16éves lány vagyok most 11-edikes a nyáron lementünk a Balatonra négy fiú osztálytársammal meg én az egyik srácéknak van ott nyaralója de a szüleim úgy tudták hogy én megyek három barátnőmmel a Balcsira most anyum meg tudta ezt és teljesen kiakadt hogy tehettem meg minden most nem szól hozzám de még valamit most sem tud a Balcsinál két fiúval lefeküdtem kicsit részegek voltunk de nem értem mi baja anyumnak apum teljesen lazán fogadta mondjuk mert nem tudja kikkel voltam?bocs gyorsan írtam
Szerintem egy édesanyának már az is bőven elég, ha a kislánya rezzenéstelen arccal a képébe hazudik... Így is joggal van kiakadva, hát ha még tudná, hogy miket műveltetek ott... Jól esett ennyi idősen 2 sráccal és megd*gatnod magad érzelmek nélkül? Inkább hallgass mélyen arról hogy mi történt, mert anyud lehet még rosszul is lenne, ha ezt is megtudná. Örülj neki hogy megúszod annyival, hogy egy darabig nem szól hozzád.
2009. szept. 6. 14:42
12/22 anonim válasza:
Pár év múlva úgy fogsz erre az esetre gondolni, hogy "fúúúj de undorító vagyok" , és nagyon fogod bánni, hogy ezt megtetted. Lehet, hogy most azt hiszed, hogy ez a trendi, de a fiúk szemében te csak egy könnyen megkapható "rongy" vagy, amit használnak, aztán eldobnak. Hidd el, ez nagyon nem helyes és csak gondolj bele, hogy a fiúk miket mondhatnak rólad. Inkább az eszedért szeressenek és ne azért, hogy legyen kit "használni" !
2009. szept. 6. 20:06
13/22 anonim válasza:
Sok sikert a gyerekhez!
Remélem egy gombás fertőzést azért összeszedtél! /\_/\
2009. szept. 6. 21:13
14/22 anonim válasza:
Elképeztő milyen rosszindulatúak az emberek! A kérdező nem lecseszést és lenézést kért hanem segítséget!!!
Meg lehet normálisan is írni h ne számítson jóra az anyukájától ezek után... Bezzeg ha nektek írnának ilyesmit fel lennétek háborodva!!!!
Kérdező: amíg nem vagy terhes jobb ha anyud nem tud arról mi is történt pontosan, utána már nem árt. De egyébkét nem könnyű egy ilyen bizalomelvesztést helyrehozni...sok idődbe fog telni. Kezdd azzal h bízol benne, mesélsz a mindennapjaidról neki, vedd ki jobban a részed a házimunkákból. Hidd el helyre jönnek a dolgok.
2009. szept. 7. 17:52
15/22 anonim válasza:
Hát szeirntem ez a "kedves,aranyos" "kislánynak" esze ágába nincsen az anyukájának a bizalmát visszanyerni.Már,de nem azért,de mikor én 16 éves voltam és ezt csináltam volna nem azért csináltam volna,mert anyu bizalmába akrok lenni.Pff
2009. szept. 7. 18:29
16/22 anonim válasza:
Úristen... 16 éves vagyok, szóval cseppet sem túlkoros, de nekem eszembe nem jutna ilyet művelni:S De ha mégis, utána nem mernék tükörbe nézni, az biztos, visszataszítóak az ilyen részeges krvák! Anyukád teljesen normálisan fogadta, sőt, még kicsit lightosan is, én akkora pofont adtam volna, hogy a fal adja a másikat. Apád meg, ha ennyire leszrja, akkor ennyit ér, kb mint te.
2009. szept. 7. 20:17
17/22 anonim válasza:
Hát ne haragudj, hogy ezt írom, de téged jól kihasználtak. Levitt 4 srác a Balcsira, hogy jól megdugjanak és 2nek ez össze is jött. Ez aztán a nyaralás! Nem értem, hogy 16 éves létedre, hogy lehetsz ilyen naiv, hogy hajlandó vagy részeges, drogos pasiknak kiszolgáltatni magad? Vagy te ezt direkt élvezzed??? Szerinted ez nem ciki??? Én elsüllyednék szégyenemben, hogy ha velem ilyen történt volna. Még jó, hogy velem nem történt ilyen. Sürgősen hagyd abba ezt a "hazudok a szüleimnek és drogos pasikkal kefélek" c. életmódot, mert egy ribanc lesz belőled és senki sem fog komolyan venni, mindenki tudni fogja, hogy te kapható vagy az ilyen dolgokra és ezt ki is fogják használni.
2009. szept. 8. 08:35
18/22 anonim válasza:
Hááát, én sem voltam anno "szentéletű", de ennyi idősen elég gáz, hogy így ribanckodsz és hazudsz a szüleidnek! Remélem az én lányom sosem lesz ilyen, mint te!!! Jól írják az előttem szólók, húzd meg magad és örülj, hogy ennyivel megúsztad! Illetve gondolkodj el azon, hogy ez az élet tetszik neked???
2009. szept. 8. 16:20
19/22 anonim válasza:
ÚÚÚristen, hová fajul még ez a világ. Nem elég, hogy ilyen kis .... mint te, ilyeneket csinálnak, még felsem fogják hogy ezzel mi a baj??? Sőt közzé teszik, hogy mindenki elolvassa hogy mekkora kis ribi?
Mondjuk az hogy bármilyen betegséget összeszedhetsz? vagy az hogy teherbe eshetsz mikor még te magad is gyerek vagy?
Nem veszed észre hogy azok a fiúk csak kihasználtak? Nem érdekled őket! És valószínűleg aki ismer és tudja hogy milyen könnyűvérű vagy, az mind csak kihasznál! Te meg azt hiszed, hogy menő vagy? Szerintem elég ciki vagy! És a legrosszabb hogy nem is szégyenlen magad! Én már nem is tudom kifejezni, hogy milyen undorító módon viselkedsz!
2009. szept. 14. 13:20
20/22 anonim válasza:
Menj oda anyádhoz és mondd neki: "Anyu, én egy r*hadt k*rva vagyok." Aztán szaladj és lődd le magad!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!