15-16évesek! Ti mit csináltok hétköznap délutánonként?
Én kolis vagyok, nekem menetrend annyi hogy, fél 8-ra suliba kell menni 8-ig áhítat utána 3-ig suli, 4-től vissza a suliba tanulni háromnegyed 6-ig, akkor kaja szünet és megint tanulás háromnegyed 7-től 8-ig. Utána vissza koliba, van egy kis isőd közbe kaja, készülődés, takarítás fél tízkor takarodó.
Van hogy beraknak + programot és kilencre érünk vissza a koliba, valamint van hogy szemetek, és elvisznek reggel 5-kor meg reggel 6-kor is tanulni.
Szóval egész nap bsszuk a rezet, nincs időnk kipihenni magunkat, nem bírunk rendesen tanulni.
Ha hat óránk van akkor 2 kor végzünk, és akkor van időnk szét csapni magunkat 4-ig...
Nagy dogákra puskát gyártok annak,aki fizet érte (rettentő jó puskákat tudok csinálni),gitározok,deszkázok,mozizok néha,kutyázok,zenét hallgatok,olvasok,barátnőimmel lógok meg fiú haverokkal is néha,meg néha tanulok (majdnem mindenből kitűnő vagyok).
Nagyából ennyi. :)
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!