Ujevi ekson. Szerintetek h lenne jobb?
Figyelt kérdés
Az a helyzet h a szuleim elvannak valva, s minden masodik hetvegen megyek apuhoz.Eddig ugy volt h karacsonykor anyunal ujevkor apunal vagyok, s ez most is igy volt.Az a helyzet h most hivott a baratom h menjek vele, de akkor apu megharagudna?Hogy esne neki, ha nem mennek apuhoz ujevre?Tudom h engedne de nem tudom mennyire lenne jo?Inkabb menjek apuhoz, nondjuk ott uldogelnek a szamitogepelott de akkoris?2012. dec. 27. 15:39
1/5 anonim válasza:
Szerintem estig (31.-én) legyél Édesapáddal, legyen ott a barátod is - ha bírják egymást-, aztán koccintasz egyet apuddal, és elmentek a barátoddal szórakozni. Így apukáddal is voltál és a barátoddal is el tudsz menni, amerre szeretnétek.
2/5 anonim válasza:
Nem tudom hány éves vagy, de normálisnak mondható, hogy újévkor inkább buliznál, mint otthon ülnél.
Beszélj apukáddal. Lehet, hogy ő is csak miattad nem megy sehova.
Jövőre menjen felesben a karácsony, szilveszterkor meg szórakozzál.
3/5 Golan Trevize válasza:
"elvannak valva"
azbeszt...
4/5 anonim válasza:
Szerintem is menj 31.-én délután, koráneste apudhoz, utána legyél a barátaiddal. Vagy pedig legyél anyudnál először, utána menj szórakozni, és 1.-én ha már felébredtél (:D), látogasd meg apudat. :)
5/5 anonim válasza:
Ilyen kedves Nicknevű embernek mindenki szívesen segítene. Amúgy csicska gyerek, menjel oda apádhoz azt a neki mondjad mi a baj.,....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!