Miben változik meg egy család élete, ha kamasz fiukról kiderül, hogy meleg? Egyáltalán hogy lehet ezt feldolgozni?
Igen,mert feltűnési mániája van egyeseknek.
Változzatok meg és kész.
Traktor is csak a gázolajat szereti és nem a benzint.
Férfi is a nőt szereti és kész,nincs divat ,apelláta.
Itt is egy falusi meleg. Hihetetlen, de ilyen is létezik, és hidd el, nem divatból vagyok az, nekem sem jó, hogy bujkálnom kell, és ha hazahoznám a páromat, egyből az egész község ezen csámcsogna.
A kérdésre: Én most a meleg kamasz fiú helyzetéből írok. Én 16 éves voltam, amikor elmondtam szüleimnek. Akkor egy kis ideig kicsit meglepődtek. de pár napon belül teljesen jól elfogadtak. Most 18 vagyok, és szerintem teljesen jó a kapcsolatom a szüleimmel, főleg anyukámmal. Mindent meg tudunk beszélni, még a fiúügyeket is, és ennek én nagyon örülök. Azt, hogy ők ezt hogyan fogadták el, nem tudom, de valószínűleg megértették, hogy ezt nem én választottam, hanem a sors hozta így, illetve azt, hogy nekem lesz így rosszabb, nem nekik. Ugyanakkor a külvilág nem tudja, csak szüleim és egy barátnőm. Bennük megbízom, és egyelőre jól van ez így, de később szerintem fel fogom vállalni, csak még kell hozzá egy kis erőgyűjtés.
18/F/ meleg
Ha megismerkednél velem, aranyom, többet nem lennél meleg :)
Bözsi mama (78)
természetellenes? hát mi alkotta, ha nem a természet?
your argument is invalid... innentől kezdve hülyeségeket beszélsz. ezt jelzi is a 21%-od...
Én én is "falusi" vagyok,bár nem az eldugott kis pár száz fős fajtából:D
Ezek a buta falusi emberek azt hiszik csak a városban léteznek melegek,mintha szőke hajú parasztlány nem lakhatna városban:DD
Sajnos azt kell mondanom egy alapvetően értelmes ember felnőttként gyakran elköltözik faluról,mert ott többnyire beszűkült látáskörű emberek élnek sajna,és ez független a szexuális orientációtól.
Én rosszul vagyok ha csak a boltba megyek el,nem érzem jól magam,látom azt a sok egyszerű(nem jó értlemben) embert.
Demotiválnak:)
Remélem hamarosan elköltözhetek majd:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!