15-16évesek! Ti mit csináltok hétköznap délutánonként?
Barátokkal lógok, tanulok, gépezek, elviszem a kutyát sétálni. :)
17/L
Hugomra vigyázok, filmezek, tanulok, besegítek a házimunkában,lemegyek barátokkal,netezek...
16/L
A suliban háromkor végzek, utána ebédelek a városban. Ötre érek haza, ilyenkor épphogy leülök enni, inni egy keveset, és mivel messsze lakom ( 1óra 10 perc az út) ezért kimerít az utazás, gépezek, megnézek 1-2 részt (20-40 perc) egy sorozatból a neten, stb.
Előkészítem a tanulnivalókat, 6-7 körül elkezdek tanulni, kb. 2 órát szoktam, ha tz-k vannak akkor többet, van hogy 4-et is, viszont van hogy csak fél órát, vagy annyit se.
Ezután gépezek még és hullafáradtan elmegyek fürdeni, megcsinálom a napi szépségápolási dolgokat, lefekvés előtt ritkán olvasok, jó esetben 10-kor sikerül lefeküdni, de általában 11-12 körül fekszem le, másnap 5-6 körül kelek.
Pénteken suli után a barátnőimmel szoktam lenni, ilyenkor este 7-8 körül érek haza, ilyenkor későig fennmaradok, olvasok, rajzolok vagy filmet nézek.
Hétfőn, szerdán rajzszakkör, ilyenkor ugyanez csak sokkal később érek haza és kevesebb időm jut mindenre.
15L
általában 2-3 között haza érek
pihenek
eszek
tanulok
kutyázok,macskázok
elmegyek a boltba
edzek
gép
tv
főzök sütök ( szakácsnak tanulok)
meg mikor mit..
fél 2, fél 3-ig suliban vagyok, aztán megyek menzára az osztálytársakkal. Kb 3-fél négyre érek haza, akkor kicsit leülök, olvasok, tvzek, gépezek stb... Aztán 6 körül leülök tanulni, aztán meg örülök ha vége a napnak. :)
De egyébként ma például 3-tól ötig röplabdaedzésem volt, holnap meg némettanárhoz megyek, úgyhogy nem unatkozom. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!