Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mennyit nőhetek még?

Mennyit nőhetek még?

Figyelt kérdés

15 éves fiú vagyok, és 168 cm magas. Buszon, iskolában, utcán még a nők és a korombeli lányok is magasabbak nálam, a férfiakról nem is beszélve. Ennyire alacsony manapság a 168 cm? Rokonaimhoz képest teljesen átlagos a magasságom, anyunál, keresztapámnál, keresztanyámnál nagymamámnál, nagypapámnál, nővéremnél magasabb vagyok. Csak Apunál nem, de fél fej sincs köztünk.

Mennyit nőhetek még?

15/F

2011. dec. 10. 08:49
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
ideális esetben fél fejet
2011. dec. 10. 10:10
 2/8 anonim ***** válasza:
34%

Nem a világ magas, te vagy alacsony. Az átlagmagasság 175 cenit, kalkulálj.

Nem sokat fog nőni, max eléred a 170-171-et, apukádból kiindulva, hogy ő még így is alacsonyabb.

2011. dec. 10. 12:19
 3/8 anonim ***** válasza:
én 14L vagyok 159 centi.hozzám képest magas vagy xd. szerintem fogsz még nőni minimum 10 centit.
2011. dec. 11. 20:55
 4/8 anonim ***** válasza:

Én általános iskola 8 osztályba 172 centi voltam és lány vagyok.17 éves voltam mikor megismerkedtem párommal aki akkor majdnem egy fejjel volt kisebb tőlem.

Kb 3-4 év alatt már ő is akkora volt mint én.

Azóta 12 év telt el, és most párom a magasabb én 168 centi vagyok ő vagy 3-4 centivel lehet magasabb.

Párom akkor 20 éves volt mikor összeismerkedtünk.

Simán nőhetsz még.

2011. dec. 18. 08:34
 5/8 anonim ***** válasza:
Van olyan fiú ismerősöm aki 20 éves kora után nőtt vagy 15 cm-t.Lehet te nem fogsz de hidd el nem ezért fognak szeretni az emberek.
2011. dec. 18. 09:59
 6/8 anonim ***** válasza:

Hát nálam nem nem vagy kisebb.

Én csak 158 vagyok.

15/L

2011. dec. 26. 20:27
 7/8 anonim ***** válasza:
Nekem volt egy tanítványom, aki amikor bekerült a középiskolába elég kis termetű, vékony fiúcska volt. Azóta 6 év eltelt, nemrég viszontláttam őt, és teljesen meglepődtem, mert talán még a férjemtől is magasabbra nőtt, pedig ő sem alacsony...:) Szóval még nőhetsz, de ha azt írtad, hogy a rokonaid is hasonló magasak mint te, akkor a genetika sok mindent befolyásol...:) De egyébként ne keseredj el, mert nem vagy alacsony!:)
2012. jan. 15. 14:34
 8/8 anonim ***** válasza:
Én nő vagyok, 14 és 18 éves korom között hét centit nőttem. Szóval én nem aggódnék. :)
2012. jan. 15. 21:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!