Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mit tennetek a helyemben? Ti...

Mit tennetek a helyemben? Ti ezt hogy oldanatok meg

Figyelt kérdés
16 éves lány vagyok és anyám elolvasta a barátommal való beszélgetéseimet a facebookon, amiből kiderült hogy nem vagyunk szűz, élünk szexuális eletet, stb, volt jó pár erre utaló beszélgetés. Azota allandoan veszekedes megy, hogy miert nem mondtam meg neki , hogy inkabb a baratnomnek meseltem el, es vele beszeltem meg, meg hogy mekkora kur.va vagyok, teljesen ki vagyok semmizve, csak a veszekedes van egesz hetvegen amikor hazajovok. En ezt mar nem birom, olyanokat vag a fejemhez hogy mit gondolnak rolam masok ha megtudjak hogy lefekudtem a baratommal, de nem ertem hogy mi a gond evvel, eggyut vagyunk tobb mint egy eve , vedekezunk.

2013. febr. 8. 20:20
 1/9 anonim ***** válasza:
Anyukádnak elég maradi a felfogása, meg mi az hogy elolvassa a facebookodat. Nehéz ügy de azért próbálj meg vele normálisan higgadtan beszélni erről az ügyről. Sok sikert
2013. febr. 8. 22:05
 2/9 anonim ***** válasza:
48%

Szerintem mindkettőtök hibás.

Nézd anyukádat is meg lehet érteni mert el kellett volna mondanod neki. Nem huszonvalahány éves vagy hanem csak 16. Oké, hogy nem vagy már kislány, meg az is oké, hogy lefekszel a barátoddal de igenis meg kellett volna mondanod anyádnak. Nem beavatni a részletekbe, hanem csak elmondani neki, hogy le akarsz feküdni a barátoddal, nyugodjon meg rendesen fogtok védekezni. Persze nem örült volna de egyrészt felelősséggel tartozik érted, másrészt a terhességtől is félt szerintem. Szóval szerintem megérdemled a szidást tőle (de nem a leQrvázást!!!!)

Anyád is hibázott, mert nem kéne elolvasnia a te magánlevelezésedet, és mert úgy látszik nem úgy nevelt, hogy beszélni tudj vele a szexről. Meg az, hogy leQrvázott az is durva és eléggé elfogadhatatlan egy anyától. Bár valószínűleg kicsit sokkoltad...

Na a kérdésre is válaszolok végre ;): Leülnék vele beszélgetni, bocsánatot kérnék, és elmondanám neki, hogy megértem, hogy mérges rám de attól még nagyon rosszul esett az, ahogy beszélt velem. Mivel anyád egy felnőtt ember valószínűleg normálisan fog reagálni. Ha meg nem akkor nem törődj vele, éld az életedet és egyszer majd (szerintem rövid időn belül) nyitni fog feléd.

17L (aki már szintén lefeküdt a barátjával)

2013. febr. 9. 09:48
 3/9 A kérdező kommentje:
Azert nem avattam be, mert tudtam hogy igy fog reagalni. Elegem van mar belole, utalom. Allandoan csak a vszekedeseket csinalja, kotekedik, mindenbe beleszol hogy veszekedes legyen.
2013. febr. 9. 11:58
 4/9 anonim ***** válasza:

Ha nem akarod, hogy bárki elolvasson rólad olyat amit nem szeretnél, akkor ne hagyj nyitva olyan oldalakat, postafiókokat, ahol ilyesmiről írkáltok egymásnak.

Gondolom anyád azon van kiakadva, hogy 1. nem így akarta megtudni, 2. félt, nehogy egyszercsak arról olvasson, hogy terhes vagy.

Minden csoda 3 napig tart, ezen nincs mit veszekedni, mert ettől nem leszel újra szűz. Ha egy kicsit lehiggad, nyugodtan mondd meg neki, hogy épp emiatt nem akartad, hogy megtudja, mert nem akartál belőle cirkuszt.

2013. febr. 9. 14:33
 5/9 A kérdező kommentje:
mondtam neki hogy emiatt nem akartam, de mindegy , azt mondta akkor maskepp reagalt volna ha en mondom el es nem o tudja meg
2013. febr. 9. 16:36
 6/9 anonim ***** válasza:
Hát ha anyukád ilyen nem nagyon tudsz vele mit csinálni. Kérj tőle bocsánatot, amiért nem bíztál benne, de ezentúl ne hagyd bejelentkezve a facebookod és ne mondj el neki semmi ilyesmit.
2013. febr. 10. 18:03
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Anyukádnak meg kellene értenie, hogy most már az, hogy 16 évesen lefekszel valakivel, nem olyan nagy bűncselekmény. Mondd neki, hogy pont ezmiatt a veszekedés miatt nem mondtad el neki. Vagy gondolom biztos meg van az okod, amiért nem szóltál neki, és ezt nyugodtan mondd el neki is.

(Ha odáig fajul a vita, nyugodtan felhozhatod, hogy ő meg beleturkál a dolgaidba, hiszen nincs joga elolvasgatni az üzeneteidet!!)

Meghát, nem vagy terhes, nem fekszel le minden második pasival, nem lett belőle baj(ezen a vitán kívül) szóval szerintem ezen nem kellene így kiakadnia!

2013. febr. 11. 20:35
 8/9 anonimus02 válasza:
A szülők nagyon sok mindenért tudnak veszekedni...de biztos csak a te érdekedben teszi ezt...próbáld kicsit megnyugtatni h ne úgy fogja ezt föl mint valami halálos bűnt!
2013. márc. 20. 19:09
 9/9 anonim válasza:
drukkolok neked. Meg kell értenie.
2013. márc. 26. 21:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!