Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Lanyomrol kiderult hogy...

Lanyomrol kiderult hogy penzert csinalja. Mit tegyunk? 16 eves.

Figyelt kérdés
Mindent megkap nem elunk rossz anyagi korulmenyek kozott. Sot jobban is az atlagnal. Markas holmik mindene megvan. Mikor kiderult az apja felpofozta. Mindennap hordom es jarok erte a suliba. Hetvegen se semikor nincsenek baratnok. Levettuk az ajtojat is es 5percenkent benezek tenyleg tanul e. es a lecket fel kell mondania. 8kor pedig takarodo semmi tv. Nem tulzas? Az apja meg kijelentette hogy tiszta 5os bizit akar latni az evvegen. Mar a 4eser kiabal vele az eset ota. Ha felesel meg repul a pofon. Nagyon faj hogy igy kell nevelnunk a lanyunkat. Mi mindig is a kozeputat kerestuk. Nemtudom mer fajultak ide a dolgok
2013. febr. 23. 12:51
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
75%

Ur isten miket irkaltok szegeny kerdezonek.

1abszolut nem tudhatsz meg semmit az o neveleserol. Ez toredeke amit leirt. fogalmunk sincs h mi zajlik otthon a mindennapokban.

2. Neh mar rossz anya legyen mert szigorra fogta. vagy azert mert eddig nem ...melyikunk nem hibazott mar?

3. En rossz tarsasagba keveredtem annak idejen. A szuleim megtudtak es egy hetvegen nem mehettem sehova. Kovetkezon igen. meg egy ideig koztuk maradtam majd mikor megjott az eszem magamtol kiszalltam. Pont ennyi idos voltam.

Sok sok sok beszelgetes!!!!! Kitartas!!!!

2013. febr. 23. 13:27
 12/32 anonim ***** válasza:
43%
Fater hüje, muter nem mer ellenkezni vele.
2013. febr. 23. 13:29
 13/32 anonim ***** válasza:
94%
Idegen kéz. Van mikor pont a szülőkkel a legnehezebb beszélni a problémákról.
2013. febr. 23. 13:34
 14/32 anonim ***** válasza:
92%

Esetleg normálisan le kéne vele ülni. Mondjuk meg kéne tudni, hogy miért csinálja.

A színötös bizonyítvány nem garancia arra, hogy később majd nem jut eszébe ilyesmi...Nem lehet, hogy úgy érzi, nem szeretitek? És csak fel akarta hívni magára a figyelmet?

A büntetés nem megoldás ebben a helyzetben, legalábbis az ilyen jellegűek. Ha jól éltek, nyilván nem a pénzért csinálja -hacsak nem ebből akar majd önállósulni, amit kétlek. Szóval beszélgessetek, kérdezzétek meg tőle, ha esetleg lesz majd egy komoly kapcsolata, mit szólna hozzá a párja, ha tudná? Később, ha gyereke lesz, ő mit szólna hozzá? Neki ez miért jó, nem bántja, hogy pénzért, emberek használják? Tényleg a miértjére kéne rájönni. Ami történt, az nem kizárólag az ő hibája, igenis a szülők felelőssége is benne van. Még az apukáé is, hiába pofozkodik meg kiabál most.

Ha otthon nem tudtok normálisan beszélni, csak úgy, vigyél neki egy sütit, menjetek el valahova-kávézóba, akármi, a lényeg, hogy megnyíljon.

2013. febr. 23. 13:41
 15/32 anonim ***** válasza:
100%
Hogyan derült ki?
2013. febr. 23. 13:55
 16/32 anonim ***** válasza:
100%

Ez jó kérdés!

Plusz még annyit h azota beszelsz vele masrol? Gondolom azon kivul h mi van a sulival,jegyekkel stb. !!

2013. febr. 23. 14:00
 17/32 anonim ***** válasza:
97%
Én is 16 vagyok, de ha ez kiderült volna én nem úsznám meg egy pofonnal apától. Engem egy kifestett köröm mep szempilla miatt k*rváznak le éppen anyáék. És én jó tanuló vagyok, mégis nem csukhatom be az ajtót és alig engednek valahova, pedig nem csináltam hasonlót. Szerintem itt is és nálunk is az a hiba, hogy a jegyeken kívűl másról nem volt beszélgetés.
2013. febr. 23. 14:24
 18/32 anonim ***** válasza:
81%

Szerintem a tanulasnak es a helyzetnek nincs koze egymashoz, eleg nagy butasag osszeolvasztani a kettot.

En pszichologushoz vinnem, ha mar velem nem tud beszelni rola.

Mondjuk a mindent megkap lehet szerinem leginkabb az oka. El van kenyeztetve, ugy gondolja, hogy neki mindent szabad.

2013. febr. 23. 14:32
 19/32 anonim ***** válasza:
85%

Én szakemberhez vinném, mert lehet, hogy valami mélyebb oka van annak, amit csinál. Ennyi idősen, ha van pénze, megkapja azt, amire szüksége van, sőt még többet is, nem tudom, hogy mi lehet az oka a viselkedésének.

Azt pedig mi nem tudjuk, hogy a barátnői milyen hatással vannak rá, lehet, hogy teljesen jogos, hogy a szülők eltiltották a gyereket tőlük...

Megmondom őszintén, fogalmam sincs, mit csinálnék ilyen helyzetben, szerinte a válaszolók nagy részének sincs...

2013. febr. 23. 15:45
 20/32 anonim válasza:
100%
Ez a "mindenre durr egy pofon" dolog "kicsit" durva...
2013. febr. 23. 18:45
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!