Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Miben változik meg egy család...

Miben változik meg egy család élete, ha kamasz fiukról kiderül, hogy meleg? Egyáltalán hogy lehet ezt feldolgozni?

Figyelt kérdés

2013. febr. 21. 21:16
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
100%
Részemről nem lenne mit feldolgozni. Én maximálisan nyitottan állok a témához, és a környezetemtől is elvárnám ugyanezt. Aki erre nem képes, azzal sokat nem beszélgetnék erről. Én személy szerint, ha a fiam az lenne, másképp beszélgetnék vele, nem csajokról, hanem pasikról. Ennyi változna a kapcsolatunkban, semmi más. N28
2013. febr. 21. 21:25
 2/30 anonim ***** válasza:
28%
csak öngyi ne legyen, mint az előző kérdésben, amit persze sokan el is hittek, de egész véletlenül törölve is lett a kérdés...
2013. febr. 21. 21:39
 3/30 anonim ***** válasza:
99%
Ezt nem feldolgozni kell, ez nem tragédia. Ha szerinted az, vess magadra! Ezt elfogadni kell.
2013. febr. 21. 21:39
 4/30 anonim ***** válasza:
100%
Ha az én fiamról derülne ki, nem esnék kétségbe, attól még a gyerekem maradna, és szeretném. Maximum nem menyem lenne, hanem vejem egy idő után. Nem szociopata, vagy sorozatgyilkos lett belőle, csak a fiúkat szereti.Ez van, erről szól szülőnek lenni. Szeresd a gyereked olyannak, amilyen. A környezet reakciója nem érdekelne. Aki elfogadja, rendben van, aki elítéli, arr nem lennék kíváncsi.
2013. febr. 21. 21:46
 5/30 anonim ***** válasza:
100%
Lényegében semmiben. Ezen nincs mit feldolgozni. Nem betegség. Amiben változhat, hogy talán többet kell vele beszélgetni, hoyg eltudja fogadni önmagát.
2013. febr. 21. 22:35
 6/30 anonim ***** válasza:
100%
örömmel lepődtem meg az előző értelmes hozzászólásokon. szinte már félve várom a 21%-os látenst, mikor jön meg.. :D
2013. febr. 22. 09:37
 7/30 anonim ***** válasza:
100%
emlegetett szamár :D
2013. febr. 22. 12:58
 8/30 anonim ***** válasza:
100%
ez a hisztérikus kirohanás felért egy vallomással :D
2013. febr. 22. 12:59
 9/30 anonim ***** válasza:
23%
Igazából egy fiú nem lesz 1-ről a 2-re meleg. Ez ma már akkora divat, hogy legyünk melegek. Ha nem kétneműséggel született, 98% az esély, hogy nem meleg, csak azt hiszi, vagy bebeszéli magának. Aki nem úgy született, az nem lehet igazán meleg. Mert tényleg vannak olyanok akik azok, de ha a fiad kicsiként nem az anya szerepében játszott, meg nem viselkedett úgy, mint egy lány, vagy nő, akkor 98% az esély, hogy nem meleg. De ha a fiad, el kell fogadnod. Szeretni kell, ha meleg, ha hideg, magas, ha törpe.
2013. febr. 22. 13:12
 10/30 anonim ***** válasza:
97%

Abban változna meg a család élete, hogy mindenki belepofázna a hétköznapjaikba, és az előzőhöz hasonló véleményekkel, esetleg tettlegességgel is meg kellene küzdeni.

A gyerek ugyanaz az ember marad, akinek nevelték, a családi élet nem változik. Szerintem a heteró gyerekekkel se beszélgetnek a szüleik folyton a szexuális életükről.

Mint szülőt, csak az zavarhat ebben, hogy nehéz helyzetbe hozza magát, és indokolatlan megaláztatásokkal kell szembenéznie, ha nem akar bujkálva élni. Ezt nehéz tűrni is, és végig nézni is, ha egy szeretteddel történik.

2013. febr. 22. 13:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!