Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Ti mennyi idő után engednétek...

Ti mennyi idő után engednétek hogy a lányotok a barátjával aludjon?

Figyelt kérdés
a lányom 17 éves a barátja is. a lányom szűz. lassan 2 hónapja járnak
2013. febr. 28. 20:26
1 2 3 4 5
 31/50 anonim ***** válasza:
86%
Én nem hinném, hogy szükség lenne rá. és mielőtt megkérdeznétek nem nem vagyok már 17 éves sajnos nagyon nagyon régen voltam annyi. Mondjuk nekem fiam van, de nem szólok majd bele mikor fekszik le és kivel, csak hogy vigyázzon.
2013. márc. 1. 19:37
 32/50 anonim válasza:
79%
szerintem ha a lány agyilag érett és felvilágosult,akkor van anyi esze amenyi kell 17évesen! szerintem ez igy normális! a szülöknek kell beszélni a védekezésröl,de másképp az iskolában is felvilágositják!Én elengedném!
2013. márc. 3. 20:20
 33/50 anonim válasza:
50%
En nyugodtan hagynam hogy ott aludjon a srac,de azert beszelnek a lanyomnak a vedekezesrol es ha szukseges fogamzasgatlot is vennek neki.Ha nem akkor ki tudja hol tortenik meg es milyen vedekezessel!
2013. márc. 4. 14:56
 34/50 anonim ***** válasza:

Én is 17 vagyok, barátom nemsokára 18. 3 hete jártunk amikor először nálunk aludt, de már aludtunk együtt előtte is bulikban. Másfél hónap után feküdtem le vele, mindkettőnknek az első volt.

17/L

2013. márc. 5. 17:06
 35/50 anonim ***** válasza:
8%

Házasság előtt semmiképp. Nekem ez teljesen ellenkezik az elveimmel, mármint a házasság előtti nemi élet. Megbánja úgyis, ha mégsem ő az igazi, nemde? Dehogynem. Kit érdekel, ha mindent megígér? "Anya, én őt szeretem, nekem ő kell, védekezünk, nyugi! Örökké együtt leszünk!"

17 éves már nem kislány, de mégsem felnőtt. Nem tudom, hogy a lányod mennyire felelősségteljes, lehet, hogy nagyon okos és körültekintő, de most komolyan, ebben az esetben nem ér mégis rá? Pár év, ha ugyanúgy szeretik egymást akkor házasodjanak össze, ha tényleg ők egymásnak teremtettek! De előtte semmiképp. Csak kibírja, nem? Ha tizenhét évig kibírta szex nélkül, akkor kibírja még bő öt-hat évig, míg megházasodik.

Persze ez szubjektív vélemény. Én biztos nem engedném a lányomnak, hogy házasság előtt együtt legyen bárkivel is, akármennyire ismerem is a srácot, akármennyi ideje is ismerik egymást.

Együtt alszanak, akkor biztos együtt lesznek, 85% - ban biztos. Én nem engedném. De te dönts.

(Lehet lepontozni...)

2013. márc. 11. 18:31
 36/50 anonim ***** válasza:
87%
Azért abban ne reménykedj, hoygha lesz lányod ezt a nagy butaságot betartja. A legnagyobb butaság, úgy férjhez menni, hoyg nem szexelt az ember.
2013. márc. 11. 20:52
 37/50 anonim ***** válasza:
0%

Maximum nem lesz rib@nc, akin már átgázolt egy-két férfi, akiről azt hitte csak, hogy az igazi, mégse volt az. Illesse majd csak az, akivel egy egész életet le fog élni.

Miért is éri meg? Annyi itt a bölcs ember, hogy valami hihetetlen... meg sem tudom számolni, mennyi képzett úriember és hölgy van itt köztünk, akiknek a tanácsára hallgatni kell!

Mi éri meg jobban? Egy éjszakás kalandok fűvel, fával, bokorral, vagy egy teljes, boldog életet leélni egy férfivel, aki szeretni fog, megbecsülni, és azzal lesz jó érzés csinálni?

Mert ha szereted a férjed, akkor jól fogod magad vele érezni. És miért kell tapasztalatot szerezni 17 évesen? Hogy gizdázz vele a barátnőidnek, hogy "á, de jót sz*xeltem tegnap, tök jó volt, a Palival fogom leélni az életem!" egy hónap múlva: "Az András a választott! Jó az ágyikóban!"

Ez menő? Ennek kell lennie az élettapasztalatnak? Ha ezt gondoljátok, vagy ha a szüleitek ezt gondolják, itt egytől egyig mindenki meghibbant!

Ez a véleményem. Jobb 80 évig egy boldog élet, egy férfival, mint rövid kapcsolatok 100-al. Mi ez itt, Casanova stílus? Emberek, térjetek észhez...

2013. márc. 11. 21:00
 38/50 anonim ***** válasza:
Szerintem ez bizalom kérdése. Én most 18 vagyok, nekem annó 16 évesen egy hónap után meg volt, engedve, ennek ellenére 8 hónap múlva feküdtünk csak le egymással. Kicsit túl van lihegve ez az ottalvós téma.
2013. márc. 11. 21:12
 39/50 anonim ***** válasza:
92%
Nevetséges, hogy mennyire túldramatizáljátok az együtt alvást és a szexet. Mintha olyan nagy dolog lenne az életben, uramég. Arra meg nem is reagálok, aki szerint házasság előtt nem lehet szex. Menjél vissza a kolostorodba és maradj is ott.
2013. márc. 11. 21:14
 40/50 anonim ***** válasza:
69%

Nagyon sajnálom, hogy iylen bigott vagyok és buta, főleg a gyerekeid.

A szex az élet egyik legfontosabb része. A legnagyobb butaság úgy hozzá menni valakihez, hogy nem tudod jó e vele a szex, mert egyáltalán nem biztos, hogy összefognak passzolni szexuálisan aztán lehet elválni. Ráadásul nem jó ha az ember csak egy pasival van életében elöbb utóbb ki akarja majd próbálni mással is.

A szex az élet része egy 17 éves már nyugodtan teheti ha védekeznek.

2013. márc. 11. 21:32
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!