Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Ti mennyi idő után engednétek...

Ti mennyi idő után engednétek hogy a lányotok a barátjával aludjon?

Figyelt kérdés
a lányom 17 éves a barátja is. a lányom szűz. lassan 2 hónapja járnak
2013. febr. 28. 20:26
1 2 3 4 5
 41/50 anonim ***** válasza:
48%

Édes istenem 40es, hogy te mennyire egy besavanyodott, elvakult nő vagy.

Ez a nagyon nagy baj a vallásos emberekkel, hogy azt hiszik, csak az a jó, amit ők csinálnak, semmi más, és aki nem az ő értékrendjüket követi, azt már valami undorító, elfajzott rákfeneként kezelik.

mint a 38as válaszomban is írtam, 16 évesen szexeltem először, azóta két év eltelt, és még mindig ugyan azzal a fiúval vagyok, szeretem. Hiába erős köztünk a lelki kötelék, meg volt is mielőtt szexeltünk, a nemi érintkezés fontos. Összeláncol egy más módon, mint a nemi aktus előtt. Élvezem vele a szexet házasság nélkül! Akkor most k_rva vagyok, aki pokolra jut? ne nevettess

2013. márc. 11. 21:32
 42/50 anonim ***** válasza:
37%

miért kéne megbánnom amit élvezek, és nekem is meg a páromnak is örömet okoz? nem ártok vele senkinek, csak jót teszek nekünk, és a kapcsolatunknak.

mellesleg 2013at írunk, vedd figyelembe.

2013. márc. 11. 21:39
 43/50 anonim ***** válasza:
48%
ja és előző kommentemből kihagytam, hogy a házasság csak egy papír! nem az határozza meg az érzelmeket. 38as voltam
2013. márc. 11. 21:40
 44/50 anonim ***** válasza:
93%

Hát persze, egy nem létező helyre jutok. Hogy lehetnek 2013ban még mindig iylen rettenetesen buták és megvezethetőek emberek.

Képzeld több pasival is szexeltem, volt amelyiket megcsaltam. A párommal 8 éve vagyunk együtt nem vagyunk házasok dugunk mint a nyuszik és már gyerekünk is van.

2013. márc. 11. 21:49
 45/50 anonim ***** válasza:
0%

Ó, de sok bölcs ember van itt. ;)

És ha szabad kérdeznem valamelyektől, miért nem mentetek hozzá ahhoz, akivel olyan jó volt a sz*x? Hm? Nem szerettétek mégsem annyira? Féltetek, hogy megcsal titeket? Vagy hogy ti kísértést éreztek a megcsalásra?

Ej, de sok itt a bizonytalan ember ;)

2013. márc. 11. 22:53
 46/50 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem vagyok bizonytalan. együtt élünk boldog kapcsolatban, de a házasságot mindketten egy felesleges álszent, kamu dolognak tartjuk, semmi szükségünk egy ilyen diszkriminatív intézményre ahoz, hoyg boldogok legyünk.
2013. márc. 12. 00:08
 47/50 anonim ***** válasza:
csak nkem van tele a f@szom a sok álsznt túlvallásos idiótával?
2013. márc. 12. 12:53
 48/50 anonim ***** válasza:

kedves elvakult vallási fanatkius hozzászólogató.

Én írtam neked tegnap, 38, 42 stb válaszokat.

nos, szerintem ponthogy a házasság egy nagy képmutatás, hiszen nekem nem azon múlik, hogy a páromnak elhiszem, hogy hűséges és szeret, hogy írásba adja-e. A szex meg aztán pláne nem igényel házasságot, csak két embert, akik mindketten akarják, bár tény, nálam szerelmet is, de ha két ember értékrendjéhez ez sem kell, és nem mondjuk házasságot törnek, másszóval senkinek se ártanak, akkor miért kell problémázni.

Ezen kívül a kérdésemre persze nem válaszoltál, miszerint miért kerülök pokolra, ha élvezem a szexet a párommal, akit szeretek, és két éve hűek vagyunk egymáshoz, és szeretjük egymást? EZT válaszold meg, hogy ez miért bűn!

2013. márc. 12. 14:19
 49/50 anonim válasza:

Itt mindenki bevan állva?!

A sex jó,és a jó bűn r*h*dt ateista pogány gyülekezet:D

Töltse be a 18-at,a srác húzzon mindig gumit,te meg próbáld a haragod gúnyos mosoly mögé rejteni xp píssz

2013. márc. 12. 19:10
 50/50 anonim ***** válasza:

úristen....

megkérdezném attól a válaszolótól,aki szerint nem lehet szexelni házasság előtt:

te sem szexeltél előtte? és miért várod el a gyerekedtől,hogy azt tegye amit TE akarsz,és nem ő.?

2013. márc. 19. 23:01
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!