Szerintetek jobb elmondani egy 13 éves gyereknek hogy nincs pénz?
Figyelt kérdés
Egyik barátnőméknek most egyáltalán nincs pénzük és nem tudja hogy mi a jobb.2013. jan. 9. 18:34
1/6 anonim válasza:
13 évesnek? Én még a 4 évesnek is elmondom az ő szintjén. Ill. azt, hogy valamire van, valamire meg nincs, és nem is veszünk felesleges dolgokat.
2/6 anonim válasza:
egyetértek az elsővel, velünk is közlik anyáék,hogy ha egy adott hónapban nem úgy jövünk ki ahogy kell
egyébként nem lenne jobb neki
most attól nem lesz könnyebb,hogy az "anyu akarok..." kezdetű mondatra az a válasz,hogy nem kislányom és még csak miérteket sem kap
én ezt utáltam ennyi idősen mint ő, amikor anyámék nem voltak hajlandóak elmagyarázni,hogy mi van és annyit kaptam válasznak,hogy : Mert csak! vagy Mert én vagyok az anyád és azt mondtam,hogy...!
3/6 anonim válasza:
Mit gondol, semmit nem vesz észre belőle a gyerek?
4/6 anonim válasza:
egy 13 éves gyerek már nagy. Felfogja, ha valamit mondunk neki. Szerintem jobb elmondani.
5/6 anonim válasza:
Természetesen, egyenesen joga van tudni az ő korában.
Amúgy igen, nálunk az ovis is tudta, hogy meglepiként más nyalánkságot, ők max. kiflit kaphatnak.
6/6 anonim válasza:
jobb elmondani, hogy nincs pénz, mint kifogásokat keresni vagy épp nem mondani semmit ha akar valamit a gyerek. de nem kell felhozni, nem kell erről feltétlen beszélni minden családi ebédnél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!