12 évesen 158 cm magas vagyok és 47-49 kg. Ez normális? (lány vagyok. )
19:12-es vagyok.
én12 évesen 159-160 voltam.:D
most vagyok 164-166cm magas és 64kg.tudom,hgy kicsit sok,de régebben rengeteget sportoltam és 11 éves koromban 36 kg izom volt rajtam:S[amugy marhára utáltam ezt mert sehogy se tudtam volna lefogyni 40kgra:(persze akkor:D]xDés akkor voltam 50kg.:S:)
21:13, azaz 23:16 vagyok.
Szerintem nem sok a 164cm - 64 kg.:D
Amúgy én sem tudom, hogy mire jó ez a homoszexuálisokhoz méltó viselkedés, én undorodom az ilyen emberektől..:S
Sőt, én elhatároztam, hogy X (ő az, aki a másik csaj seggéről nyalta le a pirosaranyat) után nem iszom többé!!!xD
Egyébként nálunk olyan is volt, hogy a fiúk fogadtak ezekkel a csajokkal, hogy ha a csajok mernek csókolózni, akkor ők is megcsinálják ketten.És ez így is történt.:S
És a suliban volt, órák után...És ott voltam...És végignéztem...:X
Szóval szerintem undorítóak, és a szövegük is szánalmas : "Minden embernek életében legalább egyszer csókolóznia kell egy vele azonos nemű emberrel, hogy megtudja; homoszexuális-e vagy sem." (Csak ennél sokkal primitívebb módon fogalmazták meg.) Szerintem azért csinálják ezt, mert polgárpukkasztóak akarnak lenni, ill. ezt látják a médiában (látsd : Lady GaGa) és még talán az interneten is ilyen dolgokat keresgélnek.Szánalmas, primitív divatcicák, akik felnőttnek akarnak tűnni, de közben észre sem veszik, hogy mennyire gyerekesek.Ez a véleményem.:)
23:02!!
velünk is volt ilyen.
csak nálunk a fiuk nem azt mondták,h ők is hanem azt,hogy nem hiszik el,hgy megcsinálták azok a csajok.persze a lányok[az a kettő]meg bizonyítani akart és megcsinálta.persze előtte játszották,hogy őőők nem akarjáák..meg fuujj...aztán mégis megcsinálták.undorító.és akkor amikor üvegeztünk[én élből nem akarok senkivel sem smárolni csak üvegezésből,mert szerintem elég hülye dolog.én csak azt akarom megcsókolni akit szeretek is.persze ezt ők nem értik-.-"]és akkor állandóan ez megy,hogy két csaj smároljon.de amikor 2 fiunak kéne akkor meg jön a szöveg,h nincs buzulás!!!-.-"xD
ma már ez a divat. a buzulás és a leszbulás.én ebból kimaradok és nem hiszem,hogy olyan nagy dologról maradok le.:D
tegnapi 19:12-es voltam:)
23:02 vagyok.
Igen, én egyet értek veled.Szerintem ezek az emberek feltűnési viszketegségben szenvednek, és ezzel akarnak felnőttnek tűnni...Szánalmas.
És akkor még engem tartanak gyerekesnek...xD
Hát én 15 éves vagyok, 160 cm es 46-47 kg vagyok :)... Szóval nem igazán tudom.Én viszonylag alacsony vagyok. :p
Neked lehet hogy nehezek a csontjaid. es azeért vagy 47 kiló.. ami szerintem pont jó a magasságodhoz képest :)
23:02 vagyok.
Előző : Szerintem nem vagy alacsony, de a súlyod egy kicsit kevés...xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!