Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Lanyomrol kiderult hogy...

Lanyomrol kiderult hogy penzert csinalja. Mit tegyunk? 16 eves.

Figyelt kérdés
Mindent megkap nem elunk rossz anyagi korulmenyek kozott. Sot jobban is az atlagnal. Markas holmik mindene megvan. Mikor kiderult az apja felpofozta. Mindennap hordom es jarok erte a suliba. Hetvegen se semikor nincsenek baratnok. Levettuk az ajtojat is es 5percenkent benezek tenyleg tanul e. es a lecket fel kell mondania. 8kor pedig takarodo semmi tv. Nem tulzas? Az apja meg kijelentette hogy tiszta 5os bizit akar latni az evvegen. Mar a 4eser kiabal vele az eset ota. Ha felesel meg repul a pofon. Nagyon faj hogy igy kell nevelnunk a lanyunkat. Mi mindig is a kozeputat kerestuk. Nemtudom mer fajultak ide a dolgok
2013. febr. 23. 12:51
1 2 3 4
 31/32 WsAkosWs válasza:
Azt megértem hogy mérgesek vagytok,de nem kéne minden apróságért megpofozni. Mellesleg 4-esért kiabál vele az apja? Az még nem 1-es nem kéne ilyenért kiabálni. Nem veszekedni kell hanem tárgyalni. Maguk a felnőttek,akkor legyenek bölcsebbek. Az ilyen nevelés nem megoldás!
2013. márc. 28. 05:35
 32/32 Tia14 válasza:
Nemár ez nagyon durva nagyon ciki, oké rosszat csinált, de nem kéne ütni azzal semmit nem erszel csak megutála lanyod! Nem? Kíváncsi vagyok most hol tartotok, lécci mesélj ha tudsz. Ez túlzás s nagyon durva, úgyis ő dönti el később h mi legyen a férjedet nem fogja tisztelni jas csak úgy mondom hogy a férjed fel lehet jelentwni bántalmazás ellen, én nem otthonélek de olyan országban élk ha bántjáka gyereket, akkor viszik is el nevelő szülőkhöz. Ügyis ő dönti el mi legyen de lehet csak ki a,arta próbálni.
2015. okt. 29. 00:05
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!