Van itt olyan kamasz, akinek van gyereke? Esetleg ismertek ilyen kamaszszülőket?
Ismerek többet is:
Az első osztálytársam 17. évesen eset teherbe kb.még fél évig voltak együtt az apukával aztán külön váltak, a lány szinte a gyereke első 4-5. évében nem vett semennyire részt konkrétan a nagymama nevelte az unokáját, úgy mintha a gyereke lenne. Közben anyuka egyik szórakozó helyről a másikba eset. Azt hiszem talán most 27. éves korára lenyugodott, mert férjhez ment. Bár kutyából nem lesz szalonna szerintem.
Másik barátnőm 19. évesen eset teherbe ő 4. év után is együtt van az apukával, épp most költöznek el a szülői házba a saját, persze hiteles lakásukba.
Szóval ember függő.
Első, miért teszel úgy, mintha ez kizárólagos cigány sajátosság lenne? Egyre gyakrabban esik teherbe a "fehérember" lánya is, csak többségében az abortusz mellett döntenek. Jut eszembe, a kérdező unokanővére hogyhogy nem így cselekszik? Értem én, hogy nem egy játszi könnyedséggel végigtűrhető eljárás ez, de jobban belegondolva akkor jár rosszabbul mindenki, ha partneri és/vagy szülői támogatás híján varr egy új porontyot a család nyakába. Az anyagi keret legalább megfelel?
Bocs, ha kioktatónak tűnök, ennek oka csupán annyi, hogy a leírásod alapján meggondolatlan elhatározásnak tűnik a nevelősdi. Közvetlen közeli példáról nem tudok a környezetemben, a távoliaknak pedig nyilván a harmónia és a békesség lehetett a kulcsa, az, hogy minden érintett elfogadta a szituációt. A leányzónak nem túl optimális emiatt félbeszakítania a tanulmányait, de ha már így döntött, az ellen aligha tehetsz valamit, javallott tiszteletben tartanod. Okosabbat sajnos nem tudok tanácsolni, más majd biztosan megteszi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!