Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Ti mennyi idő után engednétek...

Ti mennyi idő után engednétek hogy a lányotok a barátjával aludjon?

Figyelt kérdés
a lányom 17 éves a barátja is. a lányom szűz. lassan 2 hónapja járnak
2013. febr. 28. 20:26
1 2 3 4 5
 11/50 anonim ***** válasza:
36%
már nem azért de tizenéves kapcsolatról van szó,17 évesen legyen már annyi benne hogy nem teszi rögtön szét a lábát csak mert 17 éves
2013. febr. 28. 22:03
 12/50 anonim ***** válasza:
79%
Jaj, 2 hónapja együtt vannak, 17 éves, nem kislány!!! Nyilván tudja mit csinál.
2013. febr. 28. 22:05
 13/50 anonim ***** válasza:
44%
2 hónap hú az rengeteg
2013. febr. 28. 22:06
 14/50 anonim ***** válasza:
31%
az én lányom nem akar majd 17 évesen 2 hónap után fiúval aludni az tuti
2013. febr. 28. 22:07
 15/50 anonim ***** válasza:
54%
Hát várd meg míg 17 éves lesz... Nem minden úgy van, ahogy a szülők akarják...
2013. febr. 28. 22:09
 16/50 anonim ***** válasza:
47%
jó nevelést kaptam,jó kapcsolatom volt az anyámmal és nem is aludtam együtt 17 évesen senkivel,de már leírtam hogy bizonyos idő után megengedném,amíg nem ismerik egymást,nem i szerelmesek addig nem engedném, 2 hónap nem idő,és tizenévesen fél év- 1 év alatt is rengeteget érnek változnak még
2013. febr. 28. 22:11
 17/50 anonim ***** válasza:
75%

Lehet hogy le fogtok pontozni a történetem miatt, de elmondom.

Ha valaki korán és fiatalon lefekszik a barátjával, az nem jelenti azt hogy k.rva lesz belőle (bár tudom hogy senki nem mondott ilyet itt, csak sokan ezt gondolják).

Én 15 voltam (mondjuk 1 hónap híján 16, de nem lényeg), amikor 4 hónap után először szeretkeztünk a barátommal. Ő akkor 19 éves volt. Előtte fél évig ismerkedtünk, addig "udvarolt".

Most én 20 éves vagyok, és azóta is együtt vagyunk, szeretjük egymást, és nem vágyunk másra.

Szóval attól függetlenül hogy ilyen fiatal voltam, megvolt a magamhoz való eszem, a szüleimmel is jó viszonyban voltam/vagyok, időben fel lettem világosítva, védekeztünk is mindig.

Anya amikor látta hogy kezd komoly lenni (2 vagy 3 hónap után, nem tudom pontosan) elvitt nőgyógyászhoz egy "felvilágosító beszélgetésre", ami igazából abból állt, hogy a nőgyógyász mondta h kérdezzek, és arra válaszolgatott.. De igazából csak a fogamzásgátlóról akartam többet tudni, mert azon kívül nem tudtam mit kérdezzek, a szüleim már mindenről felvilágosítottak.. Szóval gondolom ez csak anya lelkének tett jót hogy elvitt, ő megtett mindent.

Apukám nem engedte még meg hogy együtt aludjunk, amikor ez történt (persze érthető, fiatal voltam), anya megengedte volna. Apám ezzel azt hitte megakadályozhatja ezt a dolgot, de nem tudta. Persze én nem lázadásból vagy "bosszúból" mert apa nem engedte, vagy ilyen okok miatt feküdtem le a barátommal, hanem mert úgy éreztem itt a ideje. Náluk történt, egyik délután, nem kellett ahhoz együtt aludni..

Szóval szerintem azzal nem lehet elérni semmit, ha megtiltjátok. Először ülj le vele beszélni, inkább a védekezésre hívd fel a figyelmét, és arra hogy nem kell rögtön beleugrani, csak ha tényleg úgy érzi, de érezze hogy mellette állsz, akkor is ha lefeküdnek egymással és akkor is ha nem. Ezeket nekem is elmondta anya, és nagyon jól esett, ezért amikor megtörtént, utána nem sokkal rá el is mondtam neki (persze nem részletesen, csak mondtam neki hogy megtörtént), és jól fogadta. 1 év után nőgyógyászhoz is elkísért vizsgálatra.

Szóval szerintem te is ha hasonlóképp állsz ezekhez a dolgokhoz, akkor biztos hogy jó viszonyod lesz/marad a lányoddal, és nem fog titkolózni előtted, és nem fogja hülyeségekre adni a fejét.

2013. febr. 28. 22:30
 18/50 anonim ***** válasza:
57%
Az a leányzó, aki rendes nevelést kap, és bizalmas viszonyban van az anyjával nem fog titkolózni, és nem fogja bokorban csinálni, csak azért mert az anyja nem engedi az együttalvást. Nekem jó kapcsolatom volt a szüleimmel, nem volt titkolózás, és érdekes módon nem akartam még 17 évesen, sem korábban senkivel lefeküdni, mert tudtam, még nincs itt az ideje. Természetesen 17 évesen egy hosszabb kapcsolatban védekezés mellett már megtörténhet a dolog, de én nem szeretném a még tinilányom arra buzdítani, hogy mindenkivel rögtön ágyba kell bújni hónapokon, vagy akár heteken belül. Nem igazán értem ebben mi a lepontozandó, és elítélendő, nem korbáccsal akarom ütni, csupán szeretnék neki erkölcsi nevelést is adni, hogy könnyen adja majd magát a fiúknak.(és ez nem azt jelenti, hogy éveket kell várni, arany középút is van, mint írtam minimum fél év már rendben lenne)
2013. febr. 28. 23:37
 19/50 anonim ***** válasza:
58%
De ennek semmi köze az erkölcshöz. Attól, hogy lefekszik valakivel akit kíván (ésszel. védekezve) nem lesz kúrva. A szex az élet legtermészetesebb dolga.
2013. márc. 1. 00:23
 20/50 anonim ***** válasza:
96%

Jujj, az milyen nevetséges, mikor Anyuka megadja a vezényszót 6 hónap után, hogy na, most lehet gyerekek! :D

Egyébként nekem is 17 évesen történt meg a FÉRJEMMEL az első együttlétem 3 hét után. Engem is rendesen neveltek, és megbeszéltem Anyukámmal a védekezést is. Most 33 éves vagyok, és még mindig szeretjük egymást, 2 gyermek szülei vagyunk. :)

2013. márc. 1. 08:21
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!