Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mit tennetek? Par hete kiderul...

Mit tennetek? Par hete kiderult hogy Babat varok! Vizsgalatkor kiderult hogy van szabad hasuregi folyadek a hasamban.

Figyelt kérdés
Paromnak mindent elmondtam, de mintha nem is erdekelte volna az hogy baba jon csak a hasuregi folyadekkal kuszkodott! Nekem volt egy mutetem 5 honapja cysztaval.De rendben meggyogyult. Szerettem volna elvetetni a babat mert lattam hogy keresi a kifogast miert nem tarthato meg. Csakhogy en ezt nem tennem meg vele ha kell felnevelem egyedul! Jon nekem itt a 2 hitelel! Ennyi erovel sosem lesz gyereke! 30evesen igy gondolkodik! Nem azon van hogy tartsuk meg es vallal plusz munkat vagy valami. Hanem inkabb oljuk meg! Van itt olyan aki ugyan ezt tenne a helyemben hogy felneveli egyedul ha van hitel ha nincs? 30 evesen o maga is egy gyerek olyan bena, meg egy mustaros doboz is nehezere esik. Ugy viselkedik mintha en lennek a fiu es o a lany. Szalad ha veletlen piszkos a keze!
2013. jan. 20. 01:43
 1/5 anonim ***** válasza:
Hát, az életterveket a kapcsolat kialakítása előtt kell tisztázni....
2013. jan. 20. 02:40
 2/5 anonim ***** válasza:
Házasok vagytok?Van munkahelyed,vagy esetleg lesz segítséged?Amúgy én megtartanám,nekem is volt ilyen helyzetem,bár ott az volt a gond hogy a babám koraszülött lett,és innentől apuka nem volt kiváncsi rá,most múlt 7 éves a lányom,és egyedül neveltem,aztán jött a férjem,és onnantól már együtt csináltunk mindent.A lányom igazi apja nem is látta őt fél éves korától.Úgyhogy én azt mondom kitartás neked,és örülj a babának.
2013. jan. 20. 06:31
 3/5 A kérdező kommentje:
nem vagyunk hazasok, es van munkahelyem!
2013. jan. 20. 08:06
 4/5 anonim ***** válasza:
Mennyi idős terhes vagy?Ha van munkahelyed jogosult leszel a gyedre+családi pótlék,valamint majd a gyesre.Hát ennyiből már segítséggel el lehet tartani a babát.Ha a párod elismeri a babát,akkor gyerektartás.De egyébként te mit szeretnél?Mindenesetre sok erőt és kitartást.
2013. jan. 20. 10:03
 5/5 anonim ***** válasza:

Kérlek, tartsd meg a babát! Szerintem sosem bocsájtanád meg magadnak, ha egy ilyen hozzáállás miatt elvetetnéd.

Legrosszabb esetben gyerektartást kapsz majd és biztosan tudnak a szüleid is segíteni picit.

Én drukkolok, hogy jól dönts :)

És gratulálok a babához!

Én 7 éve várok rá!!!!!

2013. jan. 20. 10:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!