Ti mennyi idő után engednétek hogy a lányotok a barátjával aludjon?
Figyelt kérdés
a lányom 17 éves a barátja is. a lányom szűz. lassan 2 hónapja járnak2013. febr. 28. 20:26
21/50 anonim válasza:
Nos, én 17 évesen 1 hónap után voltam együtt a barátommal, ettől nem vagyok k.rva, mivel azóta sem voltam együtt más férfival, azóta is ő a párom, már az esküvőnket tervezzük és szeretjük egymást. Rendesen védekeztünk mindig és sok kortársammal ellentétben nem feküdtem egyik ágyból a másikba...
22/50 anonim válasza:
Csomóan jönnek itt azzal , Hogy 17 évesen Nem aludt pasival, vagynem is akart blabla bla ... És ezt ki hiszi el? Annyi itt Az álszent -.- Ne mondjátok ,hogy ti mind 18év felett min. Fél év után feküdtetek le valakivel ... Akinek nem Inge Ne vegye magára .
23/50 anonim válasza:
Igaza van az utolsónak. Sok itt az álszent ember. 17 éves és már 2 hónapja járnak, nyugodtan szexelhetnek. 2013 írunk már, ebben a felgyorsult világban teljesen alapnak számít ennyi idősen már szexelni. Én 16 évesen 1 hónapja járok a barátommal és már szexelünk.
24/50 anonim válasza:
ATTÓL,HOGY 2013 MÉG NEM KELL 16 ÉVES TAKONYNAK MÁR SZEXELNI
25/50 anonim válasza:
Jajj hagyjuk már. A szex nem bűn nem árt. Egy jó dolog, miért ne tehetnék. Mondom én aki 18 voltam mikor lefeküdtem először egy nálam jóval idősebb pasival és nem vártunk hónapokat. De ha találtam volna alkalmas embert rá már rég megtettem volna.
26/50 anonim válasza:
ha éretlen gyerekek csinálják igen is árt,15-16 évesek pedig éretlen gyerekek,és nem hinném,hogy álszentség ha 17 évesen két hónap után én pl nem feküdtem le a barátommal és nem is aludtam vele,17 évesen még gyerek az ember 19 évesen 1 hét után lefeküdtem a barátommal,de egy 19 éves és egy 17 éves között rengeteg különbség van érettségben,élettapasztalatban stb.arról nem is beszélve hogy 2 hónap alatt még megismerni sincs ideje,az meg hogy 16 éves gyerek szexel mert,hogy 2013 van az nevetsége,attól hogy rohanó a világ nem kell eldobni tartást,erkölcsöt,önbecsülést,mindennek eljön az ideje de nyilván a szülők nagyban letolják a gyereket és nem nevelik
27/50 anonim válasza:
de miért kell ahoz feltétlenül tökéletesen megismerni a másiakt, hogy örömet szerezzenek egymásnak.
28/50 anonim válasza:
a szex sokkal komolyabb mint egy csók,és hatással van a személyiségre, a későbbi szexuális életre,hogy mikor és milyen körülmények között történt az első
29/50 anonim válasza:
Nyilván, de attól még nem kell hónapokig halogatni a körülmények nem ettől függenek.
30/50 anonim válasza:
jó persze 18-19-20-21 évesen persze hogy nem kell de szerintem 17 évesen ki lehet bírni úgy félévet,persze fiatalabban többet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!