Van itt olyan kamasz, akinek van gyereke? Esetleg ismertek ilyen kamaszszülőket?
Figyelt kérdés
Hogyan oldottátok meg? Apával még eggyütt vagytok?2013. febr. 4. 21:17
11/14 p.chanel válasza:
minden masodiknak (ciganyok)
12/14 anonim válasza:
Nem vagyok cigány, én sem és a barátom sem..
Van szakmám, most csinálom az értségit. Együtt vagyok a barátommal de még nem élünk együtt
13/14 anonim válasza:
Előző vagyok. Lemaradt 20 éves vagyok a barátom 21 és egy gyönyörű 2éves kislányunk van. :)
14/14 anonim válasza:
Nekem van egy ilyen ismerősöm. Eléggé "bajos" a család, szegények nagyon, a szülei isznak. 15 évesen szült, de a szülés előtt egy vizsgálaton se volt, csak bement a kórházba mikor elfolyt a magzatvize. A gyereket nem tartotta meg, a testvére nevelia a férjével.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!