Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Úgy érzem féltékenyek rám, ez...

Úgy érzem féltékenyek rám, ez igaz?

Figyelt kérdés
13éves lány vok gazdagabbak vagyunk az átlagnál és úgy érzem a barátnőim féltékenyek az Iphone-mra a ruháimra meg hogy jobb kocsijaink vannak mint nekik nem mondják de érzem az egyik barátnőm mindig amikor valaki mondja hogy jó a rucim akkor ő úgy tesz mintha nem érdekelné és elkezd a saját ruhájáról beszélni a egy másik barátnőm pedig hazudozik hogy neki milyen jó meg minden.
2009. szept. 3. 17:16
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
93%
Ne ezt a szerencsétlen tizenévest ostorozzátok, amiért apunak több jutott..Neked pedig annyit, hogy ne hencegj a dolgaiddal, és tényleg ajándékozz a barátnőidnek cuccokat, de csak akkor ha ők ezt nem érzik kényelmetlennek ,"alamizsnának"....
2009. szept. 8. 20:54
 12/21 anonim válasza:
Szia, nem értem a kérdésedet. Ha te magad is tudod hogy rosszul esik nekik, miért nem inkább arra próbálsz rájönni mi esik nekik jól. Ha igazán a barátnőid akkor tudnod kéne. Az, hogy mid van vagy mid nincs az csak most érdekel, mert később rájössz mi az igazi érték. A szeretet, és azt nem pénzben mérik. Én nem vagyok gazdag lány, de megmondom őszintén nem irigyellek. Keményen dolgozok azért hogy élni tudjak, mert egyre nehezebb, de munka után szeretet és jó pár barátom vár rám akikre bármikor és bárhol számíthatok. Ez mindennél többet ér még az iphone vagy milyen telefonodnál is!!!! És nem az a lényeg kinek mennyi pénze van, van szegényebb, van gazdagabb de nincs különbség, mert nem ezzel foglalkozunk, hanem egymással. A társaságból volt egy személy aki nem tudott volna velünk nyaralni, mert neki sem volt éppen akkor pénze, de összedobtuk rá és mindenki ott volt akinek kellett. Na ez a barátság. Amit te csinálsz az már felvágás. Ezt is csak azért írtad be, hogy veled foglalkozzanak? Bocs! Még időben vagy addig szállj vissza a földre, különben később szállsz le nem találsz senkit csak magad nézegetheted esetleg a tükörben és nézegetheted a telefonod is csak kár hogy majd nem lesz egy barátod sem, akinek esetleg írhatsz egy smst, hogy "BARÁTOM merre jársz"! Röviden ennyi a véleményem!
2009. szept. 9. 06:43
 13/21 anonim ***** válasza:
53%
Uhh anyám.Szánalmas vagy hallod.Miért kell valaki lenézni,mert nincsen pénzük?És igen nekünk 10000ezer forint sok pénz.Lehet h te hetente kapsz annyit,te bajod.Te fogod megszívni,mikor megkel élned.És ilyenekből lesznek a r*bancok.Sorry,hogy ilyeneket írok,de nagyon ideges lettem,hogy olyat írt a kérdésemhez.És nem a szülei a hibásak.Mivel nekem is van olyan barátnőm akinek annyi pénze van.És Ő nem ilyen.Érdekes nem?Miért van az,hogy Őneki minden polója 10ezer forint és azt se mondja meg mennyi volt.És én nem féltékeny vagyok rád hanem örülök,hogy nekem normális életem van és igazi barátaim vannak és megtudok állni majd a saját lábamon és az eszemet nem venni fogom majd.
2009. szept. 9. 17:05
 14/21 anonim ***** válasza:
40%
Szia ne is foglalkozz az előbbi válaszolóval féltékeny kis ribanc én nekem ugyan nincs Iphone-m de az egyik barátnőmnek van és ő szerinte nagyon jó a barátnőid féltékenyek de ezen nem tudsz változtatni attól még a barátnőid csak ennyi.
2009. szept. 9. 17:38
 15/21 anonim válasza:
90%

Mielőtt lehurrogjátok, kicsit képzeljétek magatokat a helyébe. Ha én gazdag lennék, én is megvenném magamnak a jobb dolgokat és ha már megengedheti magának, hogy IPhone-t, meg IPodot vegyen, hát vegye meg.. Arról, hogy kérkedik vele vagy sem, egy szót sem említett, szóval ebbe ne is nagyon folyjunk bele.

Attól mert sok pénze van, ő is ugyan olyan kamasz lány, aki beszélget a divatról és esetleg henceg az új ruháival... Ha a barátnői igazi barátnők, sz.tem nem irigykednének rá.

Mellesleg én azt a témát, hogyha úgyis sok pénze van, vegyen nekik is valamit, hanyagolnám...

Ha az én gazdag barátnőm venne nekem valamit , elég kellemetlenül és megalázottnak érezném magam.

