Kamaszok, szerintetek az egykéknek vagy a nagycsaládos társaitoknak jobb? Ti melyiket szeretnétek? És hány tesód van?
Figyelt kérdés
2013. febr. 8. 16:39
31/32 anonim válasza:
aki azt hiszi, hogy gyakori a kivételezés.. téved! több barátomnak vantestvére és van olyanis akinek nincs, nincsenek kivételezések ha mégis akkor nagyon rossz szülei vannak az illetőnek (az előző választ is én írtam)
32/32 anonim válasza:
Nem hinném, hogy a meglátásomnak számtalan élő példa után ne lenne alapja, emellett olyat sem állítottam, hogy törvényszerűen egyenlőtlenül nevel minden szülő. Neked egy normális család jutott, örülj neki, de ettől még nem kell úgy tenni, mintha minden más testvérrel bíró gyerek is elmondhatná ezt magáról. Szerintem nem írtam hülyeséget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!