Kamaszok egy kis segítséget kérhetnék tőletek?
Sziasztok!
Az érettségi feladatomhoz kellene egy pár kérdésemre válaszolnotok. Az egyenruháról lesz szó.
1. Örülnétek, ha iskolátokban bevetetnék a mindennapi kötelező egyenruha viselete?
2. Szerintetek mi lenne az emberek véleménye rólatok ha meglátnának titeket egyenruhába utcán, buszon, vonaton,metrón?
3. Nektek mi a véleményetek a TV-ben, interneten látott külföldi diákokról akik egyenruhát hordanak?
4. Ha te tervezhetnéd meg az iskolád egyenruháját az hogy nézne ki? (Lányoké és fiúké?)
5. Fiú, lány vagy?
6. Általános iskolába jársz vagy középiskolába?
7. Hol laksz? (városban vagy faluban?)
Megköszönném ha úgy válaszoltok hogy a kérdés sorszámát oda írjátok a válaszotok elé! És megy mindenkiknek a zöld kéz! További szép napot! :)
1. Őszintén szólva én örülnék. :) Nem tudom miért... még ha nem is állna valami szuperjól, akkor is élvezném. Én ilyen fura lány vagyok. :D
2. Lenne, aki ezt gondolná, hogy biztos valami elkényeztetett, újgazdag, baromidrága suliba járó lány vagyok, és tuti, hogy nem szeretnének. A másik opció, hogy nem igazán érdekelni a népet...
3. Nincs véleményem. :) Talán annyi, hogy én is szeretnék...
4. Szerintem lenne mondjuk 5 színű egyszerű blúz, egy fekete szoknya, és egy fekete gatya. És ezt lehetne variálni. :) Vagy adnék mondjuk még egy egyen-sálat is.
5. Lány vagyok.
6. gimi (10. osztály)
7. Budapest
:)
1. g.ci jó lenne:D
2.hú,de menőő:D
3. szerintem nagyon jó cucc,én is szívesen hordanék ilyet
4.lányok: kis szoknya, fodros felső, térdzokni,magassarkú vagy tornacipő [ízléskérdés] nyakkendő.
fiúk:ing, nadrág,nyakkendő, sportcipő vagy elegáns cipő [ízléskérdés]
5.lány vagyok
6.gimi
7.város
:DD
1. Nem
2. Azt, hogy itt egy iskoláslány, akin egyenruha van. Lenne akinek "ennyi elég lenne" lenne aki jobban szemügyre venné, hogy milyen, összehasonlítaná más iskolákéval. Eszébe ötlene az egyenruha-téma.
3. Azt, hogy az egyenruha külföldön a diákság jelképe és hogy sokan küzdenek ellene.
4. Valami modern és egyszerű. Fiúknak mondjuk fekete nadrág világoskék inggel. Lányoknak ugyanez csak szoknyával (modern 'vágású', betűrhetős), vagy lenne sokféle (egyberuha, nyakkendő, ilyen szoknya olyan szoknya, fiúknak is zakó vagy nyakkendő) és lehetne választani.
5. Lány
6. Gimnázium
7. Budapest
1.Igen örülnék.Nagyban megkönnyítené a reggeleimet+nem lenne a ruha alapján megkülönböztetés.
2.-3.Huh..hát én nem rég voltam Londonban, ahol persze egyenruhát hordanak a diákok. Őszintén szólva nagyon nagyon tetszett, hogy mindenkin másmilyen volt.:) Örülnék ha itthon, Magyarországon is bevezetnék!:)
4. [link] pl. ami ezen a lányon van, nem rossz.:) csak télen nem lenne vmi előnyös..
5. Lány
6.Középsuli
7.Városban
16/L
1. Nem örülnék neki valahogy nem éreznémjól magam benne :/
2. nemhiszem hogy túl jó véleményük lenne nemtudom miért de nem O.o
3. Nem nagyon van véleményem de örülök hogy itt nincs ilyen:$:)
4. Kék lenne több ötletem nincs. ing farmerszoknya/farmer ilyesmi:)
5. Lány vagyok
6. Általános (8. osztályos vagyok)
7. Város, megyeszékhely :)
szia!:)
1. Nem nagyon.. télen is szoknyába járni? és nem mindenkinek áll jól a szoknya,van aki nagyon kövér és nem jó. és még fel is fázhatunk...
2.Nagy ívből letojnám ki mit gondol:) de amit én szoktam hogy vagy egyházi iskola,vagy valami elit féle..
3.Néha elröhögöm magam,hogy olyan furcsán néznek ki:)..
én nem tudnám hordani:'((
4.hát azt nem tudom :D de ha kötelező lenne:
lány: szoknya,(télen nadrág persze),valami kis poló,nyakkendő >.<,térdig érő zokni :D ilyesmi :D
5.lány:)
5.Középiskola
6. Olaszországban:) de amúgy Miskolci vagyok:D
1. Igazából egem nem zavarna, sőt ha valami olyan egyenruhát alkotnának, ami jól áll még tetszene is az ötlet. Egyébként lehet, hogy tényleg egy kicsit furcsa lány vagyok, de legalább lenne minden nap indokom felvenni elegánsabb ruhákat. :)
2. Egy utcányira lakom a sulitól, úgyhogy nem sok embernek lenne lehetősége véleményt alkotni rólam. Egyébként nem különösen érdekelne.
3. Szerintem tök jó dolog, a külföldi egyenruhák általában szépek és nem az a három számmal nagyobb típusúak.
4. Jól. :D Nem vagyok egy született tervező. A lányoknak télen engedném, hogy nadrágot vegyenek, de amúgy egy (jóval) térd fölé érő szoknya lenne a kötelező. Mindez egy csinos karcsúsított fehér blúzzal és karcsúsított blézerrel. A mi sulink színe a bordó, ilyen színű egyenruhában is kell lennünk az ünnepségeken. A színe például tetszik, a ruha fazonja kevésbé. :) A fiúkéhoz nem értek.
6. közép
7. városban
1. Igen, főleg ha az országban teljesen ugyan olyan, vagy az iskolában közösen egyeztetett szabvány lenne, az nagyon tetszene.
2. Nagyot mosolyognának, eszükbe jutna a gyermekkoruk, kétlem hogy bárki is belekötne.
3. Irigyelném őket, és szentségelnék hogy MO.-n még nem vezették be. Valóban nem ez dönti el a pénzügyi helyzetnek a kinyilvánítását, de az iskola összetartását is növeli, illetve a ruhákat, amiket a gyerekek a legfontosabb mérlegelvnek tartanak, azt háttérbe szorítaná..
4. Kinézetet nem tudok, a fiúké sötétkék, a lányoké narancssárga.
5. Fiú
6. Középsuli
7.Város
Remélem sikerül majd bevezetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!