Úgy érzem féltékenyek rám, ez igaz?
Mielőtt lehurrogjátok, kicsit képzeljétek magatokat a helyébe. Ha én gazdag lennék, én is megvenném magamnak a jobb dolgokat és ha már megengedheti magának, hogy IPhone-t, meg IPodot vegyen, hát vegye meg.. Arról, hogy kérkedik vele vagy sem, egy szót sem említett, szóval ebbe ne is nagyon folyjunk bele.
Attól mert sok pénze van, ő is ugyan olyan kamasz lány, aki beszélget a divatról és esetleg henceg az új ruháival... Ha a barátnői igazi barátnők, sz.tem nem irigykednének rá.
Mellesleg én azt a témát, hogyha úgyis sok pénze van, vegyen nekik is valamit, hanyagolnám...
Ha az én gazdag barátnőm venne nekem valamit , elég kellemetlenül és megalázottnak érezném magam.
Én a legtisztábbnak azt látom, hogy beszélni kellene velük és tapintatosan rákérdezni, hogy őket zavarja e... Ha azt mondják, hogy igen, akkor beszéljétek meg, hogy mit változtass...
Vlaszolnék pár válaszra:
Nem az volt a kérdés,hogy a szintén ilyen újgazdag faszagyerek barátod/nőd szerint milyen az iphone,mert azt magam is tudom.
Képzeljem magam a helyébe.Jó,elképzelem.Én speciel adnék olyanoknak pénzt 13 évesen,akik azon gondolkoznak,hogy a gyermeküknek mit adjanak enni,miből fizessék az adót,stb..(NEM ALKOHOLISTA HAJLÉKTALANOKRA GONDOLTAM) ahelyett hogy a barátnőim előtt menőzök a 24-ezres táskámmal,a 9ezres pólómmal,a 20ezeres cipőmmel,a 18ezres farmeremmel,a 20milliós mercedesemmel meg a 300ezres Iphone-mmal.Már ne haragudj.
KOCSIJAITOK?Te úristen.
Ne apucit szidjam,mert neki több jutott.
Kinyalta teljesen a seggét a lányának,aki ahelyett,hogy ezeket a se.ggkinyalásokat visszautasította volna(a pénzből esetleg vehetett volna a barátnőinek valami ruhát,parfűmöt esetleg...),és máris nem lenne itt egy idióta fafejű plázap.csa.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!