Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » 12 évesen 158 cm magas vagyok...

12 évesen 158 cm magas vagyok és 47-49 kg. Ez normális? (lány vagyok. )

Figyelt kérdés
2010. ápr. 16. 20:33
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
71%

Nekem ez egy picit magas 12 evesen de amugy teljesen normális :)

Én 21 eves vagyok es 152 cm :) (dugó)

2010. ápr. 16. 20:36
 2/22 anonim ***** válasza:
30%

magas neked 12 évesen???:)

nálunk van egy (hatodikas osztban) egy 170cm magas gyerek (nem vicc)

sztem egy picit alacsony

12L (163 cm)

2010. ápr. 16. 20:40
 3/22 anonim ***** válasza:
78%
12 évesen 165 cm és 50 kg voltam.most 14 évesen 176 cm és 60 kg(elég sokat híztam...)
2010. ápr. 16. 20:40
 4/22 anonim ***** válasza:
27%
Jó gyorsan nöttök :)))
2010. ápr. 16. 20:43
 5/22 anonim ***** válasza:
45%

Most őszintén,mi értelme az ilyen kérdéseknek??

Ha nem normális is mivan,kinek mi a normális.

Bocsi ,de tényleg.

Nekem éppen nem normális én magasabb voltam ennyi idősen.na bumm,van akinek meg normális.

2010. ápr. 16. 20:48
 6/22 anonim ***** válasza:

Én 150cm, 48kg, és 28 éves vagyok egy terhesség után is.

Ez van el kell fogadnom, én már nem leszek magasabb, nem tudok ellene semmit sem tenni.Te még lehetsz magasabb.:)

De ha nem az se akkora tragédia:) Nagymamám azt szokta mondani: "Jóból a kicsi is elég."

2010. ápr. 16. 20:57
 7/22 anonim ***** válasza:
45%

Én is 12 éves lány vagyok, azonban én 2 cm-el kevesebb, na akkor mi van?Van olyan is, aki 13 és másfél fejjel alacsonyabb nálam (az osztályomba jár jópár ilyen illető).Tehát szerintem abszolút nem alacsony!

Válasz a kérdésre : Igen, normális.Rajtam még súlyfelesleg is van, ezzel szemben te még akkor normális testaékat lennél, ha híznál 5-6 kilót.xD

2010. ápr. 16. 21:13
 8/22 anonim ***** válasza:
Hát, én 10 évesen 165 körül vagyok és 55 kg, negyvenes cipőmérettel. Kicsit se bámulnak. :D Viszont nagyon lenézik a tízéveseket, folyton azt írják, hogy "Ilyennek még a játszóházban a helye!", mikor már nagyon korán érőek vagyunk. A lányok többsége az osztályból fiúzik+discoba jár+smárol. Magassarkút hord. Engem nem érdekelnek a fiúk, havernak tekintem őket. Nem szeretek bulizni, én inkább ilyen visszahúzódó lány vok, mégis szeretek kijárni a srácokkal deszkázni, akkor tudom igazán elengedni magam! Emiatt az egyész osztály lánycsordája lenéz. Na mind1. Visszatérve: nagyon is normális, hogy ekkora vagy! Sőt, még egy kicsit ha nagyobb lennél, az is abszolút normális lenne! ;)
2010. ápr. 16. 21:51
 9/22 anonim ***** válasza:

21:13 vagyok!

Figyelj, én nem nézlek le téged, mert 10 éves vagy (én is csak 2 hét múlva leszek 12), de ha szerinted azok durva dolgok, amiket ők csinálnak, akkor nézd meg ezt (ezt a kérdést még én írtam ki nemrég, az én osztálytársaimról szól):

http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__egyeb-kerdesek_..

Egyébként azzal, hogy korán érőek vagytok, ill.vagyunk, nem nagyon értek egyet, hiszen te most kb.negyedikes lehetsz, én meg hatodikos vagyok, s ezzel szemben az én osztályom úgy viselkedik, mint az óvodások (majd megátod, ha elolvasom azt a kérdést)...És pont azért, mert felnőttnek hiszik magukat, s igyekszenek úgy is viselkedni.Persze nem azt mondom, hogy te nem lehetsz értelmesebb az átlagnál, csak arra akarok kitérni, hogy a 90% igencsak érdekes értelmi szintet üt.(Remélem, érthetően fogalmaztam.)

2010. ápr. 16. 23:16
 10/22 anonim ***** válasza:

előző.:

ffúújj.:Dnekem is vannak ilyen osztálytársaim.

sőt 7 csaj egy bulin már smároltak egymással.nem is egyszer.Szerencsére akkor nem voltam ott.Egy másik bulin ott voltam,de akkor csak 1-2x történt meg.nem tudom miért jó ez.hányinger,hogy egy csaj csajjal smároljon.:S

persze a fiuk meg látni akarják...-.-...

nem tom,de én nm így akarok bevágódni senkinél.

szerintem így jó.158 és 47-49kg:)

örülj nekiamíg így van,mert 12-14 éves korodban nagyon megfogsz hízni legalábbis felszedsz egy-két kilót.:Sde aztán meg hozzánősz.:D

13/L

2010. ápr. 17. 19:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!