Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Van itt olyan kamasz, akinek...

Van itt olyan kamasz, akinek van gyereke? Esetleg ismertek ilyen kamaszszülőket?

Figyelt kérdés
Hogyan oldottátok meg? Apával még eggyütt vagytok?

2013. febr. 4. 21:17
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
11%
na szeva tezsvir! én itten 16 éves vok ám. van 2 gyermeken egyik natasinka szamanta másik romeo. keményen mogdolgozunk a pénzemért férjemmel. igen öröké együt is leszünk
2013. febr. 4. 21:25
 2/14 A kérdező kommentje:
Nyugi, nem nekem van/lesz gyerekem, ne aggódjatok.
2013. febr. 4. 21:30
 3/14 A kérdező kommentje:
Viszont a 17 éves unokanővérem terhes, és én aggódok érte, de nagyon... Szerintem nem fog megbírkózni egy ilyen feladattal, apuka egy *moderáltmegjegyzés*, ő még csak tizedikes. Féltem őt!
2013. febr. 4. 21:35
 4/14 anonim ***** válasza:
43%
ismerősöm 15 évesen. Megtartotta. Igazából szép kislány,de én nem tudom elhinni,hogy a szülei megtartatták vele. Mondjuk ha egyszer az én gyerekem jönne így haza kiverném belőle a szuszt is
2013. febr. 4. 22:11
 5/14 anonim ***** válasza:
100%

Ismerek többet is:

Az első osztálytársam 17. évesen eset teherbe kb.még fél évig voltak együtt az apukával aztán külön váltak, a lány szinte a gyereke első 4-5. évében nem vett semennyire részt konkrétan a nagymama nevelte az unokáját, úgy mintha a gyereke lenne. Közben anyuka egyik szórakozó helyről a másikba eset. Azt hiszem talán most 27. éves korára lenyugodott, mert férjhez ment. Bár kutyából nem lesz szalonna szerintem.

Másik barátnőm 19. évesen eset teherbe ő 4. év után is együtt van az apukával, épp most költöznek el a szülői házba a saját, persze hiteles lakásukba.

Szóval ember függő.

2013. febr. 4. 22:11
 6/14 anonim ***** válasza:
100%

Első, miért teszel úgy, mintha ez kizárólagos cigány sajátosság lenne? Egyre gyakrabban esik teherbe a "fehérember" lánya is, csak többségében az abortusz mellett döntenek. Jut eszembe, a kérdező unokanővére hogyhogy nem így cselekszik? Értem én, hogy nem egy játszi könnyedséggel végigtűrhető eljárás ez, de jobban belegondolva akkor jár rosszabbul mindenki, ha partneri és/vagy szülői támogatás híján varr egy új porontyot a család nyakába. Az anyagi keret legalább megfelel?

Bocs, ha kioktatónak tűnök, ennek oka csupán annyi, hogy a leírásod alapján meggondolatlan elhatározásnak tűnik a nevelősdi. Közvetlen közeli példáról nem tudok a környezetemben, a távoliaknak pedig nyilván a harmónia és a békesség lehetett a kulcsa, az, hogy minden érintett elfogadta a szituációt. A leányzónak nem túl optimális emiatt félbeszakítania a tanulmányait, de ha már így döntött, az ellen aligha tehetsz valamit, javallott tiszteletben tartanod. Okosabbat sajnos nem tudok tanácsolni, más majd biztosan megteszi.

2013. febr. 4. 22:15
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
18 éves vagyok egy éves múlt a fiam. Van egy nagyon jó munkahelye a páromnak. Van egy nagy saját lakásunk. Terveztük és nagyon szeretjük.
2013. febr. 4. 23:00
 8/14 anonim ***** válasza:
18 éves osztálytársam tervezte, de nincs együtt az apával. Most tölti a 12. hetet.
2013. febr. 5. 07:30
 9/14 A kérdező kommentje:
Felveti őket a pénz, szóval az anyagi háttér rendben lesz. A szüleivel jól kijön, most már ők is megbékéltek az unoka jövetelével. Ne értsétek félre, az unokanővérem egy nagyon jólelkű, rendes, okos lány, kétségem sincs affelől, hogy remekül neveli majd a kislányát. Én attól félek, hogy az unokanővérem össze fog roppani a nagy felelősség és teher - már bocsánat a kifejezésért - alatt. Eddig kitűnő tanuló volt, nagy álmokkal, sokra vihette volna, sajnos most félre kell tennie ezeket a gyerekért. Kissé ribancnak festem őt le, de nem az, csak egyetlen fiúval volt még, azzal a nyomorult köcs.ggel, de az csak kihasználta őt. Már nincsenek eggyütt, semmit nem is tudunk róla. Vallásos család vagyunk, ezért nincs abortusz, az unokanővérem nem is akart. Ő várja a gyerekét, de sajnos fogalma sincs, milyen nagy munka ez. Nekem sok kistestvérem van, ő meg egyke, nem volt még dolga kisbabával. Hát... Nehéz helyzet. De én leszek a keresztanya!
2013. febr. 5. 08:45
 10/14 anonim ***** válasza:
Osztálytársam 10.-ben ment el szülni. Szerintem az etnikumát kitaláljátok.
2013. febr. 5. 16:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!