Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Hogy oldanátok meg? Mi tennétek?

Hogy oldanátok meg? Mi tennétek?

Figyelt kérdés

Első éves joghallgató vagyok, tetszik az iskola minden rendben van, amelyik vizsgára bejelentkeztem és elmentem mind megvan 5-ös és 4-sel. Azonban itt Pécsett nincs államilag finanszírozott, és az anyagi helyzetem nem engedi meg, hogy 5-6 évig kemény pénzeket fizessek, meg elvi problémák is merültek fel.

Lenne vissza még 4 vizsgám a félév zárásig, ebből úgy terveztem kettőt megcsinálok a másik kettőre nem jelentkezek be.

Szeptembertől váltani szeretnék, történelem alapszakra mivel ott még ha kevés is de van állami hely. Azonban nincs emelt szintű történelem érettségim, amit idén készülök letenni.

Úgy tervezem bejárok a második félévben jogra, mivel csak így kapom meg rendszeresen az árvaellátásom, ami az egyetlen jövedelmem. Ugyanakkor májusban már nem vizsgázok semmiből a jogon, mert nem számítják be. Felvételizek és szeptemberben kiiratkozok jogról.

Ti, hogy csinálnátok ?

2013. jan. 3. 13:56
 1/1 anonim ***** válasza:
Mit akarsz kezdeni egy történelem alapszakkal? Csak kérdezem... Mert több értelme van diákhitellel megcsinálni a jogot, vagy kedvezményes tanrendet kérni és dolgozni a suli mellett, vagy passziváltatni félévet és dolgozni! A joggal nagyon sok lehetőséged van... a törivel a tanításon kívül nem sok:S
2013. jan. 17. 14:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!