Hogyan akadalyozzam meg?
Figyelt kérdés
Lanyom 19 eves. Fog kimenni londonba. Nagyon nemakarom. itt is bulizik minden hetvegen, fiuzik. O ott haverokkal, baratnokkel nagyon el fog zulleni es mar ellenorizni se fogom tudni. Nem erett o meg erre. Reszeg minden hetvegen. De itt legalabb latom figyelek ra.2013. febr. 8. 18:34
1/5 anonim válasza:
Miért akar kimenni ? Dolgozni ? Ha igen,engedd,had menjen. Ha tiltod,az csak olaj lesz a tűzre !
2/5 anonim válasza:
19 éves nagykorú, már nem igazán tilthatod meg neki. Az elsőnek igaza van.
3/5 anonim válasza:
Gondolom nem egy hete kezdte a züllést, szóval ez jóval korábbi probléma. Akkor kellett volna lépni.
4/5 anonim válasza:
Szerintem valami problémája van,minek akar kimenni,ott is részegen fetrengeni?Szerintem ülj le vele mint,felnőtt a majdnem felnőttel és beszéljétek meg a dolgot,hogy aggódsz érte.
5/5 anonim válasza:
Minden hétvégén bulizik,iszik? Ez szerintem nem akkora probléma.19 éves.Mikor csinálja,ha nem most?
Régen én is ilyen voltam,és láss csodát,30 évesen,két gyerekkel már egyáltalán nem iszok,és csak a szűk baráti kör "bulijaira"járunk el,persze gyerekestül.Kis grillezés,stb..Totálisan kiéltem magam fiatalkoromban,szerintem ettől lettem ilyen nyugodt később,ráadásul rengeteg életre szóló jó(!!) élményt szereztem a húszas éveim elejéről.
lehet,hogy a lányodnak Londonban fog megjönni az esze,ott fog majd felnőni,megkomolyodni.De előtte engedned kell,hogy a saját lábára álljon,hogy hibázzon,és tanuljon belőle.Persze téged is megértelek,előre félek attól az időszaktól,amit ti éltek meg most..Sok szerencsét!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!