Én a legtisztábbnak azt látom, hogy beszélni kellene velük és tapintatosan rákérdezni, hogy őket zavarja e... Ha azt mondják, hogy igen, akkor beszéljétek meg, hogy mit változtass...

2009. szept. 9. 18:34
 16/21 anonim ***** válasza:
100%
Figyelj ide nyuszifül! Ahogy, amilyen stílusban ide írtál(bár túl sok értelme nincs is a kérdésednek) gondolom így is viselkedsz a barátnőiddel. Először válaszolok: igen, biztos féltékenyek! Most viszont kérdezek: És ez tetszik neked? A felnőttek nagy része is hajlamos a pénzhez, illetve azok birtokosaihoz vonzódni...nézz körbe, hány ronda, bunkó de gazdag pasinak vannak cicababa barátnői... Szóval, én a helyedben megbecsülném a helyzetedet, és hidd el, manapság semmi nem tart örökké, egyszer fenn, egyszer lent. Szóval, a barátnőidnek ne hencegj, és gondolj bele, lehet egyszer te fogsz tőlük kölcsönkérni.
2009. szept. 9. 22:04
 17/21 anonim válasza:
Már írtam egyszer,de kicsit idegesít a téma, hogy azt mondják nem a te hibád. Lehet, hogy nem a te hibád, de most már elég nagy vagy ahhoz, hogy írányítsd az érzéseid és megpróbálj alkalmazkodni az emberekhez, mert nagy szükség lesz még a barátaidra később. És ne hencegj azzal, hogy mid van vagy mid nincs, mert nem az a lényeg. Képzeld nekem autóm sincs, mégis eljutok oda ahova akarok. Ha nem próbálsz egy kicsit változtatni akkor tényleg egyedül maradsz. Próbálj egy kicsit nem a pénzzel és az értékkel foglalkozni. Ne csak azt várd hogy megdícsérjék az új ruhád vagy akármit. Ha látod, hogy barátnőidnek valami új van te is dícsérd meg hogy szerinted tök jó és figyelj rájuk. Mondjuk azt még mindig nem értem minek a te korodban meg amúgy is ilyen drága telefon?! Nekem az első 17 évesen volt és én saját magamnak vettem az első ösztöndíjamból egy Nokiát. És ki nem állhattam azokat akik hencegtek a drága telefonjukkal és csak úgy a kezükbe adták. Ez nem irigység, nekem mindig visszatatsző volt az elkényeztetett stílus. Nem tudják mi az igazi érték és ezért nem becsülik meg az apróbb dolgokat. Én tudok örülni a kertben leszakított virágnak is csak szívből adják. a drága ajándékokat mindig utáltam és nem is fogadtam el soha, de a barátaim már tudják és erre figyelünk. Nekem a barátságuk az ajándék, mert egy életre szól és ennél nagyobb ajándék nincs a világon!
2009. szept. 10. 07:54
 18/21 anonim ***** válasza:
Én irigyellek de nagyon egy idős vagyok veled és komolyan lennék a helyedben ahogy a barátnőid is ezért féltékenykednek.
2009. nov. 17. 19:24
 19/21 anonim ***** válasza:
23%

Vlaszolnék pár válaszra:

Nem az volt a kérdés,hogy a szintén ilyen újgazdag faszagyerek barátod/nőd szerint milyen az iphone,mert azt magam is tudom.

Képzeljem magam a helyébe.Jó,elképzelem.Én speciel adnék olyanoknak pénzt 13 évesen,akik azon gondolkoznak,hogy a gyermeküknek mit adjanak enni,miből fizessék az adót,stb..(NEM ALKOHOLISTA HAJLÉKTALANOKRA GONDOLTAM) ahelyett hogy a barátnőim előtt menőzök a 24-ezres táskámmal,a 9ezres pólómmal,a 20ezeres cipőmmel,a 18ezres farmeremmel,a 20milliós mercedesemmel meg a 300ezres Iphone-mmal.Már ne haragudj.

KOCSIJAITOK?Te úristen.

Ne apucit szidjam,mert neki több jutott.

Kinyalta teljesen a seggét a lányának,aki ahelyett,hogy ezeket a se.ggkinyalásokat visszautasította volna(a pénzből esetleg vehetett volna a barátnőinek valami ruhát,parfűmöt esetleg...),és máris nem lenne itt egy idióta fafejű plázap.csa.

2009. nov. 30. 16:42
 20/21 anonim válasza:
ez nem kérdés.csak itt is rajoskodni akartál azzal h juj neked milyen cuccaid vannak meg kocsik stb stb. hidd el azokat a "barátnőid" akik most féltékenyek rád elöbb utóbb sajnálni fognak és lenéznek majd téged amiért ilyenekre vered magad és akkor maradsz majd egyedül ;)
2010. febr. 14. 16:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!