Kamaszok, szerintetek az egykéknek vagy a nagycsaládos társaitoknak jobb? Ti melyiket szeretnétek? És hány tesód van?
Egy bátyám van és én nem bírnám ki egykeként. Láttam már ugyan szorosabb kapcsolatot tesók között, de szerintem ez is pont jó. Falazunk ha kell (vagy a másik próbálja finoman beadagolni a szülőknek), jókat tudunk együtt röhögni, meg idegesíteni egymást:) Nyaraláskor éreztem leginkább, hogy nem tudom mit csinálnék nélküle. Mert persze jó anyáékkal, csak azért még jobb, ha van velem (nagyjából) egykorú is.
Nagyon örülnék neki, ha egy kistesóm is lenne, de sajnos szinte kizárt már, hogy lesz.
15/L
Én soha nem akartam testvért! Nevezzetek önzőnek, de én jól megvagyok egyedül!
15/L
Szerintem szívás lehet egykének lenni. Sőt, nagyon kevés olyan egyke ismerősöm van, aki nem önző és nem elkényeztetett.
Az ideális 1 v 2 testvér, szerintem. Ennek ellenére nekem 3 is van, és csöppet sem bánom. Nem vagyunk olyan hú de szoros kapcsolatban, de szeretjük egymást és kiállunk egymásért. Főleg a hozzám korban közelebb állóval van jó kapcsolatom. Egyszer végiggondoltam, mi lenne, ha közülük akár csak egy se lenne a testvérem, és arra jutottam, nem lenne jó... Sőt...
Szóval, összegezve, én így vagyok elégedett. Egyik egyke ismerősöm bizonygatja, milyen jó annak lenne, mégis, sokszor látom rajta, hogy ezt csak önmaga megnyugtatására mondja. Lehet, hogy tévedek, de ált. jó emberismerő vagyok. Ha lesz gyerekem akkor biztos nem csak egy, ha tehetem.
Szerintemn a nagy családban sokkkal jobb.
Több az esély arra, hogy szülő, testvér mindig megtalálja azt a társat - családon belül - minden életkorban, akivel éppen ki tudják segíteni egymást, jól érezzék magukat egymással.
Több a munka,de sokkal több örömforrás mindenkinek, ha..... jól csinálják és persze ez a dolog nehéz része, de nem lehetetlen, vannak egy páran akiktől el lehet lesni a részleteket, nem szabad visszariadni a több melótól a lustaság mindig rossz tanácsadó ! !!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!