Hat hós és felállt! Hagyjam? Akadályozzam?
Senki nem hiszi el nekem. Van egy saroktároló a szobájában. Eddig kúszogatott csak, le szoktam ott rakni (Egy paplan van kifeszítve).
Fekvőtámaszozott már párszor.
A Saroktárolóhoz odaevickélt megfogta a tetejét és felhúzta magát állásba.
Először hajolva, majd a bútor szélét megfogva kiegyenesedett.
Ha mesélték volna nem hittem volna el.
nyugi semmi baj
amit egy baba magától meg tudd csinálni attól semmi baja nem lesz
és igen nem árt ha puhára esik .-)
azért az egyensúlyérzékük még nem a legjobb
Reméltem, hogy le"fake"zitek.
Nekem ez túl gyors. Nemrég hoztuk haza!
Az én nagyobbik lányom is felállt már 6 hónaposan és 9 hónaposan már ment egyedül. A kisebbik már "lustább" volt.
Amit egyedül csinál,azt hagyni kell,attól nem lesz semmi baja. Az sem baj,ha elesik,mert megtanul majd vigyázni magára.
Ajaj,látom nem csak mi vagyunk így :-),bevallom aggódom,hogy nem e a hiperaktivitás korai jele ez a kislányomnál.
Nekünk anyukáknak semmi sem jó,ha korán,ha későn...ha időben...:-D
Az én fiam nem volt még 7 hónapos mikor felállt.9 hónaposan meg már szaladni kellett utána.Szó szerinte.Úgy rohant mint egy kis villám.
Nem tudsz vele semmit csinálni,hagyd a kisfiad,had csinálja ami neki tetszik, de az esésekre tényleg vigyázz, mert még picike.
Most az én fiam 2 éves de mindenhova felmászik.Szekrény majd a tv tetejére.Vagy a konyhába először a székre majd az asztalra.Szinte nincs olyan hely a lakásba ahova nem mászott volna még fel.És rendszerint esik is elég durvákat.A szülinapját is a baleseti kezdtük.Épp felmászott az ágy karfájára onnan tovább akart mászni a szekrényre de megcsúszott a lába és beesett a szekrény az ágy és a rattan szék közé.Megvizsgálták szerencsére nem lett komolyabb baj.Már szinte bérletünk van a balesetire.Volt olyan hét,hogy 3 szor is menni kellett.
Egy hasznos tanácsot írnék neked.Vannak ezek a kis pici puha babacipők.Ezeket használjátok ha tudjátok.Sajnos én nem adtam a fiamra itthon sosem cipőt mindig zokniba vagy harisnyába volt.És azt mondta a doki,hogy e miatt tartja befele fordítva a lábfejét járás közbe.Most fogunk majd neki venni speciális cipőt.
Ne csinálj vele semmit. Egy darabig ez lesz a sláger, nekünk 1 hónapig csak a felállással foglalkozott egész nap, aztán rájött, hogy mászni hatékonyabb a helyváltoztatást nézve. :)
5 hónapos, és 1 hetes volt, amikor felállt!! eszembe sem jutott aggódni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!