így van,mert 12-14 éves korodban nagyon megfogsz hízni legalábbis felszedsz egy-két kilót.:Sde aztán meg hozzánősz.:D
13/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!