Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » A szüleim rájöttek most mit...

A szüleim rájöttek most mit tegyek?

Figyelt kérdés
16éves lány vagyok most 11-edikes a nyáron lementünk a Balatonra négy fiú osztálytársammal meg én az egyik srácéknak van ott nyaralója de a szüleim úgy tudták hogy én megyek három barátnőmmel a Balcsira most anyum meg tudta ezt és teljesen kiakadt hogy tehettem meg minden most nem szól hozzám de még valamit most sem tud a Balcsinál két fiúval lefeküdtem kicsit részegek voltunk de nem értem mi baja anyumnak apum teljesen lazán fogadta mondjuk mert nem tudja kikkel voltam?bocs gyorsan írtam
2009. szept. 3. 10:27
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
93%
Örülj hogy ilyen olcsón megúsztad. Anyukád attól fél hogy részeges ribanc leszel, és esetleg terhes. Ezek szerint apukádat rohadtul nem érdekled...
2009. szept. 3. 10:29
 2/22 anonim ***** válasza:
92%
Mert milyenekkel voltál is melyikekkel feküdtél le?
2009. szept. 3. 11:21
 3/22 A kérdező kommentje:
Hát akié a nyaraló volt az kicsit durva pia drog de mivan megtörtént csak hirtelen a másik akivel lefeküdtem annak meg barátnője volt a másik kettő srác meg szintén pia drog krvák
2009. szept. 3. 11:24
 4/22 anonim ***** válasza:
100%
Hát ne mm csoda hogy kiakadt anyukád. Mi lenne ha a többit is tudná? Gondolt át szükséged van neked ilyen társaságra, barátra?
2009. szept. 3. 11:49
 5/22 anonim ***** válasza:
90%
Atya isten KÉREM ne ilyen legyen a lányom.És csodálkozik,hogy féltem elengedni akárhova is 14 évesen.Hihetetlen.Én anyukád helyébe ugy felpofoztalak volna vagy valami büntetés.Elszomororító,hogy így veszed áhh semmi csak lefeküdtem 2 pasival akik drogoznak,isznak k*rváznak na hát büszke lehetsz nem szeretnélek kiosztani(bár szívesen megtenném),de nem vagyok az anyád-->és nem is akarok.Hát nem tudom mit csinálj.De hihetetlen mikre képesek a mai fiatalok.Nincs büntudadod vagy valami?Nem tudom milyenek a szülid.Én tudom,hogyha a párom ezt megtudná felakasztaná magát.Nem fogjuk szigorún a gyereket,de azért ilyet.Tudod mennyi betegséget össze szedhettél??Nagyon sokat,főleg,hogy írtad,hogy akivel/valamelyikkel lefeküdtél aki ráadásul k*rvázik.Na hát lepontozhattok,sok kis fiatal biztos lefog,de ez most nem érdekel.De azért remélem minnél hamarabb belő a fejed lágya.Sok sikert.
2009. szept. 3. 15:10
 6/22 anonim ***** válasza:
98%
Hmm..gondolom ittatok, drogoztatok, meg b..sztatok.."nem is értem" min akadt ki anyukád, azért van esze neki is, ne nézd hülyének!...:S
2009. szept. 3. 20:56
 7/22 anonim válasza:
67%

Hogy mit tegyél? Semmit, vállald a felelősséget, ha kérdőre vonnak indokold meg mit miért tettél. Azért ittál hogy oldódj, azért drogoztál, mert akkor jólesett, azért feküdtél le 2 sráccal, mert kívántad őket, és lehet örömszerzés céljából, komoly párkapcsolat nélkül is szexuális kapcsolatot létesíteni.

Élni is kell, máskülönben az emberből nem lesz felelősségteljes személy, maximum a karikatúrája, vagy valami álszenteskedő közhely. Csak hát tudni kell hol a határ. Még szerencse, hogy itt a gyakorikérdéseken mindenki mintapolgár, így hát mutathatják az utat.

Még valami, amit fontosnak találok: Sajnos a drogprevenció mint valami keresztes hadjárat működik, és csak közelíti az igazságot(amit a fiatalok is éreznek, ezért drogoznak), de egyet jegyezz meg: Heroint, kokaint messziről kerülni!

2009. szept. 4. 02:52
 8/22 anonim ***** válasza:
72%
Nem csodálom, hogy nem áll veled szóba anyukád. Rájött, hogy egy ócska ribanc vagy...
2009. szept. 4. 19:33
 9/22 anonim ***** válasza:
91%
hi!ami most neked a "jó buli kategória" az 5-10 év múlva vagy ha gyereked lessz főleg lány ,na akkor majd az "úristenmostmilesszbasszus" kategóriába megy át és akkor majd megérted anyudat.szerinted a 2 ovagnak te leszel élete szerelme? mindenben melleted állnak majd vagy csak jó volt veled azon a pár éjszakán "patront üriteni".10 év múlva ők melleted lessznek és a szüleid? na akkor ki a fontosabb?ilyen megalázó helyzetbe ne menj bele!ettől félt anyud is!én nagyon rossz kamasz voltam,16 évesen szültem a lányomat nagy harcaim voltak anyuékkal és a bajban az összes legjobb bari és ilyen olyan tesó eltűnt ,telót is kinyomták ,csak anyuék maradtak melettem.lányom most12 éves jól fejlett ,dögös kiscsaj 19nek nézik állt.amig nem ér haza tiszta para vagyok és ha egy pasi úgy néz rá a fejét le tudnám tépni mármint a pasinak.én már értem milyen a "szülői szemszög"öleld meg anyud és mond neki,hogy szereted biztos nemfog örökké haragudni,legközelebb ne hazudj neki inkább legyél öszinte!sok sikert csajszi!
2009. szept. 4. 23:00
 10/22 anonim ***** válasza:
89%
Most mit tegyél?húzd meg magad jól, mert jogos anyukád haragja.Gondolom anyukád sem egy részeg kis k.rvát akart nevelni belőled.Sajna pedig jó úton haladsz ha ilyeneket csinálsz!Nem tudlak a tettedért megdícsérni, ne is haragudj!Nem hiszem, hogy megváltozol, mert ehhez hajlam kell, hogy valaki ilyen legyen.Most a legjobb amit tehetsz, hogy bocsánatot kérsz anyukádtól.Valószínűleg apukád azért fogja fel lazán, mert nem tud arról, hogy két pasival is lefeküdtél.Ha egyel teszed meg és érzelmi szálak is fűznek hozzá, azt megérteném, de így csak télleg olcsó kis...... nak tudlak nevezni.Már ennyi idősen ilyen vagy, akkor ha gyerekeid lesznek, milyen példát fogsz nekik mutatni?Én aláírom kell a buli a szórakozás a fiataloknak, de drog meg részegeskedés, meg mindenkivel lefeküdni az már nem egészséges!Egyszerűen buta és felelőtlen vagy!Örülj, hogy édesanyád nem pofozott meg, pedig megérdemelnéd!
2009. szept. 6. 14:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!